Chevrolet silverado -01 kaasu poljin hukkuu?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Sami95, 14.7.2018.

  1. Sami95

    Sami95 1st gear

    Eli -01 silverado 6.6 ja allisonilla ja semmoinen vika että hiljaa ajaessa vähän nypyttää ja silloin tällöin kaasu poljin katoaa kokonaan eli ei tapahdu mitään. Kun virrat käyttää pois ja takaisin niin taas toimii sen aikaa kun tekee uudestaa.

    Moottoritiellä ei tehnyt kertaakaan mutta pikku teillä rupesi tekemään.

    Ja joskus mutta harvemmin tulee tauluun lukemaan REDUCED ENGINE POWER ja tiputtaa tehoja ja sekin lähtee kun käyttää avaimen pois ja takaisin.

    Voisiko olla yhteydessä toisiinsa viat? Auto täysin vakio ainakin minun tietojen mukaan että mitää teho softaa ei ole tehty.

    Jos jollakin vastaavia kokemuksia tai tietoa niin apu on tervetullutta :)
     
    Muokattu: 14.7.2018
  2. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

  3. Fikke

    Fikke 1st gear

    Samaa vikaa ollut 2004 LLY koneisella Silveradolla. En tietä onko kaikissa moottorisukupolvissa, mutta ainakin LLYssä laturin vieressä oleva johtonippu hankaa itsensä puhki kannakkeeseen, jossa kiinni nippusiteellä. Omassa tämäkin on ehjä, joten ei mitää tietoa missä vika. Kuskin puolella on runkoon (suoraan jalkatilan alla) yksi maadoitus, jonka putsasin ja sen jälkeen meni useita kuukausia ilman ongelmia, nyt ongelmat ovat taas palanneet.

    Mulla on tehosofta, mutta ilman sitäkin oireilee.
     
  4. Fikke

    Fikke 1st gear

    Selvisikö tämä vika @Sami95 ?
     
    JKF tykkää tästä.
  5. ville400

    ville400 2nd gear

    mulla joskus temppuili kaasupolkimen liitin
     
  6. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Viitsitkö turinoida mikä oli probleema ja miten korjautui?

    Aattelin vaan jos jollain muullakin tulee saman tapainen vika niin onpi vinkki mitä pitää tehdä
     
    Jussi289 ja isalmela tykkäävät tästä.
  7. ville400

    ville400 2nd gear

    juu ongelma oli sellanen että kuoppasella tiellä kun ajeli niin kierrokset katos hetkellisesti ihan sekunnin murto-osa mut sen verran et huomas, johtoja kun kävin läpi niin kohdensin vian tohon liittimeen ja se korjaantu ihan putsauksella ja kontaktispräyllä
     
    chevytb02 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!