Chevy 10 bolt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sbf, 12.10.2010.

  1. sbf

    sbf Gearhead

    Muistaiskohan joku että minkä kokosia periä lankkukyljissä on käytetty?
    Tarkemmin selostaakseni nyt tarttis k1500 silveraadoon löytää ehjä ja hitsaamaton 8,5 murikka ja tollasia lankkukylkiä olis tiedossa.Kahdeksankymmentäluvun alun kalusto kyseessä.
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    keskimäärin tuumaa liaan pieniä on lankkuperät... minkä ikäiseen perään se murikka tarvis löytää
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Lankuissa taitaa yleisin olla 8.5" ja pikkasen harvinaisempana 8.875.
     
  4. Rytari

    Rytari Gearhead

    no mullahan sitte harvinaisempia farmareita on ollut kun kaikki 4 kpl on ollut 7.5" perällä...
     
  5. sbf

    sbf Gearhead

    Vehe on tarkalleen 82 mallinen k10.Rokkiauton mukaan siellä pitääs olla 28splainssinen 8,5.Koko murikka on niin täyteen hitsattu ettei pääse ilman pillejä purkamaan.Varalla on ilm blazerin koko banjo mistä ehkä saa pillillä purkamalla ehjät kepit.Taskulampun valossa suoritettu mittaus kertos että noin 3,08 välitys.Paljonkohan noi murikat eroaa eri välityksillä?
    Ennen ei viitti ruveta purkamaan kun on varmasti sopivat osat laittaa tilalle.
    Tässä onkin jo osia tarjottu että eiköhän tää selviä.Saahan tohon vaikka kokonaan uuden akselin mutta joku tolkku täytyy rahan kanssa pitää.
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

    2.73 ja ylöspäin käyttää samaa murikkaa että siten vanhat rattaan käy...

    pilleillä saa ehjät vetarit? mites semmonen on toteutettu?
     
  7. idiot

    idiot Gearhead

    mimmosia välityksiä btw lankuissa on ollu?
    2.73 tuntuu olevan lähes kaikissa et kui harvassa tiheemmät?
     
  8. sbf

    sbf Gearhead

    No siltapaa saa kun tuos vara-akselis on ainoastaan ristitappi ja pikkurattaat hitsattu niin tapin kun pillillä polttaa pois saa vetarit ehjänä irki. :rotfl:
     
  9. Rytari

    Rytari Gearhead

    The 350 was available with a 2.56:1 3.42:1 ja muutama siltä väliltä, muistasin että jotku olds dieselit on ollu 3.73....


    ristitappi ja ... no nyt mä tajuan, hitsilukko on lukko tosiaan aika monessa mielessä, mullakin on jossain säilöttynä pari 10 pulttisen murikkaa välityksineen, 3.42 ja 3.08 ainakin
     
  10. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Lainataan röyhkeästi tätä topiccia...

    Onko asiantuntijoilla tietoa onko gm:n perien sisuskalut miten yhteensopivia?

    10-bolt 8,5" perän sisuskalut pitäis saada uusittua mutta välitys pitää olla nelikon takia presiis oikea, purkuna ei oikeaa perää ole löytynyt ja uusi maksaa n. 1000e.

    Eli koska mulla on 99% ehjä lautaspyörä ja kardaanin puoleinen pyöräkin on kunnossa niin onnistuuko jos otan tasauspyörästön ja -lukon kilkkeet jostain toisesta perästä ja pulttaan tuon vanhan lautaspyörän siihen kiinni?
     
  11. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

  12. Rytari

    Rytari Gearhead

    onnistuu kunhan vaan on 10 bolt 8.5" murikka missä vetarin boorimäärä oikein... eli 91 taisi olla kun vaihtuu 28-->30 booriseksi... shimmejä joudut (voit joutua) vähä vaihteleen poskilaakereihin että hammasvälys tulee oikein
     
  13. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    Hyvä tietää! Shimmailukin tulis olemaan helpompaa koska se kardaanin pyörähän on jo oikealla etäisyydellä lautaspyörästä joten rojut tarvii sihdata vaan sivuttaissuunnassa.
     
  14. sbf

    sbf Gearhead

    Minähää omaani laitoin pitkäkatosta purkamani murikan ja kävi ilman mitään shimmien vaihtoo tilalle.Ihan vinkkinä:Niissä lautaspyörän pulteissa oli ainakin näissä yksilöissä vasenkätinen kierre.
     

Kerro tästä muillekin!