Chevy caprice 1984 linttafarkku koitetaan viä elvyttää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja ++++++, 3.6.2013.

  1. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Ostin talvella tommosen viimmeks 07 leimatun pehmeepenkkisen farkku kapraissin ei mitenkää kehuttavan siiati mistään mutta kai se asiansa ajaa! Kone pukkaa ilmaa vesitilaan joten toi 305 vaihtuu vähän kiristettyyn 350! Sisustat purettu pikkusen löytyy hitsaamista! Koitetaan jos saatas tääki viä lipuun suomen teille! Ainoo miinus n500 veroja piikis!
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Laitahan toki kuvia tulemaan. :wink:
     
  3. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Hyvä et jotkut jaksaa elvyttää ettei kaikkia ihan osiksi laiteta.
     
  4. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Tänään rupesin repiin pohjaata mätiä peltejä pois! Kuvia tulee heti kun kerkeen laittaan. Pakko toi oli ostaa et itte ittellä on ny yks tommonen niitä o useempi ollu ja kaikki tullu hävitettyä. Ja tosta ei tuu mitää lommotettua paskaa eikä kyl varmaa näyttely vehjettä!
     

Kerro tästä muillekin!