chevrolet astro 90vm vaihteenvalitsijan neula

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rouveri, 29.10.2019.

  1. Rouveri

    Rouveri 1st gear

    eli astro tuli ja vaihteenvalitsin nuoli kojetaulussa ei liiku kepin mukana. hain täältä haulla ja löysinkin missä sen klipsin ja vaijerin kuuluisi olla siellä rattiakselin muovin päällä.. Klipsi löytyi paikoiltaan muttei ollenkaan vaijeria. jotain narua hyvin ohutta oli pätkä siinä klipsin alla kiinni.. Kysymys ois että onkohan kuinka hankala purkaa tuo mittari tuolta mittariston alaalta ja voisiko sinne vaihtaa uuden vaijerin kovinkin helposti? Kiitos jo etukäteen kaikki apu on tarpeen.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kysymykseen on mahdoton vastata. Helppo kun on tekijäkohtainen.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos yhtään on samanlainen kuin pickupissa niin ei se vaikeeta ole jos osaa autolle tehdä muutakin kuin katsoa öljyt tikusta.

    Vaijerihan tulee klipsillä rattipylvään vaihdevipuun ja vetää vaan nuolta mittaristossa. Siihen voi patentoida langan tilalle ja jousikin jos uupuis nuolelta senkin voi tekasta
     

Kerro tästä muillekin!