Chevy 4.3 V6 (205hv) bensiinin tarve

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 16.1.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Itselleni sattui sellainen lohko, jossa ei ole mekaanisen PA-pumpun paikkaa. Ja kuinka suuri tuotoisen sähköisen pumpun tarvitsisin, jotta moottori toimisi moitteettomasti myös täyskaasulla ajettaessa (tulee venekäyttöön,paino 1400kg):-?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tuollainen kaasarikone ei tarvi paljoa painetta eikä niin tolkuttomasti litrojakaan. Olen nähnyt chevyn 454:n pelaavan mitsuban tarvikepumpulla mutta ehkä joku carterin yms. pumppu olisi tohon íhan hyvä. Harkitseppa laittaa 2 pumppua, toinen kun sökähtää keskellä ulappaa niin toisen voimalla pääsee kotiin.
     

Kerro tästä muillekin!