Chevy 350 STD-männät/ öljyrenkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja valtope, 12.5.2006.

  1. valtope

    valtope Gearhead

    Moi

    Tämä asia lienee jo kaikkien tiedossa, mutta niille joilla ei, pikku vinkki.
    Laittelin eilen 350 -90 koneeseen ( Pick-up/van, 1-osainen takastefa,nyt veneeseen.) mäntiä sisään, ja huomasin ekan männän jälkeen, että kaikki ei oo oikein.
    Oli jo ahdas laittaa mäntäholkkiin, ja kun olin laittanut ekan männän/kangen koneeseen, koeti pyörittää, ja oli tolkuttoman "nahkea".
    Eikun mäntä pois koneesta, ja mittaamaan. Öljyrenkaat näyttivät olevan liian "leveät", muut renkaat OK, irroitin vielä renkaat männistä, ja yksi kerrallaan lohkoon, ja päittäisvälys OK.
    Sitten loppu vähän usko, ja soitin fairlane:lle, ja pyysin käymään, ja todettiin yhdessä mittailujen jälkeen, että öljyrenkaat ovat ongelman lähde.
    Ajateltiin, etä Jose on pakannut väärät renkaat pakettiin, mutta kun en mitään usko soitin Kivinummen Antille.
    Antti "nauroi", ja totesi, että Chevy:yn on olemassa kahdenlaisia mäntiä, erilaisella öljyrengasuran korkeudella, kahdenlaisia öljyrenkaita!
    Kiitos Antille.

    Siis 350 mäntiä on kahden kokoisilla männänrengasurilla => erilaisia männänrengassarjoja, tarkkana tilatessa !!!

    rg pekka v
    ps. olin syksillä kasannut 350 motin std-männillä venekoneeksi, ja juuri samoilla renkailla, jotka nyt väärät tähän mottiin.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Noita löytyy 4 erilaista.
    68-89 on syvä öljyura.
    87-96 on matala öljyura.
    Sitten on sellainen kummallisuus jossa on milliset mitat vuosina 90-02
    Ja vielä Vortec:kki vissiin 96 ylöspäin erilaisella millimitalla.
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

    juu huomasin juurikin ihan saman jutun että on eri korkunen ura.. :-?
     
  4. paja1

    paja1 Double Gearhead

    löytypäs vanha aihe kun haeskelin tietoa. taas sattui kohdalle yksi sbc venemosa jossa toi urasyvyys on matalempi. summitilta kun renkaita kattelee niin mulle ei sieltä aukee mistä ton syvyyden saa selville :eek:
     

Kerro tästä muillekin!