Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. persus

    persus 3rd gear

    pitäskö kulutus sit nousta vai pudota? eiks takakardaani oo yhtää heikoil ku liuku on kumminki jakolaatikon sisäs???ja luulis että kulmat on jo niin huonot että se liuku ei pelais??ja riittääks siin lius pituus?käytkö yhtää missää ojis ja mettis rämpimäs tol sillee että ulos joustot pääsis välil ääriasentoo ja kardaani menis pisimmillee.ettei hyppää jakiksest pois :D
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Itse itseäni lainaten: Nyt on Hormi paikoillaan ja uus lämppärinsäätöhässäkkäkin. on taas niin herkku ajella kun tuli ohjauskin kuntoon kun vaihto kääntövarren :wink:

    On kyl mureet äänet ja perstuntumalta vetokin parani pikkasen, mut eipä oo mikään ihme kun tätäkin kuvaa kattoo, alkuperänen turbon down pipe ja aftermatrket osa vierekkäin: [​IMG]

    ja onhan se heti seuraava pätkäkin putkea rutattu jo tehtaalta niiden takalämppärin letkujen kohdalta
     
  3. rkr

    rkr Gearhead

    Mitenkäs teillä on toteutettu tuo ajovalojen korkeudensäätö? Kuulin että joku oli kuitannut homman taakse asennetuilla ilmaiskareilla ja kompuralla, liekö tuo helpoin ratkaisu?
     
  4. persus

    persus 3rd gear

    onko näitä tän korimallin suburbaneja saanu eri tehoisilla diesel moottoreilla ja eri vaihteistoilla ja eri perä välityksillä???
    luin vaa tuolta foorumista että vin koodin kahdeksas numero kertoo onko heavy duty vai normal moottori ja 190hv ja 170hv??on ko vin koodi sama kun valmiste numero?? ja f tarkottais heavy ja s normal...??onko kellää tietoa??itellä ainaki valmiste numeron kahdeksas merkki on f..
     
  5. hyeena

    hyeena 1st gear

    Helpoin tapa on luultavasti hellan korkeuden saadin sarja, saataa automaagisesti mittailemalla ultraaanella sita pieran korkeutta.
    Hintaa aparaatille tulee 250e-350e putiikista riippuen (tuo halvin hinta oli jollain hieman epamaaraisella tuningverkkokaupan sivuilla).
    Saksassa maksanu pari vuotta sitten 175e (tieto loyty nettisivulta jossa joku asensi puimuriinsa tollasen).


    Vin-koodi on valmistenumero (Vehicle Identification Number).
    F ei viela kerro onko High Output, rpo-koodeista nakee. (vaikkakin useat vin dekooderit sanoo etta F on HO niin esim. chiltonin manuaali antaa F:n kohdalla kaksi lukemaa riippuen onko HO vai ei.. Ja myos vuosiluku vaikuttaa lopputulokseen..)
    haettava RPO-koodi: L65 ENGINE DIESEL, 8 CYL, 6.5L, TURBO, HO
     
  6. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Joo;kato hanskalokerosta se RPO. toi F-koodi on "non emission controlled",
    eli koneessa ei ole EGR venttiiliä ainakaan,ehkä muutakin eroo "tavalliseen"?...
     
  7. rkr

    rkr Gearhead

    Pitääkö toi hinta sisällään myös säätövermeet? Millä periaatteella perä säätyy, paineilma? Löytyykö linkkiä?
     
  8. hyeena

    hyeena 1st gear

    Ei saada peraa vaan pelkastaan valoja, peraan asennetaan ultraaanianturi jonka perusteella ohjaus yksikko paatelee tarvittavan saadon maaran.
    Tuon hinnan pitaisi sisaltaa kaikki kikkareet, saadin moottoreita ja antureita sai muistaakseni erikseenkin..

    Saksaa sonkottaa, mutta babelfish.altavista.com auttaa..
    http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... f01516.htm
     
  9. persus

    persus 3rd gear

    en tajunnu noista moottori selityksistä kyl yhtää mitää :(
     
  10. Kintus

    Kintus 1st gear

    eikös tuota 170hv tehty pelkästään -93 asti, käsittääkseni -94 vaihtu tuohon 190hv...??
     
