Chevrolet 6.5 td v2000 jarrut liian herkät.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anttikan1, 23.10.2017.

 1. Anttikan1

  Anttikan1 1st gear

  Nii tällänen olis kysymys kun auto on seissy muutaman tunnin ni jarrut menee lukkoon pienestäkin hipaisusta.Ja rupeavat toimimaan kun on hetken ajanut mikäs mahtais olla vikana.
   
 2. Niskalaukaus

  Niskalaukaus 1st gear

  Liian kaukana olevat kengät ainakin joskus aiheuttaa tuota.
  Jarrupölyt kannattaa myös putsata rummuista.
  Lisäksi monet on jarrukenkiin tehny pienet viisteet päihin, kuulemma on auttanut tohon äkilliseen tarraamiseen.

  Oletan, että takajarrusta kyse.
   
 3. palontie

  palontie Double Gearhead

  Ja aja pikku pätkä että pidät jarrua päällä.
   
 4. aesvi

  aesvi Gearhead

  Vuosia sitten minulla oli Vanissa (-98) samantapaista oiretta - aamulla kotoa lähtiessä "tökkäsi" usein ikävästi tuossa 200m päässä olevassa risteyksessä, kun piti jarruttaa eikä sitten enää seuraavissa jarrutuksissa "tökkinyt". Jotenkin yhdistin sen kosteaan keliin, enkä sille mitään tehnyt ja se katosi ajan kanssa.
   
 5. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Kostea keli yhdistettynä runsaaseen jarrupölyyn rummuissa vois tehdä tommosta :rolleyes:
   
  palontie ja jorkat tykkäävät tästä.
 6. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Tästä on nyt taasen viimeaikoina näköjään useesti keskusteltu, liekö syynä tosiaan kosteahkot kelit... Mä en siitä kitkojen viistämisestä ole huomannut mitään apua. Jarrupöly pois tarkkaan ja kehintä aika tiukalle on auttanut. Nyt viime syksynä vaihdetuilla uusilla kengillä ei ole tätä kovin innokkaasti enää tapahtunut, jokohan ne viimein olisivat keksineet toimivan korvikkeen asbestille?
   
 7. jorkat

  jorkat Gearhead

  kyseessä ärsyttävä ominaisuus ns. liiallinen itsetehostus, usein oikean puolen vaiva
   
 8. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Kosteat kelit tai tokihan voi olla että sylkkä vuotanut jarrunestettäkin rumpuun jolloin vaikutus on sama, eli jarrupöly sitoutuneena kosteuteen aiheuttaa kenkien liimaantumista ja jarrujen hetkellistä yliherkkyyttä. Pahin oli f-astra rumpujarruilla ja käkkärin kun veti näillä keleillä päälle ni ei jäätyny vaijeri vaan kengät liimaantu niin kiinni että joutu pari kertaa nytkyttelemään autoa edestakaisin ennenkuin aukes. Putsaamalla korjaantui ;)
   
 9. chewrolet1

  chewrolet1 1st gear

  Vika etujarruissa .
   

Kerro tästä muillekin!