Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. käkkyläjuntti

  käkkyläjuntti Gearhead

  Olet oikeassa!
  Mikäköhän kupla miulla on aivoissa kiertäny kun oon tuota virtahommaa alkanu kirjottamaan? :rotfl:
   
 2. Hellfirebird

  Hellfirebird 3rd gear

  sillontällön seurailen uusia myyntiintulleita jenkkejä ylipäätään niin ihmettelin et mitenkä halvalla jotkut osteloo suburbanejaan kun on jotku alepäivät ollu menossa kun saattaa olla "siisti ja hyvä" 3-4 tonnia pyynti...sillon kun itselle kattelin Subukkaa niin sopivanlaista/kuntoista ei tahtonu olla alle 7 tonnin. puhun siis näistä yleisimmistä 91-99
   
 3. palontie

  palontie Gearhead

  Hintahaarukka on melkoinen ollut jo kauan.
   
 4. Catrik

  Catrik 2nd gear

  Mistä ootte hommannu etukardaaniin uuden liu'un, vai ette mistään?
  http://www.dennysdriveshaft.com/ tuo ainoo paikka mistä oon suoraan sopivat löytäny mutta postikulut $170..

  Ja sitte ebaysta kokonainen kunnostettu kardaani ja postit 40e.... :D
  http://www.ebay.com/itm/Drive-Shaft-Dri ... Dp&vxp=mtr

  Ja meneeköhän '86:ssa vänkärin puolella mitään valmista reikää sisätilalämmittimen johdolle? Tuli asennettua TT-Thermon 1500W lämmitin http://www.tt-thermo.fi/tt-thermo-1500k ... piva-malli
  Tuon kaveriksi haarottuu 600W lohkolämmitin, sisälämppärin vois vielä laittaa. Siis eikai nyt muuten tollasta kermaperseilyä tulis harkittuakaan muttaku ei marketin pisimmälläkään harjalla yllä enää tuulilasia rapaamaan :rotfl:
   
 5. jake81

  jake81 3rd gear

 6. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Pitäiskö ton sähköohjatun NP241 jakiksen (onkos se sitten 243?) jaksaa vääntää nelikko päälle autoa liikuttamatta, vain etukartaania pyörittämällä? Suristelee ja napsuu, mutta ei kytke jakolootan päässä. Etuperä menee kyllä kiinni.
   
 7. Roju

  Roju 2nd gear

  Olis tossa pihassa säksättävällä 6.5td.llä oleva avolava. Itse epäilen nostajaa.. Jos jollain alan harrastajalla pirkanmaa/keski-suomi akselilta olis aikaa kattoo toi kuntoon, niin saa ottaa yv.llä yhteyttä. Korvausta vastaan tietenkin.
   
 8. Metsässä

  Metsässä 1st gear

  Itse ostin vuoden vaihteessa subukan, silloin oli pyynnit suurin piirtein 6000-13000€, pari viikkoa sitten näytti olevan alkaen mallit 3000€ (tais olla leimaamatonta, mutta kuitenkin) ja kallein siinä 10000€ paikkeilla.
  Äkkiseltään tehnyt johtopäätöksen, että nämä ovat työkoneita ja hinta haitari elää kysynnän, tarjonnan sekä kuun ja tähtien asennon mukaan.


  Jos joku tunnistaa, niin kävin hakemassa Hangosta subukan JJK-** rekkarilla, olisi ihan kiva kuulla edellisen/edellisten omistajien tarinaa autosta.


  Sekä sellainen kysymys tuli mieleen. Mikä alusta mun subukassa on? Auto on K1500, mutta siinä on 8 pulttiset akselit joka on ilmeisesti jonkin sortin "heavy duty" alusta. Eli pitääkö tuohon etsiä osia 2500 mukaan vai häh?
   
 9. kojo

  kojo Gearhead

  Se on tavallaan K1500hd, siinä on esim samat etujarrut ja navat kun rehellisessä 2500:ssa, mutta pienemmät perät, runkopalkitkin on ohkasemmat kun 2500:ssa.
   
 10. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Kertokaapas löytyykö -94 8 pulttiseen subuun 15 tuumaisia vanteita? Noita isoja kumeja olisi pilvin pimein tarjolla verrattuna 16 tuumaisiin.
   
 11. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Aika vähän on tarjolla sellasia, jotka mahtuu jarrujen päälle.
  Löysin omat ihan tuurilla vanin alta.
  Siinä ne ei ollu mahtunut pyörimään ilman hankaamista, mutta ainakin tuossa -94 Surkussa ne menee ihan kivutta. Taakse vaati kyllä spacerit.. Tai olishan ne sielläkin mennyt jos olis sipassu rummun jäähdytysripoja matalammiksi..
   
 12. 300

  300 2nd gear

  Mikä on -87 3/4t C20 pyörän muttereiden koko?
  2kpl olisi hakusessa.
   
 13. Catrik

  Catrik 2nd gear

 14. Ftw-

  Ftw- 2nd gear

  Tuli tommonen 91 fleetside alle ja kummastuttaa onneton puhallus tuulilasille. Onko näissä raitisilmansuodatinta vai onko se oikeesti vaan noin onneton? Ilmastoitu malli jos merkitystä
   
 15. chevyartsi

  chevyartsi 2nd gear

  Kurkkaa puhallin koteloon jos kennot täynnä koivun siementä yms.kompostiainesta.
   
 16. jake81

  jake81 3rd gear

  Mistähän johtuu, kiihdyttäessä kuuluu vähän aikaa melkoinen humina (flekti?),kierrokset kun nousee tarpeeks niin loppuu. Olisko visko tulossa tiensä päähän?
   
 17. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Tuo mun -89 puhaltaa lasille oikein hyvin, vastaavasti tää uushankinta -96 ei puhalla, erityisen huonosti kuskin puolelle. Samanlainen oli aikanaan edelliskoppasen Blazerin kanssa, sitä selvitellessä löyty jo linjalta torveen lipsahtaneet äänieristeet. Kukaan vaan ei ollu katsonu, oli vaan kärsiny.
   
 18. Ftw-

  Ftw- 2nd gear

  Täytyy räjäyttää atomeiks ja tutkia mitä kaikkea sieltä löytyy. Kosteella kelillä ei riitä low pitämään lasia auki vaikka puhallus pelkästään lasille. Sit kun ei jaksas huudattaa sitä täysilläkään että sais pistää kintuillekkin lämpöä
   
 19. Jakkehh

  Jakkehh 2nd gear

  Puhaltaako flekti muualle riittävästi?
  Jos ei niin voipi olla flektikin antautumassa/jumittamassa.
   
 20. Ftw-

  Ftw- 2nd gear

  Flektihän nyt imeskelee vaan syylarilta ilmaa mutta täytyypi kokkeilla miten puhallin hönkii muista räppänöistä. Ulkona kun joutuu puuhaamaan niin ei oo vielä motivaatiota ollu lähtee tonne pimeeseen purkamaan.
   

Kerro tästä muillekin!