Chevrolet astro 4.3tbi startti.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Rouveri, 14.1.2020.

  1. Rouveri

    Rouveri 1st gear

    pari vuotta sitten uusi tarvikestarti laitettu edellisen omistajan toimesta. Hyvin vähillä starttuilla tuli tänään loppu. Solenoidi naksahtaa ja muutaman kerran naksuttelin niin alkoi sen verran sankkaa savua tulla auton alta että ei muutakun startti pöydälle suoraan solenoidi päästä niin solenoidi vetää mutta startti ei pyöri ja on oikosessa kiinanpaskaa tarvikkeet oletettavasti. Mutta kysymykseni kuuluukin mistä saan hyvän startin mikä kestää käyttöä astrooni? Eikö astroissa ole startin takapäässä tuentaa? Tuo oli noilla kahdella pultilla alta kiinni. Kiinnostaa tuo kierteen nousu ja koko vaihtaisin uudet pultit samalla.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kysäise vaikka Us-Parts, sieltä löytyy myös ne pultit.
    Monesti pultit tulee startin mukana, se kierre on 3/8 unc.
     
  3. an300

    an300 3rd gear

    Muista shimmata se oikein paikoilleen voi muuten haljeta runko.
     
    Rouveri ja artsiracing tykkäävät tästä.
  4. Rouveri

    Rouveri 1st gear

    Mitenkäs tuo shimmaaminen tapahtuu tiedän että kiinnityspulttien alle tulee shimmilevyä mutta miten mitatataan/kokeillaan että on oikeankokoinen shimmi startin alla jne.
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jossain starteissa tulee kuusiokoloavain mukana jolla hampaan etäisyys katotaan.en ulkoa muista kokoa.löytyy kyllä netistä tai manuaaleista
     

Kerro tästä muillekin!