Chevy Biscayne lintta -59 Porissa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja coistinen, 23.2.2006.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    taitaa olla essobaari legendaa, kato ny tota MH;n laittamaa kuvaa :eek:
     
  2. Erska

    Erska Gearhead

    Ehkei kun se oli vitsi ja toiseksi aika aiheeton, en ihan uskonut auton olevan noin paha :-? .

    Mutta ei tuo auto uutenakaan pahalta ole näyttänyt...
     
  3. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Kuvassa näyttää jopa paremmalta kuin silloin kun omistajan kotipihassa Isojoenrannalla tuota MH:n kanssa ihmeteltiin. Tavaratilan lattiakin puuttui muistaakseni kokonaan. Työmäärä on ollut käsittämätön ja varsinkin kun ottaa huomioon missä ajassa auto harsittiin kasaan. Mitallin ja papukaijamerkin arvoinen suoritus !
     
  4. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kansa vaatii lisää kuvia projektiajalta :)
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Se yks poika choppas Herkun, voikohan sitä enää entisöidä!?!
     
  6. malonari

    malonari 1st gear

    Harmi jos ei löydy kuvia enempää , olis muutenkin kiva tietää
    sen historiasta enemmän mistä löyty ? mikä tekniikka siihen tuli ?
    Ja ennen kaikkea katsurin kommentit :)
     
  7. Interceptor

    Interceptor 1st gear

    Joo muakin kiinostais kuulla et mistä löyty. Et oliko se Urjalan Halkivahasta?
     
  8. hippi

    hippi Gearhead

  9. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Missäpäin on otettu tuo kuva ja missä auto on nykyään?4D?Onko sama mikä on viime talvena Tamperella laitettu ja kustomoitu samalla?
     
  10. (JVL)

    (JVL) 1st gear

    Missäpäin on otettu tuo kuva ja missä auto on nykyään?4D?Onko sama mikä on viime talvena Tamperella laitettu ja kustomoitu samalla?[/quote]


    jos tarkotat sitä puna valkosta missä oli keulaa vähä muutettu, nii ei oo sama.
     
  11. hippi

    hippi Gearhead

    Toi on/oli se Halkivahan letukka ja tietääkseni se sama auto mistä tämä topikki on kirjoitettu.
     
  12. 59che

    59che 1st gear

    joo kyllähän toi vehje on halkivahasta. Tietääkseni on ollu joskus taxina porvoossa. Ainaskin on kyltin reijät katos ja valojohdon reikä. Hitsattua tuli melkoisesti ko. laitetta. Auto oli oikeasti poikki taka ovien kohdalta ja hattuhylly takaikkunan kohdalt roikahtanut alas. Tehtyä hyvän nostokohdan hattuhyllyn kohdalle, niin lenkki kiinni ja moottorinostimella kosla mittoihin. Kuin takapää myös Sitten perkeleen moisia tukia ristiin rastiin. Ovi aukon saumat kohilleen, Tuet hytin sisäl. Sitten mitoituksia ja runko kuntoon, sekä peltien tekoja. Kardanin tunneli jäi ko oli senverran ehjä takaistuimen eteen saakka. Muut on lähestulkoon tehty. Mut on niit muutkin tehny ja tekee.

    pitäis ol kuvia ko löytäs ne perkele
     
  13. rikke76

    rikke76 3rd gear

    Ite muistan kun eka kerran olin tän auton kyydis ja vaikka olin päissäni niin jäi jotenkin ikimuistoseks se reissu.. sanoin omistajalle noustessani kyytiin ettei tääl perkele oo edes takapenkkii pelkät jouset vaan :lol: Hei, orotas vähän..no hän haki mulle takakontista perseen kokosen vaahtomuovipalasen ja sano että siin on sulle takapenkki!
    Ja ei muutakun on the road omat polvet suussa kun oli joku jo aiempaakin korkannut siellä pullon tai kaks ja hylsyjä oli kerääntynyt sinne jalkatilaan..mutta käytiinhän sillä sen jälkeen monta reissua missä olin mukana, pisin niistä oli Maarianhamina ruisinki ja matka sujui rattoisasti ilman mitään ongelmia, kiitokset niistä herkun omistajalle :lol:
     
  14. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Oli muuten hauskaa ajaa Viisysin perässä Maarianhaminan cruisingissa ja katsoa ihmisten reaktioita. Ja olihan se siinä Porin cruisingin lehtijutussakin pääosassa. Ja on tainnut joka harrasteautolehdessä olla muuten kuvakin... Ei oo ujojen ihmisten auto... :lol:
     
  15. eepi

    eepi 1st gear

    Piru se on kommee! On sitä vaan tullu nii pal ihmettelyy ei jenkkiharrastaja kavereilta et voi pojjaat. Tuli sitä itekkin ihmeteltyy monta kertaa ennenku aukes itelle tää jenkkiautojen maailma. Tostahan pitäs tehdä porin keskustaan joku patsas joskus kun sen aika tulee tien päähän (vai tuleeko koskaan?). 8) :pinup:
     
  16. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: Se vaan on kyllä komee...ei voi mitään!Jos suomen mieliin painuvimmat autot listattais kymmenen kastiin niin sieltähän tuo minun listalta löytys aika ylhäältä! :p
     
  17. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  18. Moppe70

    Moppe70 1st gear

    On toi letukka komee peli, muistan kun tossa parivuotta sitten ajeltiin talvella Porin keskustassa oli pakkasta varmaan reilut 17 astetta. Vaunussa oli lämmin ja leppoisa tunnelma. Lähdettiin sitten hakemaan paria kaveria Ulvilasta hesan tietä pitkin ja vauhti nousi kaupunki nopeutta reilummaksi. Alko autossa lämpötila laskemaan reilusti. Eihän siinä taida olla vieläkään kunnon tiivisteitä ovissa...
    Toinen ikimuistoinen reissu on jossa olin mukana, käytiin turussa. Talvella kanssa, mutta sillon oli jo lämminkin...ei ainakaan niin paljon pakkasta. Päästiin Turkuun ja jo linja-auto asemalla meidät pysäytetiin ja Polliisit ihmetteli, onko katsastettu ja ym. Eipä voinu kissalan pojat mistään nurista, kaikki ok. Seuraavana aamuna oli kans yhden paparaisen ilme näkemisen arvonen, kun pyydettin se antamaan virtaa, oli jääny valot päälle. Ja taas reissun ja talvi heikkiin, ja taas poliisit pysäytti, eipä ne vieläkään löytäny mitään sanomista. On muuten Herkku tosi hieno auto tienpäällä. Se on todella hyvä ajaa. Menee kyllä hienosti... :) :) :)
     
  19. coistinen

    coistinen Gearhead

    otetaas herkku takas ylös että pysyy omalla paikallaan, tiedoksi kaikille kiinnostuneille että aikasemmalta omistajalta on kuvia tulossa, ovat ennen halkivahan lato-aikaa, toivottavasti saadaan pian.
     
  20. coistinen

    coistinen Gearhead

    KooJii:n kanssa istuttiin eilen bissellä tarinoimassa ja hän muisti nähneensä matkun baarin pihassa joskus biscin joka oli väriltään musta.


     

Kerro tästä muillekin!