Chevolet Tbi ei käy kierroksilla kunnolla

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Khalle, 16.1.2016.

 1. Khalle

  Khalle 1st gear

  Nyt olis neuvot tarpeen..
  Chevy alkoi temppuilemaan jakajan kannen putsauksen jälkeen.. ei ottanut kunnolla jengaa 2000-3000rpm.. no sit taas auki ja ennakot tarkistettiin(diagnoosi piuha tietenkin irti!). No kokeiltiin tehdä kaikki mitä tuli mieleen silloin, eikä mitään tolkkua tullut koko paskaan.

  Tänään vaihdoin uuden pick up käämin, jakajan pyöriän, jakajan kannen, sytytysmoduulin ja tulpan johdot. Tulpat on 2kk vanhat ovat ok näköiset(ei ole pamautellut niin että tulppia olisi mennyt kertaakaan).
  Puolankin vaihdoin tässä 1,5v sitten.
  Osien vaihdon jälkeen lähtee hienosti käymään ja käy tyhjää kuin uusi, kierroksilla taas ihan ihme rötäilyä ja kaasuun vastaamattomuutta.. Perus ennakot säädetty ja ei mitään toivoa että voisi ajaa.

  Autona Chevrolet 1500 sportside -88
  Koneena murheen kryyni 4,3V6 Tbi...

  Varmasti päin vittua kirjoitettu teksti, mutta on vitutus käyrä todella korkealla, sunnuntai iltana pitäsi vielä olla intissä ajoissa.
   
 2. sbf

  sbf Gearhead

  Oisko toisen suuttimen töpseli tullu tönittyä epähuomiossa irti?
   
 3. Topias74

  Topias74 3rd gear

  Onko MAP- alipaine letku kiinni? Siitä läppärungon takaa menee kumiletku rintapeltiin map-anturiin.
   
 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  En tiedä mikä lie ollut vaiva alun perin kun jakajankantta aloit putsailemaan, mutta oireet kuulostaa kyllä bensan puutteelta.

  - Bensan suodatin

  - Bensapumppu

  - Pumpun "imusukka" tankissa

  - Bensaregun jousi poikki / kalvo

  Bensanpaineen mittaus tyhjäkäynnillä sekä ajossa kuormituksen alla, pysyykö tasaisena n. 11 - 15 PSI ja mitä tapahtuu silloin kun alkaa rötäämään ?
   
 5. Khalle

  Khalle 1st gear

  Ongelma selvisi.. Tulpat olivat paskana. Kävin näyttämässä niitä liikkeessä josta ostin ne ja sain uudet puoleen hintaan (NGK UR5).
  Jakajan kannen otin auki aikaisemmin, koska oli kerännyt kosteutta ja 6 pytyn nastat kannessa olivat hapettuneet(paskat liitokset).

  Kiitokset kaikille ketjuun vastanneille!
   
 6. Khalle

  Khalle 1st gear

  Vielä vähän offtopiccia mutta jos haluaa hakea paikallisesta motonetistä kyseiseen chevyyn polttoainesuodattimen niin Landrover Discoveryn 4L koneen filsu on sama ja hinta 16,90e!
   

Kerro tästä muillekin!