1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Chevy Duramaxin door ajar

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Kuormuri, 7.12.2017.

 1. Kuormuri

  Kuormuri 3rd gear

  Mun -06 vuoden duramaxin oven tunnistin alkoi temppuilla. Eli näyttö herjaa että door ajar kuskin ovelle. Sitten samaan syssyyn alkoi keskuslukot ronksottaa kun vaihtelee ajovaloja pitkille. Vika poistui hetken päästä mutta tuli myös takaisin.

  Mikähän mahtaa olla vialla?
   
 2. Fikke

  Fikke 1st gear

  Mulla aivan sama homma oven kanssa. Mulla vm. 2004. Ei ole vielä ehtinyt perehtyä.
   
 3. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Eiköhän siellä nyt joku maapiste ole menettämässä kontaktia... Jos ajovalot vaikuttaa, niin eka arvaus on heti akun ja korin välinen maapiuha.
   
 4. Kuormuri

  Kuormuri 3rd gear

  Kiitos vinkeistä.

  Akkujen maadoitukset tuntuisi olevan kunnossa. Door ajar häly tuli päälle hiukka sen jälkeen kun tiukkailin lämmityspuhaltimen liitosjohtoja, puhallin siis pysähteli ja kun heilutteli puhaltimen johtoja hanskalokeron alta niin alkoi toimia. Voisiko siellä suunnalla olla jotain mikä aiheuttaisi ”driver door ajar” häiriön? Omasta mielestä johtoliitokset siellä ovat kunnossa mutta toki olen kaukana ammattimiehestä.
   
 5. Kuormuri

  Kuormuri 3rd gear

  Nyt välähtelee näytössä välillä myös ”service airbag” teksti. Olisikohan joku boksi seonnut? Osaisiko joku suositella amerikanautoista ymmärtävää autosähkömiestä Kymenlaakso - Helsinki alueelta?
   
 6. eno

  eno 3rd gear

  Mulla jäi korotuksen yhteydessä irti H2:ssa takapyörän kohdalta joku runkoon menevä 0.75 mm² piuha niin herjasi "unknown driver" ja kaikkee muutao_O

  Et se vika voi olla ihan missä vaan. Mun tapauksessa kävin vaan läpi kaikki johdot mitä olin irrottanukin. Jos se olis hapettunu poikki omia aikojaan, ni siinähän olis vikaa etitty.
   
 7. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  kokeileppa BCM lltä c6 johdon liitäntää preppaamalla,(purple)bcm taitaa olla sulakeboxin vieressä
   

Kerro tästä muillekin!