Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Arvelin että näin tuo ehkä vois onnistua tuossa Urbanissakin.
     
  2. jake81

    jake81 Gearhead

    Vesivuoto vaivaa edelleen tota meitin urbania ja tuli mieleen että jos on lohkossa halkeama niin onko kukaan koittanut tollaiseen jäähdytin nesteeseen lisättävää lohkon paikkaus ainetta?
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ihme peukalokämmeniä jos ei siittimiä saa yläkautta vaihdettua :rotfl: . Tein ite kahdesta hylsystä soivan pelin eli pitkän 12kulmasen niin ne paluuputken natsat ei ole tiellä.

    Vetolevyä ei taida saada kaivettua pois vaikka lootaa saiskin pari senttiä taane. Jos vetolevyn vaihtaa niin samalla myös kampuran takastefa kannattaa vaihtaa!
     
  4. jake81

    jake81 Gearhead

    Olisko mielipidettä shift kittiin? TransGo:ta on suositeltu mutta olisko stage1 vai 2 hyvä tohon suburbaniin?
     
  5. jake81

    jake81 Gearhead

    Nonni, nyt sit lävähti paska tuulettimeen ja paukahti jakotoosan häntä poikki n.80kmh nopeudessa, tai en ole varma kumpi meni ensin, ristinivel vai jakotoosa, jokatapauksessa kauhee pauke ja jurtaani jäi tielle... hjää jakotoosaa ja mahdollisesti jurtaania saa siis kaupitella, kalliiseen ei ole kyllä varaa.
     
  6. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    Jakoloota löytyy samoitten taka kardaani 044 5288943
     
  7. barracud

    barracud 3rd gear

    Liekkö tyhmä kysymys vaiko ei, mutta kuinka pystyn siirtymään tässä viestiketjussa esim sivulle 1015?

    En keksinyt mitään kenttää tai vastaavaa jolla pääsäsi pomppaamaan...
     
  8. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Sivunumero on huono tapa etsiä jotain tiettyä asiaa koska sivujen määrä riippuu käyttäjän asetuksista (montako viestiä näkyy yhdellä sivulla). Parempi tapa olisi viestin numero, mutta eipä tässä kyllä näy semmosiakaan :lol:

    Purkkapatentti: tässä ketjussa on nyt 20549 viestiä. Jaat sen kokonaissivumäärällä, mulla 1370. Saatu tulos kerrotaan halutulla sivulla, 1015. Tulos 15223 joka vaihdetaan osoiterivillä olevan viimeisen numerosarjan tilalle.
     
  9. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Tänään laukes alipainepumppu. Ajattelin heittää mäkeen koko pumpun. Minkä pituinen hihna pitäis olla ilman alipainepumppua. Ja toinen että on ilmastointi, mut sekään ei toimi. Eli joutas jättää turhaa senkin pyörimästä pois. ELi onko mahdollista laittaa lyhyt hihna ilman alipainepumppua ja ilmastoinkompuraa. Autohan on 6.5td
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onhan se mahdollista.Sä joudut tekemään sitten turbo masterin.Sivulla 1 on hihnojen pituuksista tietoa,v96 muuttuu sitten hihnan pituus.
     
  11. barracud

    barracud 3rd gear


    Heh, kirotun näppärää :)
    Ei etsimiseen, mutta siihen tarviisi kun koittaa pompata sivulle johon edelliskerralla lukiessaan jäi. Mutta neuvomallasi tavalla pääsee pomppaamaan. Kiitos :D
     
  12. JiiÄs

    JiiÄs 2nd gear

    Mistä erottaa 4l80 syvän ja matalan öljypohjan?
    Oiskos jollain jotain mittoja tiedossa?
     
  13. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Oon kokeillu, ei ainakaan mulla auttanut. Lohko lämpee sen verran että todennäköisesti rapsahtaa aina auki. Itelläkin vuotaa edelleen, seuraavaksi kokeilen kemiallista metallia kun vaan sais aikaseks.
     
  14. jake81

    jake81 Gearhead

    Joo-o. Täytyy nyt toivoa ettei olis halki mutta nyt tutkimukset jatkuu kun auto on muutenkin pajalla.
     
  15. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Joo toi turbomaster on tarkoitus rakentaa. Aika suolainen hinta tolla alipainepumpulla.

    Kiinnostaa vielä pystyykö hihnan kytkemään asentamatta ilmastoinnin kompuran kautta.
     
  16. mustonen

    mustonen 1st gear

    Varmaan helpoin jos kompuran haluat pois niin tilaat sen paikalle vapaarullan. Ainakin dorman;in kataloogista löytyy dummy pulley tai bypass pulley. En tiedä onko niitä myös jollain 'laatu merkillä'
     
  17. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Ok .kiitoksia tiedoista.
     
  18. jake81

    jake81 Gearhead

    Kävin hakemassa eilen ehjän jakotoosan ja jurtaanin tohon meitin subbeen ja huomasin sellaisen asian että "uus" jurtaani on 2cm lyhempi kun vanha? Elinten luovuttaja on -95 k-1500 suburban ja meillä on -94 k-2500. Jakotoosa on täysin saman näköinen np 241c.
     
  19. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Vetolevyä kurkittu eikä vika näyttäny olevan siellä.
    Naputtava ääni tyhjäkäynnillä vaan jatkuu.

    Ei kai tässä auta muu ku ajaa vika ulos...
     
  20. sakkoa

    sakkoa 2nd gear

    Tuli mieleen.Mulla edellisessä pikapissa alko yhdessä vaiheessa pitämään raivostuttavaa naputusta.Oli todella pirullinen paikallistaa kun tuntui kuuluvan kaikkialta.Lopulta käyntiin ilman apulaitehihnaa ja heureka..se oli laturi.
     

Kerro tästä muillekin!