chervolet chevy van laatikko ei vaiha isompaa apua!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja riguardo, 14.9.2011.

 1. riguardo

  riguardo 1st gear

  elikkä tälläinen pieni ongelma. auto lopetti yhtäkki ajosta ettei vaihtanu isompaa.??? mikä voisi olla vikana? mikä anturi se on joka on laatikon päällä voisko siinä olla vika? laatikko on th700. ja 89vm vanista ja onko mitään säätö mahollisuutta laatikolle että vaihtais hiukan aikasemmin vaihteet? t tietämätön... ja kiitos tiedoista etu käteen
   
 2. Moro. Tarkastas kick down/tv vaijeri. Jos rispaantunut, niin ei palaudu kunnolla takaisin ja aiheuttaa kyseistä ongelmaa. Vaijeri voi myös olla poikki. Uudemmissa 700 lootissa on venttiili, joka lyö lootaan täydet paineet, jos vaijeri katkeaa. Tämä siksi, ettei laatikko hajoa, jos sillä silti ajaa. Vaatii pirusti kaasua, että vaihtaa isommalle.
   
 3. lordC

  lordC Gearhead

  Eikös noissa useesti mene se kuvernöörin muovinen käyttöratas rikki. Lootan hännässä on peltinen kuppi, jonka alta löytyy... :eek:
   

Kerro tästä muillekin!