Chevelle Malibu -65

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Lintzi, 6.5.2018.

  1. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Kävipä tuossa talven pimeinä hetkinä niin että talliin ilmestyi tommonen otsikon mukainen härveli, ja nyt kiinnostais tietää minkä pituiset sivulasit on 2d tolppa versiossa? Toi on muutettu joskus neliovisesta ja sivuikkunat on tehty pleksistä. Katsastuskonttorin setää aiheesta haastattelin, oli sitä mieltä että ne ei kelpaa. Joten tarvis tietää onko ovista tehty oikeen mittaset, vai onko mitat vaan vedetty hatusta.
    Jos kaikki menis kuin elokuvissa, olishan se helppo lätkäistä orkkis 2-ovisen lasit, jos sellaset jostain löytäis. (Kävisköhän jostain samanikäisestä muustakin gm:stä...?)

    Historia kiinnostais tuostakin tietää, liekkö ollu kulkevakin laite joskus kun on lasikuidusta etuloksut ja nokkapelti scoopin kera, 350 kone papereissa jne. Runkoa myöten ollu punanen joskus, nyt oranssi mustalla katolla. JLX-38 ja sitä ennen JRL-27 kilvillä. Ollut ainakin hesassa, muistaakseni Kotkassa ja Kouvolan seudulla Liikkalassa.
     
  2. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Jaa että tästä ei kukaan tiiä mitään.
    Ovien lasien tarvis olla jotain 60cm pitkät, saa ehdotella mistä vehkeestä vois löytyä sen pituiset. Tupakki-ikkuna on, joten neliskanttinen ruutu.
     
  3. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    No tota, tuulilasi on ainut mikä pitää olla tommoses laittees lasia, muut voi olla muovia. Inssillä nyt väärää tietoa, vai onko nää muuttunu tässä viimevuosina?
     
  4. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    No juu, saa ne olla muoviakin, kunhan niistä löytyy joku hyväksyntäleima. Inssi oli kyllä kovasti sitä mieltä että tollaset metrikamasta tehdyt ei käy, soitti ja tarkasti asian joltain kolleegaltaan. Eikä kuulemma käy sekään että jättäis ikkunat pois kokonaan. :D
    Jostain vanhasta eurokinneristä oli muutoskatsastettu 2-paikkanen, kun takasivuikkunat oli pleksiä.
    Voihan se kelvata jollain konttorilla tollasenakin, mut....
    No on tässä vielä aikaa selvitellä kun tekniikka makaa tallin lattialla ja aika paljon kaikkee pientä tarvis väsätä.
     
  5. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Entiset omistajathan saa kyllä selville jos täältä ei löydy tarinaa. Riippuen vähän minkä ikänen auto ja milloin ollu viimeksi kilvissä, joko Trafilta (ajoneuvo.asiakirjatilaus@trafi.fi) tai Kansallisarkistosta (nettipalvelu). Voi olla että jos on suomiauto niin ainakin ne alkupään rekisteriotteet on Kansallisarkiston heiniä. Sitten vaan soittelemaan porukkaa läpi :)
     

Kerro tästä muillekin!