Chevrolet Caprice

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja FinKeKe86, 20.11.2018.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Harkitse tätä:
    https://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/9860532
    Jos caprice kiinnostaa. Pikkukasi joka antaa kuitenkin parisataa heppaa, just leimattu, ollut jonkin aikaa jo samalla omistajalla( 5vuotta), nahkasisusta, koukku, toimiva ac. Ei tuosta käyttis parane.
     
    Muokattu: 22.11.2018
    miguelo ja stealth tykkäävät tästä.
  2. FinKeKe86

    FinKeKe86 1st gear

    On kyllä nätti. Ainoa mikä henk.koht miinuksena on toi järkyttävä mittaristo :poff:
    Joko toi vaaka mittari tai sit ihan viimesis Impalassa on kunnolliset viisari mittarit. Ei oikein toi digi mittari silmiä hivele.
    Pitää tässä nyt harkita mitä asian kans tekee :odconfused:
     
  3. stealth

    stealth Gearhead

    Nuo 90-luvun alun capricet on tekniikaltaan aika hyviä, lukuunottamatta juuri tuota yllämainittua digi mittaristoa ja abs jarruja ja vakkaria ja muita sähköpuolen juttuja.
    Tietty kannattaa muistaa myös nuo ruoste ongelmat joka on nuitten akilleen kantapää.

    Talviautona on myös aika surkea, helvetillinen höyrykaappi+ tuulilasin huurteenpoisto on aivan onneton.
     
  4. sikaprice

    sikaprice 3rd gear

    Kannattaa ostaa 94-96 Caprice niin saa kunnon koneen. 305 tbi ei ole mikään raketti mutta helvetin kestävä. Omalla 91 on ajettu 346000km ja se käy ja kukkuu vielä nätisti ja ei vie paljon bensaa 8 maantiellä ja 14-15 kaupunkiajossa. Vanhoja nämä alkaa jo olla ja ruostetta saattaa olla aika monessa paikassa korissa, rungossa jne.
    Ostin 2000 Mercury Grand Marquisen nyt syksyllä toiseksi autoksi, vaikka se on "saman tapainen" vehje niin ne on kyllä aika erilaisia. Mutta ehkä suosittelisin että ostaisit uudemman Crown victorian, Grand Marquisen tai Town Car.
     

Kerro tästä muillekin!