Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

 1. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Unohtu päivittää ongelman syy, polttoaineenpaineensäädin oli rikki.
   
 2. passerby

  passerby 3rd gear

  Olet siis saanut sen leimaan vai siirtolapuillako ajelet? Päästöngelma ja vesivuodot selätetty?
   
 3. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Olisko kellään 91vm 305 koneiseen farkkuun sopivaa pakoputken alkupätkää? Ilmeisesti 91 tarvii jo katinkin? Mieluusti Pirkanmaa/Satakunta.
   
 4. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Olis yks joutilas sämpyläfarkku lt1 koneella pihassa, leimattu ja toimii. Joku vois lunastaa sen setelitukkoa vastaan pois. Vaikee näitä on hinnoitella nykypäivänä.
   
 5. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead


  Niin unehtui kertoa lopullinen syy.
  Ei ollut lukon solenoidi. Oli ohjainyksikössä feelua juuri sen verran. Joku arvo näytti jotenkin aavistuksen hassulta tai ei käynyt järkeen kun techillä sitä tutkailtiin. Olisiko ollut "knock retard" arvo ilman nakutusta tms. ja "välkkyi" silleen hassusti. Ei ihan ilmeinen ja sai aivonystyröitä ihan pyöritellä ja useampien satasten arvoinen veikkaus osui oikeaan ja uuden boksin jälkeen toiminta muuttui oikeanlaiseksi tai sellaiseksi kuin kuuluu.
   
 6. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Leimasetä oli sitä mieltä että vaihdappa kloppi eteen ylätukivarren puslat, onkos tohon hommaan jotain kikkakolmosia, ei oo ennen noita tarvinnu vaihtaa?
   
 7. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Roadmaster 91vm 305tbi. Käy vieläkin pikkasen liian lujaa. Termarin ja lämpö anturin vaihto nyt käynnissä. Myös kiekka mittari näyttää liikaa. Antureita vaihdeltu. Alipaine/imu vuodot pitäs olla pois. Tuleeko kellään mitään ideoita mieleen? Lämmöt ei noussu kun johonkin 65 asteen paikkeille.
   
 8. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  IAC tulee itsellä ensiksi mieleen. Putsaa, öljyä opeta. Vai olisko ollut niin ettei sen enempää tarvinnut opettaa vaan ajaa aina itsensä ensin päätyyn kun virrat kytkee.
  Kaasuläpän asennon tunnistin ?
  Joku peukaloinut läppiä, että ovat liikaa auki ?
  Onhan näitä.
   
 9. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Iac on uus ja jotain opetusta sille koittanu. Mekaanisesti en o säätänyt. Läppien säädöstä ei o tietoo. Läpän asento tunnistinta ei o kyl vaihdettu. Vikavalo ei pala. Juuri tuli vaihdettua imusarjan tiiviste. Sieltä kyl veti ilmaa.
   
 10. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Sen asentotunnistimen voi testata muistaakseni vain nyppäämällä sen irti.
  Ei vaan vastaa kaasuun enää niin hyvin, mutta muistankohan oikein et nuo moottorinohjaukset oli sellaisia et jos nyppäs lennossa irti niin sammuu. Lähtee kyllä käyntiin yms. Jälkeen.
  Toki voi sen mitatakkin kun vaan vastusarvot kaivelee jostain.
  Ei kai pahaa tekis katsoa suutinkuviot ajoituslampulla tms. Itsellänikin joskus toisesta tuli selkeästi tippoja/noroa, mutta se ei kyllä vaikuttanut käyntiin. Liekö sitten ollut liian pientä vielä. Ja uusi standard merkkinen kusi uutena heti. Takuusta sain kyllä uuden, mutta uusikin voi olla rikki kai varsinkin tänäpäivänä tai sitten vain tuntuu siltä kun tieto leviää kulovalkean tavoin juutuubissa sun muualla somessa.
   
 11. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Nyt kun sai imuvuodot pois ja tuli sytkän osat uusittua ni kone käy muuten pirun hyvin mutta aavistuksen viä liian lujaa. Pitää jostain vaan löytää se uus lämpöanturi ni saa taas auton kasaan ni voi jatkaa testailua. Ainoot alipaineet menee enää sisälle ja map anturille anturi on uus. Sisälle menevä pitää viä ottaa pois.
   
 12. gunslinger

  gunslinger 3rd gear

  Tuli tuossa ostettua -92 Caprice kakkosautoksi, niin onko vinkkejä mistä vois kysellä sisustan osia? Laitoin ensimmäisenä Southwestille ja Jari Mäelle viestiä, mutta mistä muualta vois kysellä? Ois tarve säilytyslaatikolliselle (etupenkin) kyynärnojalle, että jos jollain on autoa purussa tai muuten vain sattuu pyöriin nurkissa, niin saa tarjota!

  EDIT: keskikonsolin mukiteline löytynyt, kyynärnoja edelleen hakusessa!
  EDIT2: tilasin Ebaysta keskikonsolin, joten sillekään ei enää tarvetta. Edelleen kiinnostaisi tuo, että mistä kannattaa kysellä nuita purkuosia, jos tulee muille osille tarvetta.
   
  Muokattu: 19.1.2022
 13. manha

  manha Gearhead

  Laitetaans tämä tännekkin:

  Leimallisia,60-lukulaisia kenelläkään tyrkyllä..?
  Valuuttana nopeaan vaihtopuotiin,annetaan kuvassa näkyvä,elämänmyönteinen matta-valas.
  Eli siis vain vaihtokauppa !!
  Tarjota saa kaikkea,puikista pakarttiin ja totkesta studeparkkeriin... tässä kohtaa en ole allerginen millekkään merkille(enkä koneen koolle). Pääasia on että liikennekykyinen.

  [​IMG]

  Letkeä ja hyvin toimiva kauppakassi, 305 tbi ruutta,eli ruokailee maltillisesti.
  Kaikki sähköhälpättimet,vakkaria myöten pelaa.
  Maalattu asiallisesti ruiskulla matta mustaksi, alla uudehkot talvirenkaat.
  Laatikko toimii virheettömästi ja perä on äänetön.
  Tammikuussa katsastettu,eli seuraava leima 1/23.
  Ei vaadi kuin kovaa ajoa.
  Lisää kuvatuksia tuolta: https://manha12.kuvat.fi/kuvat/Romuja/KAPRIISI++-91+(matta)/
   
 14. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Mikähän perkele nyt iski. Keskuslukko ei me kun kiinnipäin vaikka painaa nappia auki? 91 roadmaster
   

Kerro tästä muillekin!