  11. persus

    persus 3rd gear

    sit luin viel että toi 190hp kone antais 3400rpm kohalla 215heposta???voiko pitää paikkaasa? :odroll:
     
  12. Kintus

    Kintus 1st gear

    No ei ainakaan perstuntumalla... :rotfl: :rotfl:


    sais aikaseks vietyä penkitykseen, sillähän se selviäis... :eek:
     
  13. persus

    persus 3rd gear

    voi olla että ei penkitykses selviäs paljoko siel konees on ollu tehtaalta lähtiessää.....on saattanu ajan patina tehä tehtäväsä jo jossaa 300tkm ajetus ratsus :odroll:
     
  14. hyeena

    hyeena 1st gear

    Kuulin askettain kohtapuoleen rapakon takaa lahtevasta kontista jossa olisi viela romulle tilaa, pistin kyselya saavatko angettya sinne SSDiesel Supply:n tuotteita.
    Ei ole viela kerennyt vastaamaan mutta jos onnistuu niin nyt olisi tilaisuus rahtikulujen pienentamiseen..


    persus: Eli jos hanskalokerosta loytyy lappu missa on vinopino kolmikirjaimisia koodeja ja koodien joukosta loytyy L65 niin sinulla on tehokkaampi versio koneesta.
     
  15. persus

    persus 3rd gear

    joo kyllä sieltä hanska hudlarista löyty se L65 koodi :D
    mitäs noi välitykset ja vaihteisto onks niistä jotaa eri koodeja?
     
  16. JnZm

    JnZm Gearhead

    Tää on JULMA! Aina pelästyy kun pikku-Nipponilla ajelee ja huomaa "Jyrän". Ei myynnissä olis...? :D
     
  17. sub

    sub 1st gear

    ainahan kaikki myynnis on :wink: mut summa jolla omastani luopuisin on niin paljon etten edes itse maksais niin paljoo :eek: :eek:
    mut olekkos nettiautost kattonu, siel on poris myytävänä pakuks rekisteröity musta suburban hintapyynti 3000e pikku laittoo mut oli just paikkailtu ja massailtu. onhan se tietty "hieman" matalampi kun mulla, mut omanikin oli 12" matalampi ostettaessa :-?
    [​IMG]
     
  18. forssi83

    forssi83 3rd gear

    täällähän on enemmänkin porukkaa porista päin :D piakkoin pitäs rantautua poriin -96 6.5l tb 4wd.
    ja pirskatin valo-projekti ois meilläkin eessä :cry:

    tarttee nyt sitten vaan opiskella mikä se parasta tapa on, "hyeenan" kirjotuksia tässä seurailin mielenkiinnolla.
     
  19. lepanoksa

    lepanoksa 1st gear

    <a href="http://kuvablogi.com/nayta/290538/"><img src="http://kuvablogi.com/nayta/thmb/img290538.jpg" alt="#290538siinä se on uusilla renkailla ja nyt odotellaan ameriikasta jousikorotuspalikoita.." /></a>

    Hailuodossa
     
  20. hyeena

    hyeena 1st gear

    Projekti on taas jaissa kun laskupino soi palkan, eli jos ei jostain rahaa ilmaannu niin homman eteneminen siirtyi ens kuuhun.. (kaikenlaista nollabudjetin viriviria saattaa putkahtaa subbeen mutta leimaa ei ole tiedossa, joten virien kelpoisuudestakaan ei varmaa tietoa..)
    (mul ois muuten pari volvoa ja pakastinta kaupan.. :poff: )

    Mutta toisessa keskustelussa tuli ilmi etta viela viimevuoden puolella maagisen 31.6.2006 jalkeenkin olisi ake myontanyt poikkeusluvan etuvaloille. 175e maksaa kokeilu ja lappu loytyy https://lomake.fi/forms/xml/ake/C406

    Aikoinaan koko homman teettamisesta kyselin eripuolilta ja hinnat oli 3500-4500e, joka oli taysin yli jaljella olevan budjetin joten tassa sita vitkutellaan hakien toteutusvaihtoehtoja. (jos joku viela ihmettelee miksi vaannan taalla naita teoreettisia ratkaisumuotoja)

    Noo, joskus halvinta on siirtaa roinaa pois varaston kaytavalta etta nakee mita takahyllyihin on tullut varastoitua..
    Itsellani siis on C6 lancerin valot hyllyssa ja ensimmainen huomio oli etta ne on liian leveat. Stanleyn tekemat, koodia en nyt muista, loytyy kuitenkin lasista. Noo, se oli tiedossa ettei lancerin valot mahdu suoraan tuonne mutta nyt pitaisi sitten selvittaa etta kuinka paljon modifikaatiota tarvitaan. Ja onko valoista saatavilla toista versiota joka olisi hiukan pienempi, motonet myy C5 coltin valoja joista ei ole varmaa tietoa onko ne samat vai erikokoiset. Nama motonetin myymat pitaisi kuitenkin olla juurikin samat mita vahan korkeempaan hintaan suburbanin valoina myydaan.
     

Kerro tästä muillekin!