Chevrolet Astro sisätilapistokkeen asennus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja L.P., 30.11.2014.

 1. L.P.

  L.P. Gearhead

  Terve!

  Hakua koitettiin ja etsittiin, mutta ei vain löyty aiheeseen liittyvää.

  Tarkoituksena asentaa Defa sisätilapistoke Astroon 92 (1990-1994). En vain keksi, mistä saisi järkevästi johdon vietyä tulipellin läpi, vaikka olen useita kertoja tutkinut joka suunnasta. Apukuskin jalkatilahan ei ole mikään mahdottoman kokoinen ja joka tuuma on käytetty tarkasti hyödyksi.

  Ainot paikka, josta mielestäni saisi johdon vietyä olisi välittömästi moottorikopan etupuolelta ison sähköjohtoliittimen alapuolelta. Ongelma tässä vain oli, että porakone ei mahdu moottorin eikä jalkatilan puolelta jotta voisi porata. Voisi onnistua kulmaporalla, paineilmaporalla tai porakoneen kulmavaihteella.

  Kysynkin ideoita muilta ennen kuin käyn veistämään - jos vaikka olisi joku parempi idea. Moottorikoppaan reiän tekeminen ei ole vaihtoehto. Entistä parempi juttu olisi, jos joltakulta löytyisi valokuva konfiguraatiosta läpivienti + pistokkeen sijoitus. Kiitos avusta.
   
 2. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  En ole varma, mut onko siellä läpivientejä valmiina, monesti se poralla riehuminen on ensimmäinen teko ja sit tajutaan, et jos ois valolla kattonut niin 5cm vieressä oli valmis läpivienti

  Joten on hyvä kysellä, valitettavasti en osaa kertoa mistä sopiva reikä löytyy ja monesti ne taitaa olla piilossa
   
 3. EddieT101

  EddieT101 3rd gear

  Varmaan viisain tuoda samaa kautta kun näissä yleensä, eli kuskinpenkin takaa.
  Vänkärin jalkatilahan on suht pieni niin se sisätilalämmitin on siinä tiellä.

  Pistorasian saa näppärästi kiinni heti penkin taakse seinään.
   
 4. L.P.

  L.P. Gearhead

  Kiitos hyvästä ideasta. Siellä kuskin penkin takanahan se auxiliary heater on, joten löytyy varmasti läpivientien paikat valmiina. Omassa ei ole aux.heateriä. Siellä on tilaa ja suoraa pintaa vaikka millä mitalla.
  Kiitos.
   
 5. L.P.

  L.P. Gearhead

  Laitoin tänne kuvan asennuksesta, jos vaikka olisi jollekulle hyötyä

  [​IMG]

  Kuskin penkin taakse, turvavyön rullan muovimötikköön kiinni pistoke ja siitä poraus suoraan alaspäin. Suoraa peltipintaa lattiassa vaikka kuinka. Ei löytynyt mitään valmista läpiviennin paikkaa jostain syystä. 2m kaapeli lohkolämmittimen haaralle.

  Lohkolämmitin osoittaa ylöspäin ja hieman etuviistoon, jotta puhaltaa takapenkin ohi vaikka penkki olisi etuasennossa. Hyvin toimii eikä pyöri jaloissa tiellä.

  Kiitos avusta ja hyvää joulua!
   
 6. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead  Kaikki puhaltimet ei muuten sit kestä pystyssä pyörimistä, itellä puhallin alko viheltämään yhen talven jälkeen ja sitä ennen ei kuulunut kuin puhallin-humina

  Eli kannattaa kuunnella välillä, et miten pyörii

  Jouluja sinnekkin :)
   
 7. DX

  DX Double Gearhead

  Ite tuuppasin apparin etujakkaran jalustan etuvasemmasta sisänurkasta lattiasta läpi ja rasian penkin jalkaan ulkopuolelle kines,
  siitä rupellin johto yltää melkeen mihin vaan,
  en siis ite laitetta kiinnittänyt ja
  apparin penkillähän tuo näyttää yleensä majailevan tuulilasiin sihtaamassa.
   

Kerro tästä muillekin!