Chevrolet Special Stepside Kats. 6.4.-05

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Per Besserwisser, 17.4.2005.

  1. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... =276534&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?page=3@sortCol=@ord=@id_vehicle_type=@id_make=11@id_model=@id_car_type=@id_fuel_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=1986

    :rotfl: :rotfl:

    "Harvinaisempi lyhytlavainen steppari 350 koneella, HUOM! 7,4 isolohkolle luvat!!! Enää ei saa. 12 bolt-perä, 650 holley ja ss camaron etutolpat ja jouset ettei liikoja kumartele. Kuviot on maalattu eikä teipitetty vaikkakin kuvissa likainen. Katsastettu 6.4.-05 ja ekalla läpi että kunnossa on, mutta renkaat ei niin hyvät. "

    No jännä on Fleetside-lavainen "steppari" :rotfl: Ja pojat sitten pikkariin ei enää saa isolohkoa :soosoo: :soosoo: :rotfl:
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    SS Camaron etutolpat..? :eek:
     
  3. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Kyse onkin "Speciaalista" Pickkarista :soosoo:

    "Stepside " joka ei ole stepside. Malliin jota on tehtaalta saanut 454:sella, ei kuulemma saa enää lupia isolohkolle ja etujousitus on Camarosta :eek:

    Onkos kukaan käynyt kokeilemassa/katsomassa ?

    Tosin tuollainen lyhyt pikkari voisi olla kiva. Eikä tuo säkillä hakatultakaan vaikuttanut. Maski tossa on kuitenkin 1979-80 mallisesta , vaikka tietojen mukaan kyse on 1974:sta. Oliskos ruoste /kolarikorjauksella osansa?
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Tuon auton tekijän tiedän ja ei se minun mielestä ollut yhtään hullummasti tehty peli, silloin kun se oli hänellä. Ihan ammatikseen maalaa autoja ja on vielä alan miehiä. Eli löytyy harrastepeliä joka lähtöön. Tuo auto oli mm. Seinäjoen näyttelyssä pari vuotta sitten. Siisti kuin sika pienenä.
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Eihän siihen saakaan varmaan 454 lupia, jos yrittää anoa niin ne kertoo että mee vaan suoraan muutoskatsastukseen... :eek: Ja jää luvat saamatta.
     
  6. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Jep autojobbari on aina rehellinen. Noinhan se on. Voi suru tulla puseroon, kun ei saa enää anotuksi lupia, vaan homma hoituu ihan lennossa :-?
     

Kerro tästä muillekin!