Chevrolet trans sport tyhjäkäynti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jartsa63, 9.10.2017.

  1. Jartsa63

    Jartsa63 1st gear

    Heips

    Kuukauden aikana kolme kertaa on tyhjäkäynti hävinnyt vähäksi aikaa. Kun on kaasulla jalka niin ottaa kyllä kierroksia ja kun äkkiä jarrulta (vasemmalla jalalla) samalla kun kaasuttaa oikealla jalalla......sopivilla kierroksilla D:lle lykkää vapaalta niin mennään ihan normaalisti.

    Mutta silloin kun vika on ollut päällä niin moottori sammuu kun ottaa jalan kaasulta. Siis kuukauden aikana kolme kertaa temppuilut ja häiriö kestää 5-10 min ja sitten sen jälkeen taas kaikki pelaa normaalisti kuin ei mitään ongelmaa olisi ollutkaan. Puutteelinen maadoitus? Ilman määrän mittarin putsasin ja liittimiä ....myös liitin kaasunläpän asennon anturille.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    IAC juminu paskaantumisen tms. takia?
     
  3. Jartsa63

    Jartsa63 1st gear

    Ok

    Kiitokset . . . pitääpä putsata.

    Jari
     
    Muokattu: 10.10.2017
  4. Jartsa63

    Jartsa63 1st gear

    No toistaiseksi putsauksen jälkeen ei ole ollut oireita. Oli karstaa ja mustan
    öljyisen moskan tapaista moskaa. Ei paljon mutta ehkä riittävästi . . Thanks Jussi.
     

Kerro tästä muillekin!