Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    Hanskalokeron takaa luukku auki. Ensin imurilla suodattimen päältä roskat pois etteivät tipu suodatinta vedettäessä roskat puhaltimeen. Siellä on kaksi suodatinta rinnakkain. Puhallinmoottori lähtee irti ottamalla ensin jalkatilasta kojelaudan verhoilulevyn pois, moottorin pistoke pois ja kolme ruuvia auki jolloin moottorikin irtoaa. Kova surraaminen johtuu puhaltimen siipiin jääneistä roskista.
     
  2. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    Nyt, kun mieleen tuli. Oletkos tietoinen kuin hirveä homma on purkaa lämppärinkenno tuolta. Tulee niin heikosti ilmaa itsellä noista kojelaudan puhaltimista, että en enään keksi muuta vaihtoehtoa, kun alkaa katseleen kennoa kuin täynnä pa...a se on?
     
  3. Tepam

    Tepam 1st gear

    Hei onko kellään ajotietokone temppuillut silleen että kun käynnistää auton niin toimii hetken (3-5s) ja sitten lukemat häipyy.kaikki muu toimii,kuten kompassi ja tekstit mitä lukemia pitäis olla.
     
  4. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    on tuollainen meilläkin. Johtuuko siitä että tuulilasi vuotaa ajotietokoneeseen vettä. Näyttää kyllä aina kun painaa oikeanpuoleista nappia.
     
  5. Tepam

    Tepam 1st gear

    Ei varmaan sama vika koska mulla puuttuu vaan lukemat.Esim lämpötila näyttää vaan ----.Ja on testattu toisella ehjällä näytöllä mutta sama homma,muutaman sekunnin näyttää ja sitten häviää.
     
  6. condossi

    condossi 1st gear

    -99 Trans sportissa on bensapumpun vaihdon jälkeen ilmaantunut sellainen ongelma, että tankin ollessa alle puoliksi täynnä jarruttaessa
    tai jyrkässä mäessä auto sammuu. Esim risteykseen tultaessa sammuu ja starttaa kyllä heti ok. tuntuu että jos bensa heilahtaa tankissa tai kun auto on vinossa imaisee pumppu ilmaa. osaako joku kertoa millainen systeemi näissä on ilmiön välttämiseksi?
     
  7. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    Istuinlämmittimen boksia korjattu. Siellä on piiri johon laitoin 16 pinnisen jalan ja pari varapiiriä sisään. Piirin tyyppi on ULN2003A ja maksoi sp elektroniikassa tinaimurin ja tinan kanssa 9 euroa.

    Katsastus remontti oli sitten isompi homma. Molemmat joustintuet, kallistuksen vakaajan hilut, etunapa, lasinpyyhkijät, pissapoika, vilkun viiksi, käsijarru, etulokari, takavilkut, takapyyhin ja ennenkaikkea peltiä, helmat ja sisähelmat takaa. Ai niin bensaluukku ja moottorin lämpöanturi vielä ja radio niin tosiaan takakaiuttimet piti kiinnittää. Pikku savotta ja hyvin menee taas
     
  8. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    Moro.
    Missä päin tuo istuinlämmittimen ohjausboxi sijaitsee? Oisko tuosta korjaus hommasta mahdollista saada pikkasen tarkempaa infoa. Tuossa omaan alan laitteleen ensviikolla saattovalo sarjaa niin vois samalla laittaa toimiin noi penkinlämmittimet, kun aika ikävät noi nahkajakkarat on tälleen tähän aikaan vuodesta ilman lämmitystä.

    Kiitos jo etukäteen.
     
  9. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    Boksi on etujalkatilan päällä kojelaudan alaosan muovin takana lähellä virtalukkoa. Kannessa lukee ruotsia. Yksi ruuvi pois niin muoviosa irtoaa ja boksi näkyy. Pistokkeet irti ja keittiön pöydälle tinaamaan. Ja voi ajella ilman boksia jos ei heti saa valmiiksi.
     
