1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Chevrolet Silverado valot

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Lupu, 6.12.2017.

 1. Lupu

  Lupu 1st gear

  Osaako joku kertoa asiallisesti miten 1984 Silverado pick upissa on etuvalot uutena (USA:ssa) palannut ja miten nykyään pitää Suomen lainsäädännön mukaan palaa että saa katsastettua? Ja autossa on siis 4 kpl umpioita (2 suorakaiteen muotoisia päällekkäin). Eli onko uutena palannut lyhyillä kaikki 4 umpiota ja nykyään saa palaa vain 2 umpiota vai mikä on eroavaisuus? Johtosarjat on vielä pahvilaatikossa ja auto muutenkin pieninä paloina joten ei pysty katsoa muuten. Kiitos jo etukäteen vastauksista!
   
 2. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kaks puolikasta saa palaa ja neljä pitkää.
   
  KajS tykkää tästä.
 3. Lupu

  Lupu 1st gear

  Kiitos! Osaatko sanoa onko tehtaalta lähtiessä palannut 4 lähivaloa sekä 4 kaukovaloa? Jos näin on, niin eikös se riitä jos ottaa alkuperäisistä johdoista vaan 2 kpl lähivaloja pois käytöstä vai ymmärsinkö oikein? Tällä hetkellä siinä oli muistaakseni joku sekavan näköinen jälkiasennettu rele hässäkkä. Auto tuotu käytettynä Suomeen -89 tai -90.
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Enpäs tuon ikäsestä tiedä, miten ovat alkujaan palaneet.
  Mutta missään tapauksessa älä palauta alkuperäistä käyttöön H4 polsien kanssa, vaan tee releistykset kunnolla. Valokytkimen ja -vaihtajan kanssa tulee jatkuva jumppa, jos yrität ilman releitä.
  Katsurista riippuen toisissa umpioissa piilee ongelma, jos ne on myös lähivalot, vaikka ne olis jätetty kytkemättä.
   

Kerro tästä muillekin!