Cherokee xj mittaristosta/varoitusvaloista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Karpov, 26.9.2019.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Uudellakin mittarin lämpöanturilla näyttää heti startissa joku 30-40c eli normaalilämpösenä on lämpömittari aikalaillantapissa. Onkos näissä juotokset tyyppivikoina vai mitä on tehtävissä ilman erillistä mittaria?


    Kellon alapuolella on varoitusvaloja ym. Cruise,polttimon kuva, low oil jne. Kuuluisko virrat päällä näistä palaa jonkun? Ehjällä polttimolla ei mitään eloa virrat päällä.


    Onko tuo polttimon kuva palaneesta valosta ilmoittava vai mikä? Punainen kolmio hätävilkut?


    Limited malli 1994, joten luulis mahd monen valon olevan aiheellinen?


    Part time, jarru/käsijarru sekä check engine sentään toimii ja pissapojan valo.
     
  2. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    mika vuosmalli,
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    En osaa auttaa, kun en tiedä noista mitään.
    Mutta mittaapa korimaadotus ihan alkuun. Laita virrat päälle ja valotkin, sitten katot paljon tulee voltteja akun miinusnavasta johonkin korin osaan. Missä nyt ei olis maalia.
     

Kerro tästä muillekin!