Chevy Caprice vm.89 vin numero?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja cccbs, 4.6.2017.

  1. cccbs

    cccbs 1st gear

    Tietääkö kukaan mistä löytyy 89 -mallisen laatikko Capricen vin numero rungosta tai korista? en oo löytänyt sitä muualta kuin tuulilasin alareunasta, ja katsastusmies oli tuota koriin/runkoon stanssattua numerosarjaa vailla....
     
  2. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Eturenkaiden lähiseudut runkopalkeista on aika hyvät ehdokkaat mistä katsoa, jos on kevyehkökin ruoste pinnassa niin osaa olla tosi hyvin kätkössä. Teräsharjaa poralla sai tarjota että buikista löyty. On myös ollut joitain jossa on runkopalkissa konehuoneen puolella. Omaan joutui kyllä lyömään uuden ja pyysin katsuria merkkaamaan otteeseen lisätietoihin uuden numeron sijainnin joka onnistui.
     
  3. markmi

    markmi 3rd gear

    Vasemmalle runko aisan päälle konehuoneeseen niitä 90 luvun alussa hakattiin useampaan autoon kun tehtiin niitä katsastuskuntoon. Kohta oli sellainen mistä helpoin vaan ylhäältä päin lyödä meistillä. Monta tekijää ja monta paikkaa toki voipi olla siis.
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei ole välttämättä ollenkaan.
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Meistä ite hyvään paikkaan niin ei tartte ihmetellä ja ettiä.
     
  6. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Kysy edelliseltä omistajalta jos vaikka muistais mistä löytyy.
     

Kerro tästä muillekin!