chevelle -67 IRO-40(kuvia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja smuige, 17.9.2006.

  1. smuige

    smuige Gearhead

    Tuli moinen laite hankittua ja kiinnostais jos joku vaikka tunnistais tämän.
    Elikkä 67 chevelle malibu neliovi tolppa, alunperin ja nyt kutosella mutta leimattu tampereen seudulla 80-luvun lopulla 327:lle. Viimeksi nähnyt leimaa -91, jolloin turun seudulla. Ollut punainen joskus mutta nyt kikkaan keltainen puskureita myöden, runko ja alustan palikat maalattu kauttaaltaan siniseksi ja pohjassa jämiä valkoisesta maalista. Konepeltiä koristaa helevetin kamalat skuuppi-viritelmät. Eli joku suomi-hotrod kasari-helmi lienee kyseessä. Jos joku osaa valottaa historiaa niin olisin hyvin kiinnostunut. :D
     
  2. Malibu'67

    Malibu'67 Gearhead

    En tuosta kyseisestä yksilöstä osaa mitään sanoa mutta itsellä samanlainen työnalla, jo viimeiset 6 vuotta... Olis kiva nähdä kuvia sun autosta, noita kun ei kovin usein näe, saisi lisää motivaatiota ja silleen... Pick Nickissäkään tänä vuonna en nähnyt yhtään '67 Chevelleä.
     
  3. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Mulla oli aikoinaan samanlainen (mutta ei sama) ensijenkkinä. Mukava ja hieno auto! Tuli siitä aikoinaan muutama kuvakin otettua.. 8)
    Tuolla linkissä on sitten muitakin sekalaisia otoksia vanhoilta hyviltä ajoilta mutta kun niitä malipun kuvia on siellä hiukan sekaisin muiden lomassa nii menköön nyt näin.
    :odroll:
    Ja tässä olis eräs viime vuonna kuvattu yksilö..
     
  4. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    mulla ois -67 malibuun krominen takapuskuri tuolla tällähetkellä tarpeettomana. bensatankkiin pääsee rekisterikilven takaa. ainakin noiden kuvien perusteella pitäisi olla samanlainen just....jos smuige tarttee maalattujen tilalle ?
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ja mulla on se bensatankin luukku jousineen ja pohjineen, jos semmoset puuttuu :eek:
     
  6. smuige

    smuige Gearhead

    suomihan on pullollaan chevellen kromisia takapuskureita :rotfl: Voisi ehkä kiinnosta, yks mahdollinen tärppi olis tääl ihan kotinurkillakin mutta täytyy vielä varmistaa. Etupuskuri ja konepelti olis kova sana jos jollai on. Tuo skuuppi kyhäelmä on niin kamala ettei kehtaa näyttäytyä sen kanssa.
     
  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo ne oli paikoillaan, eli rekisterikilvenkiinnike ja siinä olevat jouset yms härpäkkeet.
     
  8. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    67 malibu


    no niin,täältäkin löytyisi 67 takapuskuri! siinä kyllä taisi olla joku pieni jälki.. mr.rinnewood saattaisi muistaa paremmin-heh heh! löytyy myös orkkis kojelauta kuitupeltiä ym muuta. meitillä oli myös eka-autona tuo jo mainittu vuosimallin omaava chevelle-paras vm.muotoilultaan sano.. sen hankin muistaakseni 90` 4d,josta muokkaantui 2d sedanin kautta c-luokan
    avokilpuri (C290) 10.82 355+4spd t-10 (vuonna 97) ja sittemmin siirryttiin kesäkäyttikseksi ja leppoisaan L6 aikaan. =)
    ja nyt on ollut n.5v. työn alla tuo RSV8 431 jolla päästiin tänäkesänä jo testailemaan. kuvia ei oikein osaa tänne laittaa,mutta syksyn aikana avaamme kotisivustot jossa tulee olemaan runsaat kuvagalleriat projekteista-välillä havaittavissa hieman luomisen tuskaakin ehkä-heh. ja laittakaa fotoja tänne projekteistanne,mukava seurata millaista kalustoa on tekeillä tai ajossa.
    ps.enää en pilaa enää YHTÄÄN 4D malibua noihin racehommiin!! nyt jo tuo VTE-3 operointi aiheutti pahoja omantunnon tuskia.. ollaan kuulolla ja tsemppiä talven tallirakenteluun. malibu pro street team.
     
  9. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Velipoika tilas jenkeistä -67 SS-pellin sekä ritilät,ovien tiivisteet(2d) ja lattia maton. maksoi kuluineen 600e. en tiedä paljo se pellin osuus oli mut eipä tarvin alkaa kittaamaa mitää mätää ropeliks tanssittua peltiä. tosin kaks ihan pientä lommoa oli kyl tossakii mut tosi lieviä. mun mielest ei ollu hinnalla pilattu...
     
  10. smuige

    smuige Gearhead

    Jos velipojallas nyt saattais olla se orkkis pelti ylimääräisenä niin kysäseppä jos raaskis siitä luopua, mulle kelpaa kyllä vähemmän kauniskin ja mielellään edullinen, toki voi vaihdossa saada hienon skuuppi-pellin :poff:
     
  11. paja1

    paja1 Double Gearhead

    on pelti myynnissä,soita 0407268038
     
  12. impala1968

    impala1968 Gearhead

    En nyt tuota enää tarkaan muista mut yli puolet kuitenkin.
     
  13. smuige

    smuige Gearhead

    No niin, kuvia löytyy WWW-napista
     
  14. lordC

    lordC Gearhead

    Kauhiat on scuupit joo...Mullakin oli aikoinaan jopa muuten saman värinen'67,mutta vaan takapää punainen 45 asteen rajauksella keskeltä kylkeä!!(hiano)Paraisilta hain sen ja viimeks näin Hernesaaren hylkyaitauksessa..Täyty olla jotain 90-l.alkua???
     
  15. pommari

    pommari Gearhead

    Heh,muistan ton laitteen kyllä...oiskohan ollu jotain -88 paikkeilla kun se liikku ton värisenä.Saattaa olla että sekotan johonkin toiseen mutta mielestäni se oli myöhemmin sellanen persikan värinen.Sillon kelta-punasena oli varsin muikea perän korotus...
     
  16. lordC

    lordC Gearhead

    Varmaan sama laitos.Rullaavana Nixxonin pihasta hain vuosikymmenen taitteessa..
     
  17. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Re: 67 malibu

    Joo muistan tosiaan.. Jälki ei ollu minun aiheuttama vaan kaveri jolta auton ostin vuonna -85 kertoi että joku hänen tuttunsa oli taunuksella pamauttanu perään..
    Ihmetteli vain kovasti ettei tuon isompaa jälkeä ollu tullu autoon, oli tanari menny kuulemma aika huonoon kuntoon tuosta kosketuksesta..
    :wink:
     
  18. smuige

    smuige Gearhead

    korotetaanpa aihetta hieman. Konepellin hiomisen myötä paljastui edelliseksi väritykseksi metalli tummanpunainen leveillä mustilla ss-raidoilla. Sanooko mitään kellekkään?
     

Kerro tästä muillekin!