Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. lt50

    lt50 2nd gear

    Eli jotain on hiukan pielessä. Lukkoa tuossa omassa ei tietääkseni ole, tietenkin tuo tasauspyörästö on vaihtoehto, mutta öljyä siellä on, ja vaihdettukin säännöllisesti, niin en oikein usko. Josko jakolaatikon kepin asennoissa voi olla säätämistarvetta. Pitänee katsoa illalla kun ottaa kardaanin irti ja katsoo kumpi pää siellä on kiinni.
     
  2. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Jos ei se vahadildon käyttämä kytkentäholkki vaan ollu vapauttanut vetoa?
     
  3. jake81

    jake81 Gearhead

    Onkos näissä turbo daisuleissa imusarjassa vesikiertoa?
     
  4. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    ei
     
  5. jake81

    jake81 Gearhead

    Meneekö pultteja sit vesitilaan??
     
  6. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Menee, suurin osa kannenpulteista.
     
  7. jake81

    jake81 Gearhead

    tarkotin imusarjan pultteja...
     
  8. kojo

    kojo Gearhead

    ei mene.
     
  9. jake81

    jake81 Gearhead

    Ok. Tutkimukset jatkuu...
     
  10. jake81

    jake81 Gearhead

    Alko jo hirvittään että jos joutuu ton pienen vuodon takia tekeen kansi pokan, ei oikein huvittais alkaa jumppaamaan. Tohon autoon on edellisen omistajan mukaan tehty kansi poka molemmille puolille hämeen dieselissä jotain vuosia takaperin.
     
  11. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Joo-o
    Nyt heittää vikakoodia P1214 Nykäs ajossa ja tuo vikakoodi tuli päälle. Mut ei oo nyt sammunut kuitenkaan mitä tänään ajelin.

    Jäähytinnesteen vajausta näyttää mittaritaulussa vaikka paisunta säiliössä on tarpeeks nestettä. Ja abs:n valo palaa välillä.

    Liekö sitten maavikaa jossain..
    Palas maantasalle koko paska..
     
  12. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    :oops: Olishan sun kysymykset voinu lukea tarkemminkin.. Mutta voi ne kansipultitkin vuotaa. Yhdessä pikkulohkossa olen sen nähnyt. :eek:

    Mistäpäin se laskee nestettä? Entäs öljyä?

    Sen termariputken tiivisteet jos vuotaa, niin neste valuu kummastakin päästä konetta alas, mutta jos se peitelevy vastaavalle reijälle kannen takapäässä vuotaa, niin valumakin on takapäässä..
    Lämppärin toinen letku menee typerässä paikassa turbon lähellä sisälokasuojalla ja voi tihkuttaa sopivasti konetta päinkin, jos siihen pienenpieni reikä on jostain syntynyt.
    Venakoppa taas voi vuotaa öljyt ihan minnepäin vaan.. :mad:

    Noita vuotoja on mukava jälestää, kun ei sinne nää mitään. Omassa koko koneen alaosa aivan öljypaskan peitossa, kun edellinen remppaaja oli pistäny ne korkkitivarit venakoppiin.. :argue: :wc:
    Tietty voi olla turbon öljyputki(painelinja) väännetty vaikka pahimmillaan väärille jengoille ja vuotaa.. Mulla oli joku saa**nan teräsmies kiristäny liitosta niin että letkun mutteri oli halki.. Ja kas, sehän vuoti.. :argue:
     
  13. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Itsellä vuotaa jäähdytysnestettä startin yläpuolelta. Ilm.sisältä päin vesikanava syöpynyt puhki. Which is very nice. Ei toi paljoa vuoda mut jollainhan tuo ois tilkittävä...
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    siellä startin luona on myös pakkasproppu joka voisi vuotaa.
     
  15. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Niin ois, mut ei oo se. Ikävä kyllä. Lohkossa siistissä suorassa linjassa muutama hiusmurtuma, ihan kuin nuppineuloilla ois tökitty noin 4cm matkalle pari reikää. Kemiallista metallia aattelin siihen seuraavaks koittaa kun just nyt ei lohkon vaihto oikein innosta.
     
  16. jake81

    jake81 Gearhead

    Mulla kans mehii jostain startin yläpuolelta, startin alle tulee muutama pisara.
     
  17. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead


    niin mä mähän sanoin.

    No multa löytyy -95 ehjä raaka moottori ja vanha voidaan huolia vaihdossa :poff:
     
  18. sutki

    sutki 1st gear

    Mitenkäs paljon näissä 6,5td koneissa tuo lastutus vaikuttaa? Tehoja tulee jonkin verran lisää ja kulutus laskee vähäsen? -95vm. laite kyseessä niin vielä OBD 1.

    Ja mistä lähtis etsimään vikaa kun nopeusmittari välillä lakkaa toimimasta, cruisen toimintaan mittarin toimimattomuus ei vaikuta.
     
  19. kojo

    kojo Gearhead

    Vikaa kannattaa tollasessa tapauksessa ettiä mittaristosta ittestään tai sen liittimestä.
    Lastutus vaikuttaa kyllä sen verran paljon että kun siihen tottuu niin ilman ei pärjää.
     
  20. jake81

    jake81 Gearhead

    Tais vuoto kohta löytyä, ainakin kannen takapäässä oleva sokea laippa oli löysällä ja vähän mehii nestettä. Minkäslainen näissä kuuluu ton turbon paluu putken olla?
     

Kerro tästä muillekin!