  10. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    Kiitosta paljon.

    Saako kysellä vaikka yksityisellä viestillä apuja jos menee sormi kokonaan suuhun =)
     
  11. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    ei se mene mutta toki voit kysellä
     
  12. Ronimus

    Ronimus 3rd gear

    Moro,

    Mahtaako kukaan tietää, että mitkä ovat Trans Sportin bensapumpun tekniset tiedot, tai mistä niitä saisi kaiveltua?

    Velipojan autosta pumppu ilmeisesti rikki ja uusihan maksaa aika hunajaa. Walbrolta kuulemma saa alkup.telineisiin sopivia yleispumppuja, mutta nyt pitäisi tietää oikeat arvot.

    Eli monen barin pumppu vakio on ja paljon on tuotto tunnissa?


    Kiitoksia jo etukäteen
     
  13. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ilmeisesti jälkiasenteinen, löysin samanlaisen Jeepin kojetaulun sisältä, lähetin Ruotsiin valmistajalle sähköpostia, mutta eivät ilmeisesti ole halukkaita auttamaan, koska vastausta ei ole tullut... Tuolla sivut: http://www.sepab.se/ ja kun tarpeeks etsii, löytyy sieltä se penkinlämmityskin...
     
  14. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    eihän ole tankin vasemmalta puolelta pohjassa oleva töpsöli irti. Liukuoven kohdalta kuskin puolelta kurkkaa niin siinä on johtonippu joka lähti kerran metsätiellä irti. Jäätiin siihen ja käveltiin tiehemme mutta kurkkasin autoa vielä kauempaa että mikä siellä roikkuu, joku keppi oli nykäissut bensapumpun johdosta ja meno hetkeksi katkesi.
     
  15. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    http://www.rockauto.com/catalog/moreinfo.php?pk=4026621&cc=1410523 Rock auton pumpuissa jotain tietoja löytynee ja vähän jokasessa erilaista :D
     
  16. tojota?

    tojota? 1st gear

    OHO :O
    Ompa penssapumputkin halventunu, kolmisensataa kuluineen makso muutama vuosi sitten Carteri Rockkiautosta.
    Ite en lähtis sinne mitään viritteleen, kuitenkin sitte viikon päästä lakkaa mittari toimimasta ja sitte harmittaa ku ei vaihtanu koko häkkyrää :D
     
  17. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Miten LAHTI 32 tuon takapyyhkimen korjasit?Mulla liikkuu pystysuoraan asti ja jää siihen kamalan pärinän säestämänä.Liikkuu takas alkuasentoon kun käy kädellä avittamassa.Katsuri tuohon ei puuttunut mutta kiva olis saada se taas pelaamaan...
     
  18. Lahti32

    Lahti32 1st gear

    Uutta moottoria paikalleen.
     
  19. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    Tuossa oman purin niin näyttäs vaan, että se akseli hapettuu jumiin. Mulla kans piti pelkkää pärinää ja sulka liikkunu minnekkään. Purin koko paketin pöydälle ja ajattelin, että koittas saada liikkeelle sen, mutta ei sitä liikkuun saanut. Nakkasin sitten koko sulan mäkeen ja odotteleen jos siihen joskus moottorin vielä viittis vaihtaa.
     
  20. Rick

    Rick Gearhead

    Tarvitseeko kukaan Transsporttiin osia?. Menee vuoden vaihteessa paaliin Tumman vihreä vm 97.
    Osia jäljellä mm puskurit, ovet, ajovalot (vielä kirkkaat lasit), vilkut, syyläri , vaihteisto, sisusta, takaiskarit koko järjestelmä(ilmatoimiset), alatukivarret, taka-akseli, ohjauspyörä... yms kysy lisää.
    Toimi nopeasti, älä jää miettimään sillä tuo menee pois heti kun romu-ukko pääsee hakemaan. Osat lähtee nyt halvalla... halvemmalla kuin joulun välin alennusmyynneissä.
    Rick
    0400-172580
     

Kerro tästä muillekin!