Chevrolet Chevelle 1970

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mr.Speed, 13.3.2003.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Haluaisin tietää kaikki näkö/kuulo/huhu havainnot kyseisistä autoista suomessa :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2004-05-09 14:02 ]</font>
     
  2. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Joni:kiitos tiedosta! toivottavasti pääsee pian liikenteeseen :smile:muistatko onko SS vai ei? näitä ei liiku todellakaan liikaa suomen teillä ,ja tuskin kyllä muitakaan muskeli jenkkejä...eli lisää tietoja Chevelleistä! :smile:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Porissa metalli-sininen 2-d ht, 454+TH 400. Pitkään paikkakunnalla ollut ja kauan seissyt. Viime kesänä palasi liikenteeseen uuden omistajan toimesta.
     
  4. NHRA

    NHRA 1st gear

    Omassa tallissa on yksi mustakilpinen 2d HT, ollut jo kohta 8 vuotta. Viime kesän seisoi, ja varmaan ensi kesänkin (muut autot liikenteessä), mutta kesällä 2004 tarkoitus olla entistä ehompana liikenteessä. Ja ei, se ei ole SS (vaan vielä harvinaisempi itse asiassa...)
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kouvolassa on ollut myynnissä mätä pikkulohkoavo ilman tekniikkaa.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    mulla on tallissa sellanen 454+TH350 2D Malibu...vielä projekti asteella mut tulee oleen vielä liikenteessä!!
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Ja sit on se tummanvihree MR-leimattu SS 454 joka sai viime vuonna Forssassa jonkun pystin, onko jopa orkkis LS-6? Nätti kun sika pienenä...
     
  8. Fastback

    Fastback Gearhead

    Mr muskeli, täällä Jyväskylässäkin on yksi '70 Chevelle. Auto vaikuttaa Vaajakosken suunnalla (Koiviston alue ?!?) ja on ladattu 454+th400 kombinaatiolla. Keula maassa, perä korkealla ja taitaa olla orig. suomi-auto. Oli kaupan taannoin, nyt?!?
     
  9. z28

    z28 Gearhead

    seisoo lumikasan alla kerrostalon pihalla,ruoste tullu pahastikkin paikoin läpi,oli sikasiisti vielä muutama vuosi sitten.
     
  10. koni

    koni 1st gear

    Samalla paikkakunnalla myös vihreä 2DHT 454 koneinen.
     
  11. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Fastback: No just siinä syy miks kyselin noista Chevelleistä..tiedän tuon jyväskylän Chevellen historian ja olen ollut yhteydessä omistajaan tässä ihan lähi aikoina...mulla ois periaattessa rahatkin ostaa toi ,mutta onko mitään järkee ekaks harrasteautoksi? eli sanokaa nyt asiaa tuntevat että pitäisikö minun "pelastaa"(pussihousu termi..:smile: ) tuo jyväskylän chevelle? tunnen kyllä porukkaa jonkin verran jotka osais neuvoo/auttaa jonkun verran...ja eihän toi 454 ole todellakaan järkevä ekan harrasteauton motiks vaan ajattelin että jos ton uskaltas ostaa laittas siihen ainakin aluks(pariks vuodeks) 350:sen..tai jotain. Ei se varmaan ainakaan pahentas ton kuntoa jos se sais katon päällensä :smile: ja toi ois kiinnostava senkin takia kun se ei ole mitenkään liian yleinen suomessa. Toi auto ei ole aito suomi-auto ja moottori on tosiaan se 454 LS-6 muutoskatsastettu vuonna 2000 ja vuoden 2000 jälkeen sillä ei ole myöskään ajettu.Meinas siinä itku päästä kun näin ton ekan kerran makaavan siellä hangessa...vielä kun`70 vuoden chevelle on mun mielestä ollut aina yksi hienoimmista jenkeistä mitä on tehty..jollei jopa hienoin :sad: eli mitä teidän mielestä kannattaisi tehdä:Ostaa tuo chevelle ja alkaa kunnostaa sitä ilman mittään pitää-olla-huomenna-valmis aikarajoja vai ostaa ekaks jenkiks joku ihan kunnossa oleva peli?

