Chevrolet 1950-1960

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Siirtokarjalainen, 19.5.2006.

  1. Minkälainen on noissa malleissa alustan osien saatavuus? jarruosat ja nivelet? löytyykö kotosuomesta, vai onko joku hyvä osatoimittaja ruotsissa/jenkeissä. Kun rupeaa Googlettamaan hakusanoilla "chevrolet 1959" tai "chevrolet 1960" niin tuntuu löytyvän kyllä vaikka mitä, mutta olisiko joku varaosamyyjä ylitse muiden? -Meinaan onko jollakin ihan perskohtaista tietoa
     
  2. amalo

    amalo Gearhead

    http://www.nationalimpala.com/ tuonne on tilaus vetämässä, saapi nähä tuleeko mitä... tuolta "parts" ja alasvetovalikosta K - Engine comp & mechanical ja listan loppupuolella on alustan osat.
     
  3. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    mistä mie saisin tilailtuu 61 chevyyn takapyörän kaarien korjaus palat? mikään suomalainen firma kun ei niitä toimita.. vinkkejä kiitos!! tai haluaako joku toimia välittäjänä?
     
  4. amalo

    amalo Gearhead

    No nuo kaaret vois löytyä tuolta http://www.yearone.com/ :)

    Vois olla osanumero QK66LHRH - kannattanee tarkistaa ennen kuin tilaa onko ne kaaret vai jotku muut paikat. No tuolta kumminkin luulisi löytyvän.
     
  5. 61 chevy

    61 chevy Gearhead

    en kyl noiltakaan sivuilta löytänny.. tosin noi mun englannin kielen taidot ei oo kovin vahvat..
    mutta siis tarvetta sellaselle korjauspalalle mikä n. puolestavälistä pyöränkaarta taaksepäin miel. aina puskuriin saakka.. niin ja vm. '61!!
    etummainen pala on samanlainen '61-62. mut toi jälkimmäinen pala mitä tarvitsisin on erilainen noissa malleissa..
     
  6. amalo

    amalo Gearhead

    No sitten vois kysellä kans romiksilta... esim. www.dvap.com löytyy varmasti mutta hinta on sitten myöskin jotain ihan käsittämätöntä ennen kuin ne on suomessa. Joku varmaan sepittää ne suorasta pellistä suomessa halvemmalla, esim. eyeball products joka tuossa oikealla joskus mainostaa(?).

    Ruottistakin voisi löytyä?
     
  7. bela

    bela 3rd gear

Kerro tästä muillekin!