Chevellet?1968-1972

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja overlap, 5.10.2006.

  1. studio57

    studio57 Gearhead

    noi kuva kulmat antaa niistä ehkä hiukan harhaan johtavan kuvan etuistuimista, no kun näätte livenä niin ei ne mitkään ultimate tuninki jakkarat ole.(puolustus puhe)

    yritän tuon näyttelyn jälkeen saada siihen leiman tuon 454 ja ahtimen kanssa
     
  2. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    pirun nätti.
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    ai niin tuossa on muuten sellainen ameriikan ihme kuin lasikuituinen kromi etupuskuri!!!
     
  4. kime2

    kime2 Gearhead

    Jaha,mä sit päivystän aina väärässä paikassa,kun taas jäi tuo näkemättä :(
    Vai kromattu lasikuitupuskuri?
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    juu sun pitäis viettää vähempi aikaa internetissä ja enemmän teatterin pihalla :lol:

    juu sellainen ihme oli täällä overdrivessä myynnissä ja tyyppi sai mut ylipuhuttua... se oli mullekkin suuri mysteeri mut hieno se on eikä häpeä rautaiselle muussa kuin painossa :poff:
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Onnea leimaan. Tarviit sitä. Hieno paketti toi motti ja menee org matalan pelln alle. Cowl Induction on siisti pelti, mutta toi jotenkin viattomamman ja vaatimattoman näköinen. Jos nyt SS raidoilla voi moisista puhua? Pellin alla on kuitenkin voimaa eikä se ulkoisesti juuri sitä viestitä. Talking about suprice, eh?
     
  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    No näköjään! :eek: En uskois lasikuituiseksi jos et ois sanonut.. Onko se sitten niinkun maalattu kromimaalilla vai mitenkä??
     
  8. studio57

    studio57 Gearhead


    luulen että siinä on ruiskutettu joku kupari juttu alle ja päälle kromi kylpy... no tästä tiiän yhtä paljon ku kala polkupyörästä.

    toi on aika sleepper, alla 3.5" putkisto ja hookkerin race ovaalit ja perässä applet ja perässä orkkiksen näkoiset ovaali kromitötteröt , mut tänään tuli joku ukkeli sanoon että tuolla ei voi olla kiva ajaa kun pakoputken paineaalto kuulemma löi sitä rintaa vaikka seisoi metrien päässä, sanoin että hauskuus alkaa kun polkaisee kaasu poljinta :)
     
  9. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Irwin-leffassa oli `71 SS 454 Chevelle, California tuontia ´90-luvun loppupuolelta, Noormarkussa USA-autokorjaamoa pitävän harrastajan tallissa. Tainnut pellin alla tapahtua jotain viime aikoina ! 70 2-d ht Chevelle 454:lla löytyy Porista, ´70 luvun alussa muutto-autona tullut maahan ja pitkään välillä huilannut , nykyään West Coast Cupin A-luokkaa Escortilla terrorisoivan harrastajan tallissa. 80-luvulla Porissa liikkui pronssinvärinen ´69 neliovitolppa Chevelle, muistakseni kutosella ja rattikepillä, ryhdikkäässä orkkiskunnossa oli. Hämärä muistikuva ´80- luvun lopusta Prisman parkkikselta, vaaleankeltainen ´69 orkkis kuosissa, taisi olla peräti 2-d tolppa.

    Tuota kromattua lasikuitupuskuria täytyypi katsoa tarkkaan näyttelyssä, pidä pelti auki että saadaan ahdinta kuolata !!
     
  10. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    upee peli ! , noi euro kilvet tökää vaan pahasti silmään :poff:
     
  11. MJL_

    MJL_ 3rd gear

  12. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ahaa.. Eli onkin oikeaa kromia. Hienoa.
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

    tuosta oon täysin samaa mieltä,tahon mustat kilvet!!ja nimikko sellaiset!!
     
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Olis se vähintään arveluttavaa jos mä pörräisin teatterin pihalla :rotfl:

    Tjaa niin joo muuten missäs meillä onkaan täällä teatteri,vai oliko koko juttu joukki?
     
  15. studio57

    studio57 Gearhead

    kaupunginteatteri on siinä vesitornin vieressä , kai sää siellä oot joskus käyny...taidetta tuijottamassa, tiistaina käyn viel näyttään putkia siel kokkolassa kun pienillä kierroksilla ne hiukan vie resonoi koriin välillä... ja se vituttaa
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Aivan,sehän on vanha Suojeluskuntatalo :D

    Olen mä siinä pihalla käynyt niitä tykkejä katsomassa!

    Jahaa,pitänee päivystellä sitten kaupungilla niin saa raportoida tuonne et mitä tulikaan nähtyä!
     
  17. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Hieno peli tuosta on jalostunut! 8)

    Toi etupuskuri on aika metka juttu.. Meidän tallillahan tuota koneswappia duunasitte vuosi sitten ja siinä jossain vaiheessa kun nojailtiin jätkien kanssa läppää heittämässä niin joku (olikohan Ere..?) mainitsi puskurin olevan lasikuitua..
    Mä tyhmänä katselin ympäristöä että "missä", nii se joku heitti että "autossa, pöljä!", eikä tainnu vieläkään mennä jakeluun.. Luulin että oli puhe eri puskurista kun nokassa paikalla on sentään se orkkis.. vai oliko?
    :eek:
    Pakko mennä ihan painamaan nenä kiinni eikä vieläkään selvinny.. Tuota ei oikeasti huomaa ennenkuin katsoo puskurin taakse, että "feikki, peijjoona, köyhiä nuo neekerit kun pelkää että rauta loppuu maailmasta..!" :lol:

    Enivei, aika susi lammasten vaatteissa.. vai pitäiskö sanoo että tiikeri suden vaatteissa..?!

    Mites muuten pelittää? Kyllä tohon varmaan leiman saa tolle tekniikalle, onhan siinä uusi hd alusta ja levyt joka kulmassa ym ym..!
    :wink:
     
  18. MercComet

    MercComet Gearhead

    Ompas komea&nätti ja taatusti tiiraan näyttelyssä tarkemmin ja testaamaan voiko kuttaperkapuskurista peilailla... Jäpäkkä sleepperi ja katotaan jakkaratkin livenä mielummin. Vaikka ei itsellä silmään satu nytkään ja tarpeen varmasti ovat. SösSös:n orkkis-nahat on tyylikkäät, mutta kokemuksella ne oli joskus liukkaatkin...
    Niin ceevyn oma cowl induction-pelti on mun mielestä cooleimpia aikalaisistaan ja tavallaan jopa "sleepermäinen" moniin muihin orginaaleihin verrattuna, jotta olis voinut tuotakin pukea ihan hyvin... :lol:
     
  19. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ni eikös tuossa ollu iha orkkis sohvapenkki tallella sillo ? ainaki nettiautossa 400cid koneella oleva virhea avo chevelle oli taannoin myynnissä. vai menikö nyt itellä muisti jo harhaan. ja jos sillä tosiaa kovaa meinataan mennä ni ei siinä säkkituolissa kyllä mukana pysy jos ei esim vöitä päivitä :D sen verran monesti oon istunut siinä keskipenkillä orkkivöiden välissä roikkuen tehostomattoman ohjauksen mukana tuossa omassa '72:ssa miinassa vaikka veikkaan ettei ikinä tule kiskomaan niskoja taaksepäin kuin tuo chevelle 8)
     
  20. studio57

    studio57 Gearhead

    se oli 307:lla ei 400:lla, sohvalla se oli ja siksi laittelin istuimet missä pysyy kyydissä.
     

Kerro tästä muillekin!