Chevrolet Caprice kulutus..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Raggari^, 23.3.2007.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    capricen b.kulutus

    Saastevehkeet heitetty mäkeen,turb.lukitus toimii th 700+305.päivittäin 150 km työajoa,ei lohkolämmitintä kulutus 14/100,(pakkasta paraslukema -40)kesällä 11-12.ilmastointi päällä pari L lisää.
     
  2. Raggari^

    Raggari^ 1st gear

    Niin..Helvata sentään kun harmittaa toi kulutus homma meinaan olen tässä laskeskellut,että ei tosiaan pahemmin olisi rahaa ajella Capricella, silloin se seisois tossa pihalla tyhjänpanttina suurimman osan ajasta..Tosin jos sellaisen pelin löytäisi missä keskikulutus painuis vähintään about 15l/100km niin,sitten ilomielin Capricen hommaisin..Meinaan kyllä ajamaankin tarttis päästä,sitä varten autot on..Mutjoo..saasnähä miten pojan käy lopulta..Et mikä tinakuppi sielt perseenalta sitten loppujen lopuks löytyy :D
     
  3. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Osta riisseli-Caprice, mielellään 6.2-koneella jos vaan jostain löydät. Toinen hyvä vaihtoehto on sedan-Caprice ruiskoneella, esim. 4.3 V6 on oiva taloudellinen konevaihtoehto.
     
  4. jadeville

    jadeville Gearhead

    Mulla on -89 sedan caprice 305 ruiskukoneella ja keskikulutus oli talvella 14 litraa, kun on toi työmatka vaan 6 kilometriä ja aikas raskas kaasujalka.... Varmaan jos rauhassa malttais ajella, niin menis lähelle kymppiä. TM joskus oli mitannu tälläiselle keskikulutuksen n.11 litraa.
     
  5. Raggari^

    Raggari^ 1st gear

    No nuo ei ollutkaan mistään pammista päästä =) Ite just mietin,että kyllä tosiaan toi noin, 15l/100km ois aika kipuraja..Saas nähä..
     
  6. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mulla Capricen kulutus riippuu kelistä ja kuskista. Keväällä menee kaupungissa helposti 30 litraa sadalla. Ne on nimittäin ihan hanurista nuo ekodraiverien-vinkit, kun niissä sanotaan, että pitäsi kiihdyttää ripeesti tavoitenopeuteen. Mulla ainakin menee normaaliin ajotyyliin nähden tuplasti bensaa tommosessa ekoajossa :rotfl:

    Kun se kevään ensimmäinen bensalasku tulee maksuun, pääsee taas helposti maantiellä alle 13L satasella ja kaupungillakaan ei paljon yli 15 litraa satkulla mene. Nämä siis perinteisellä kaasutinkoneella sen kummemmin ajotapaa miettimättä.

    Matka-ajossa kaverin pakettiraketti, eli mattamusta Caprice STW kulki 80 km/h keskinopeudella tietokonekaasuttimen avulla alle 10 litralla sata kilsaa. Mutta sehän ajoikin silloin pohjoisesta etelään, oli alamäki koko matkan. Paluumatkasta en tiedä :wink:
     
  7. anttikristus

    anttikristus Gearhead

    Mulla on farmarissa muuten oikeastaan aina ollut kulutus keskimäärin n. 15 l/100km. Talvella kaupunkiajossa en ole tohtinut edes mitata. Kones on 350 ilman mitään saastevärkkejä ja loota lukoton th-350. Perävälitys lienee kolmipykäläiselle lootalle hivenen tiuhahko. Se vaikuttaa just noin, että kaupunkiajossa kone ei joudu koville, niin pysyy n. 15-16 litran lukemissa, mutta maantiellä on sen verran kiekkoja (ei 80 lätkää, yleensä ajelen n. 110 km/h) ettei tahdo päästä alle 14. Kaasutin, Edelbrockin 1405 ("calibrated for performance"), antaa ihan turhan rikkaan kruisailuseoksen vakiokoneeseen. Lievemmät suuttimet ja neulat on kaasariin hommattuna, pääsiäisenä vaihdan jos ehdin. Jos loota (rempan tarpeessa) vielä vie eteenpäin, niin kerron miten vaikutti. Tavoitteena pienempi maantiekulutus, kun tulee usein aika pitkiä matkoja ajettua silloin kun tuolla ajaa.
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    jos se kulutus näyttelee niin suurta osaa, eli ajat enimmäkseen kaupunkiajoa päivät pitkät, suosittelen että hankit sen saratoogan. niitä saa TODELLA edullisesti, hintaluokka on ehjästä nykyään noin 2000e. Ei paljoa eroa piilofarkkujen hinnoista. Kannen tiivisteen vaihto ei ole vaikea operaatio. (vanhemmiten tyyppivika kraisun omissa 2.2 - 2.5 neloskoneissa)
     
  9. RB-440

    RB-440 1st gear

    Ja jos tota kannentiivisteen pamahtamista pelkää, niin onkohan semmosta moottorimallia loppujen lopuksi olemassakaan, josta ei olisi (myös) kannen tiivistekin jostain yksilöstä joskus mennyt? Riski konerikostahan on aina olemassa, todennäköisyys vaan voi vähän vaihdella.
     
