Chevy Caprice 91-94 käyttöautoksi ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 8.9.2004.

 1. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Unohtu päivittää ongelman syy, polttoaineenpaineensäädin oli rikki.
   
 2. passerby

  passerby 3rd gear

  Olet siis saanut sen leimaan vai siirtolapuillako ajelet? Päästöngelma ja vesivuodot selätetty?
   
 3. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Olisko kellään 91vm 305 koneiseen farkkuun sopivaa pakoputken alkupätkää? Ilmeisesti 91 tarvii jo katinkin? Mieluusti Pirkanmaa/Satakunta.
   
 4. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Olis yks joutilas sämpyläfarkku lt1 koneella pihassa, leimattu ja toimii. Joku vois lunastaa sen setelitukkoa vastaan pois. Vaikee näitä on hinnoitella nykypäivänä.
   
 5. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead


  Niin unehtui kertoa lopullinen syy.
  Ei ollut lukon solenoidi. Oli ohjainyksikössä feelua juuri sen verran. Joku arvo näytti jotenkin aavistuksen hassulta tai ei käynyt järkeen kun techillä sitä tutkailtiin. Olisiko ollut "knock retard" arvo ilman nakutusta tms. ja "välkkyi" silleen hassusti. Ei ihan ilmeinen ja sai aivonystyröitä ihan pyöritellä ja useampien satasten arvoinen veikkaus osui oikeaan ja uuden boksin jälkeen toiminta muuttui oikeanlaiseksi tai sellaiseksi kuin kuuluu.
   
 6. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Leimasetä oli sitä mieltä että vaihdappa kloppi eteen ylätukivarren puslat, onkos tohon hommaan jotain kikkakolmosia, ei oo ennen noita tarvinnu vaihtaa?
   

Kerro tästä muillekin!