chevy caprice vm,1991

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja petri hoo, 24.2.2013.

  1. petri hoo

    petri hoo 1st gear

    Minkäslaiset vanteet ja renkaat noihin käyvät, kuullut olen kovastikkin kehuja että esim vanin vanteet käyvät heittämällä alle, mutta itse en saanut millään vaikka yritin kovastikkin pitkänkin tovin laittaa. nyt alla jotkut oudot aluvanteet 215-70 r 15 kumeilla, ne mahtuivat ihan hyvin, mutta missäs se raja menee? ois kiva että kumit sais tienkin päällä vaihdettua ilman pekkaniskan apua... käykö esim laatikkomallin capricen vanteet ja kumit?
     
  2. Qjet

    Qjet 1st gear

    Käy... ja käy mm. ChevyVanin alkuperäiset Rally Wheelsit 235/75R15-renkailla. Ainoat mahdolliset haasteet kohtaat takapyörien asennuksessa, jolloin pyöräaukkoihin täytyy saada riittävästi vapaata tilaa. Lisäksi ääriasennossaan etupyörät saattavat raapaista runkopalkkiin.
     
  3. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    Osassa sedaneita on pikkujako.
    Farkuissa ja vaneissa isojako.
     
  4. Qjet

    Qjet 1st gear

    1991 ?
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Eiköhän siinä ole sama jako kuin Chevy Vaneissa jne. eli 5x5", tuskin sämpylöissä 4,75" jakoa.
     
  6. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Näin mäkin muistasin lukeneeni, ja muistelisin et 5" jako olis virallisesti maahantuotuihin pitkä kattoihin ollu optio varustus paku rekisteröinnin takia.
     
  7. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Siis nythän kyse SÄMPYLÄ-Chevyistä eikä ns. lankkukyljistä eli `77-`90 tehdyistä...
     
  8. kippis

    kippis Gearhead

    :poff:
     
  9. petri hoo

    petri hoo 1st gear

    Juuh kyse on tommosesta rantautuneesta valaasta. kumeista ja vanteista kyselin siksi koska aika ahtaat on pyöräkotelot lokarin kaaren erikoisen muodon takia...
     
  10. petri hoo

    petri hoo 1st gear

    käykö astron vanteet kumeineen???
     
  11. kippis

    kippis Gearhead

  12. petri hoo

    petri hoo 1st gear

    Mulla lienee nytkin alla vanin vanteet, mutta kapoisella kumilla, (215/75r15) niin mahtui itse purkamaan vanteen irti. Ostin vanin hienot racing kromivanteet mutta 235 kumilla niin ei toivoakaan että alle ois mahtunu ilman kulmahiomakonetta ja pekkaniskaa. Täytyy rengasliikkestä käydä kysymässä mikä ois optimaalinen vanteen leveys tolle kumille. Ja joku sanoi että Buickeissa ois myös tuo maaginen 5x5 jako joten ovatko ne kovin ulkonevia vanteita. Tiedän että kyselen tyhmiä, mutta tuo kun on eka jenkki mulla niin kaikki harrastusta helpottavat vastaukset on tervetulleita.
     
  13. Riemukupla

    Riemukupla 3rd gear

    Talveksi ostin kaverilta pitkäkatto capricessa olleet peltivanteet 235/75/15 kumeilla -91 sämpylään,eikä tosiaan ollut yhtään ylimäärästä tilaa pujottaa taakse paikoilleen.Meinas jo usko loppua kun ähräsi niitä sinne.
    Hyvin kyllä sopivat pyörimään vaikka on hiukan alustaa madallettu.
     
  14. Qjet

    Qjet 1st gear

    Mm. sitä vartenhan tälläiset palstat ovat, että saa kysyä itseään askarruttavissa asioissa. Nuo sinun vanteet taitavat olla sellaista sorttia, että levittävät "liikaa" ulospäin? Silloin voi tulla takalokasuojan kaari vastaan, vaikka itse vanteen leveyttä ei olisikaan kuin vaikkapa 6,5". Orggis ChevyVanin 7" vanteella onnistuu 235/75R15 noilla reunaehdoilla , kuten aiemmin kerroin.
     
  15. petri_hoo

    petri_hoo 1st gear

    Alkaa hiljalleen usko loppumaan... tiukkoja vinkkejä kehiin mistä edukkaasti saisi joko pelkät vanteet tai sitten vanteet ja kumit tuohon meidän valaaseen...
     
  16. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    näyttäs nettivaraosa olevan väärällään sämpylään sopivaa rengassarjaa.
    peltivanteestakin saa namun näkösen ku nakkaa siihen babymoonin ja trim ringin.
     
  17. petri_hoo

    petri_hoo 1st gear

    heitäppäs lerssi hyvä vinkki millä kuvasta osais sanoa mikä vanne oikeasti käy? kun on jo yhdet vanteet kertaalleen ostettu sopivina, mutta alle niitä ei kyllä saanut tekemälläkään.. tuon kun vihjaat tienaat itsellesi hyvät pullakahveet...
     
  18. hara64

    hara64 1st gear

    eikös noissa sämpylöissä ollut 0 et:llä olevat vanteet vakiona.
     
  19. petri_hoo

    petri_hoo 1st gear

    Jaa-a??? sen kun tietäisi... ja esim noissa nettivaraosan vanteissa kun ei yhdessäkään oo Et`tä tiedossa niin se on vaikiaa..
     
  20. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    perus gm peltivanne sopii. sen ainakin erottaa kuvasta.
    ei siis mikään mangelssi.
    alujen kohdalla kuvasta arpominen vaikeenpaa.
    joku starcraft vanin aluvanne vois istua.
    se kun ei levitä ulospäin sen enenpää ku peltikään.
     

Kerro tästä muillekin!