  10. Raggari^

    Raggari^ 1st gear

    Siis kulutus totta helvetissä ja muutenkin talaudellisuus on ykkös prioriteettina siinä mielessä,että onko autolla käyttöä vai ei? Jos auto vie sen 20l satasella niin sinällään ei ole mitään mieltä ostaa sitä jos autolla ei pysty ajamaan kuin muutaman hassun kilometrin päivässä sen kulutuksen takia ja sen takia,että itse olen köyhä :D häh,taino en tiedä miten IMPALA meinaa, ostaisitko miettimättä itsellesi auton jolla voit ajaa muutaman kilometrin päivässä kulutuksen takia vaikka tarve olisi suurempi?? Hehhh anna mun nauraa :rotfl: Eikös tämä ollutkaan KESKUTELU-palsta?? :wc:
     
  11. rrauta

    rrauta 3rd gear

    osta nissan micra.
     
  12. Raggari^

    Raggari^ 1st gear

    Meinaan opiskelijana,katsokaas hyvä herrat =P Tulot ei ihan suuret ole..Ja muutenkaan en kuulu tälleiseen kangastakkisten "kokoomuslaisten" porvari sukuun jotenka ei kaikille auton kustannus ei ole ihan itsestään selvyys =P
     
  13. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Ihan oikeesti...älä osta jenkkiä tai muutakaan wanhaa autoa jos litran-parin ero satasella on ns. kynnyskysymys...
     
  14. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ja varsinkin uusista kannattaa pysytellä kaukana. Niiden huollot ja vakuutukset maksaa jo vuodessa enempi kuin mitä normaali leppäkylki ajokuntoisena.
     
  15. Raggari^

    Raggari^ 1st gear

    Niin = ) mitens asia onkaan täällä meillä, eihän meillä ole kun "paremmalla kansanosalla" varaa tuhlailla rahaa mielinmäärin kaikkialle =P Luulis silti,että riistäjäporvarit voisivat vastata asiallisesti luppoajallaan kun ei tartte piiskaa heiluttaa niin tyhmempien ihmisten kysymyksiin, kuten yleiseen kalluppiini paljon se letukka vie kullakin satasella =P Mutta ei,keskitytte silti vain valitamiseen ja oman itsetuntonne pönkittimäseen erottelemalla ihmisiä, "älä osta mitään jenkki autoa jos parin litran kulutus vie sinut konkurssiin"..Voisitte ehkäpä keksiä jotain parempaakin tekemistä kuin Ouverdraivin foorumilla pätemisen : )
     
  16. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Oon mäkin Kokoomuksen miehiä ikäni ollut, mutta en ole varakas ehkä tule varakkaasta perheestä tai suvusta, päinvastoin. Oikeistolainen maailmankatsomus antaa ihmiselle mahdollisuuden pärjätä omalla työllään tai olla pärjäämättä. Vasemmistolainen maailmankatsomus teoriassa ottaa sen mahdollisuuden pois ja jakaa kaikkien kesken. Teoriassa näin - käytännössä se ottaa sen mahdollisuuden pois ja antaa sen niille jotka johtaa sitä työväkeä eli proletariaattia... :D

    Silti pystyn antamaan neuvon että ei kannata harrastaa yli varojen. Se on suunnilleen sama kuin että ei kannata ostaa jenkkiä jos 15-20 litraa sadalla on liikaa kulutusta.

    Mutta jos kaipasit nitä kommentteja mitä tossa jo oli, niin OK. Kyllä porukka täällä niitä jakelee jatkossakin, heille kun se jenkkiauto on isompi asia kuin sen kulutus.
     
  17. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Osta Jenkki! :)

    nimim. Ostin ekan 'autoni' 1,5v sitten (nissan sunny -88 ) tylsää ja halpaa kyytiä oli. Ostin ekan jenkin ~8kk sitten, soppaa menee 3x enemmän, MUTTA: ei riemulla rajaa kun kasilla ajaa :D

    EDIT: niin, itse topicciin vastaus, Buick LeSabre 307+TH350 kulutus maantiellä 12 ja kaupungissa varmaan pääsis hmm... 15 jos haluais, just ja just ;)
     
  18. Raggari^

    Raggari^ 1st gear

    Juuh =) Kiva kuulla asiallisiakin vastauksia, mutta ymmärtänette varmaan sen kun juuri olet selittänyt olevasi köyhä opiskelija ja jenkkiä tekee mieli niin sieltä tulee vastauksia tähän tapaan " Älä valita, ei pari litraa voi kaataa taloutta jne,älä KOSKAAN osta jenkkiä tai iso kulutuksisista autoa" Niin kyllä sellanen pistää harmittamaan..Meinaan siksihän juuri kysäsin tästä kulutuksesta,kun mietin tosiaan,että onkohan mulla varaa tässä vaiheessa elämää hommaa jotain jenkkirassia alle = )
     
  19. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Say no more...
     
  20. tammercity

    tammercity Gearhead

    Iltatöitä voisit katsoa jostain jos hommaisit, kavereita heitteleen viikonloppusin baariin bensarahoja vastaan ja kai sitä sukulaisiltakin voi pummata parikymppiä joskus ja jouluna.

    Opiskelijan tarttee nääs olla kekseliäs.
     

Kerro tästä muillekin!