    _________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Muscle 2003-03-14 16:13 ]</font>
     
  12. NHRA

    NHRA 1st gear

    Mr. Muscle: "Ostaa tuo chevelle ja alkaa kunnostaa sitä ilman mittään pitää-olla-huomenna-valmis aikarajoja vai ostaa ekaks jenkiks joku ihan kunnossa oleva peli?"

    Niin, toisaalta Chevelle on sikäli kiitollinen harrastuskohde, että osatarjonta on hyvä: tekniikan kunnostamiseen löytyy osia Suomestakin runsaasti ja uustuotantona saa lähes mitä vaan korin, sisustan ja alustan osaa. Kyse on enemmänkin lompakon paksuudesta ja halutusta viimeistelytasosta, ei niinkään puutteellisesta osatarjonnasta.

    Mutta koska kyseessä on eka jenkki, varoittaisin kuitenkin haukkaamasta liian suurta palaa. Liian moni projekti on jäänyt kesken kun alkuinnostuksen laannuttua onkin loppunut rahat, karsivällisyys tai näiden yhdistelmä. Olisin ainakin hyvin kriittinen autoa tarkastellessa, yleensä näistä löytyy aina paljon sellaista laitettavaa joka ei päälle päin näy.

    Summa summarum: Varautuisin joka tapauksessa siihen, että kyseessä tulee olemaan aikaa ja rahaa vievä projekti. Jos haluat täksi kesäksi kadulle, harkitse valmista autoa. Jos taas haluat saada juuri sen unelma-autosi, sellaisena kuin sen itse haluat, tartu projektiin.

    Toivottavasti en pelotellut liikaa, se ei ollut tarkoitus.
     
  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Periaatteessahan olis fiksuinta ostaa joku valmis laite, mut kerran seitenkymppisestä Chevellestä noin paljon tykkäät niin osta pois, voit katua myöhemmin jos et osta sitä. Plussaa on toi LS-6 tekniikka...
     
  14. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Kaikista eniten kyllä ihmettelen sitä miksi omistaja rakensi auton pihalle seisomaan ja ruostetta keräämään...noh tuossa 1.4 loppuu tuon seisontavakuutus täytyy katsoa mitä sitten tapahtuu.Harkitsen tässä vielä ostanko tuon vai jonkun ihan valmiin pelin...tosin näinköhän saan nähdä tämän chevellen kököttävän vielä jonkun viiden vuoden päästä tuolla samalla paikalla..:sad:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  16. 383

    383 Gearhead

    osta ihmeessä ei näitä joka päivä tule vastaan
     
  17. Fastback

    Fastback Gearhead

    Ei siinä kun osta pois se jkl:n Chevelle, kyllä se ketuttaa kun sillä ei pääse heti ajamaan, mutta on se hienoa tietää että siellä tallissa on '70 Chevelle 454 LS-6:lla ja odottaa vain remonttia päästäkseen tielle. Jos rahaa on niin osta pois, pankista saa lisää.

    Kyllä niitä auttajia ja neuvojia löytyy. Jos kimppatalliin viet niin apua löytyy.
     
  18. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Kun tässä tarkemmin aloin miettiä niin olisihan se kivaa kun tallista löytyy juuri se vehje jonka aina on halunnut :razz:...on harkinnassa kyllä vahvasti ja tänään viimeks kävin tota tsekkailemassa..
     
  19. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Täytyy kyllä rehellisesti myöntää että tuli vähän naurahdettua omistajan ratkaisulle:Ratin keskiö oli irti(hajonnut?)ja töötti nappina oli ovikellon painike! :grin:

    _________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Muscle 2003-03-15 23:21 ]</font>
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ylöjärvellä vihree chevy nova 2d 454 ls7 69´
    viritetty, kulkee ja vääntää riittävästi.
     

Kerro tästä muillekin!