Chevy carprice stw 305 käyntiongelma.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Sdkillah, 19.8.2014.

  1. ktech

    ktech 3rd gear

    karstainen kone on myös omiaan käymään jälkikäyntiä. tosin tässähän tais olla ongelmana se kova joutokäyntikin niin oletko nyt varma että kaasuläpät ei jää auki jostain syystä? (läppien ohi pääsee virtaamaan raakaa bensaa joka sitten syttyy itsestään kuumassa koneessa..)
     
  2. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    En tiedä. Ainakin kasarin päällä olevat läpät on jumitettu auki. Kerran laitoin ne toimintakuntoon enkä saanut enään autoa käyntiin niin joutu ottaa taas pois...
     
  3. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    Noniin voi vittu. Nyt se rupesi kilkattamaan kun lyö kaasua eikä kulje. Enkä osaa oikei paikallistaa tuleeko katalysaattorista vaiko koneesta. Onko kouvolassa ketään joka voisi vähän kuulostella mistä tuulee.
     
  4. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    ja ei ollu katalysaattori ku ei ollu koko saattorikataa. kilkatus kuuluu enemmän repsikanpuolen pakosarjasta. puhtikin tuntus olevan vähän kadoksissa. mystinen onkelma tosiaan. paljonhan koneen vaihto maksais ja kuka sen suorittais. itte ei viitti peukalo keskellä kämmentä alkaa suorittamaan tuollasta kirurgista operaatiota edes sheriffipullon juotuaan.
     
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Pakosarja jos vuotaa niin kuulostaa monesti aivan kuin venttiili kilkattais, voi tietysti olla sytytysennakkoa aivan liikaa et kilkattaa, parasta olis tietysti jos joku Kouvolasta vois vilkaista mikä potilasta vaivaa.
     
  6. ktech

    ktech 3rd gear

    no tule pyörähtämään tontilla jokupäivä jos tuntuu siltä ettei tule tolkkua, niin arvaillaan yhdessä mikä on vikana (pitkäkatot on suht'tuttuja laitoksia) yhteystietoja yv:llä tai jotain
     
  7. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    joku vipu pakosarjassa oli jotenkin ahdistuneella päällä ja kilisi sielä. eipä kilise enään. bensansuodattimen otin vittuun mutta samalla tavalla prötää kun antaa kenkää. ktech ilmottelen jos en itse saa lähipäivinä ratkaistua tuota korkeaa käyntiä ja prötämistä.
     
  8. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    noniin päivitystä. pätkimisen ja prötäämiseen löydetty ratkaisu ja korjattu on, enään tyhjäkäynti pitäisi saada laskemaan.
     
  9. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    nonii ei ois uskonu että sytkä ois päässy pyörähtää, pieni säätely ratkas kiihdytysongelman ja pätkimisen, mutta ongelmana on nyt semmonen kun koneen korkea tyhjäkäynti lämpösenä. eli kun kone on kylmä on tyhjäkäynti ok, muttakun kone lämpenee niin tyhjäkäyntikierrokset nousee taivaisiin.
     

Kerro tästä muillekin!