Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. Rahikainen

  Rahikainen Gearhead

  Mistä noita pumpun kilkkeitä saa hommata? Tukiraudat on jo lohkossa. Ja J-mallin pumppu mulla on paikallaan. En osaa vissiin ettiä kun ei oikein tärppää.
   
 2. Mika.T

  Mika.T 3rd gear


  Näkyykö nuo nokan laakerit alapuolelta kun pudottaa öljypohjan pois?
  Siis jos on luiskahtanut pois paikaltaan.
   
 3. JL-

  JL- 2nd gear

  Onko ne hytin pauketta aiheuttavat rikkinäiset puslat lähes aina ne takimmaiset puslista, ja voiko ne olla finaalissa vaikka näyttävät ulospäin (ilman avaamista tai nostamista) täysin ehjiltä?
   
 4. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Voi olla rikki vaikka näyttää ehjältä, ja korva myös, hiekkapaskaruoste syö sen korvan reikää isommaks ajan kanssa. Onko kylkilinja suorassa lavan kanssa?
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mulla oli takimmainen ja keskimmäinen paskana. Kuskin puoli joka kylpee suolassa enemmän pahempi.


  Reiät suurentuneet siitä tukiraudasta joka rungossa kiinni + hytin pohjassa korroosiota myös
   
 6. JL-

  JL- 2nd gear

  Kylkilinja on loistava. Ne korvat on joku joskus korjannut ja näyttää hyvältä, hyttikään ei ole mätä. Tarvii varmaan suosiolla kuskin puolelta takimmainen ottaa auki ja lähteä siitä liikkeelle.

  E: Eli sen pultin ampuu keskeltä auki ja tunkkaa hyttiä ylöspäin? Tarviiko kaikki puslat kuskin puolelta avata ennen tunkkaamista vai voiko tehä yksi kerrallaan?
   
 7. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Irrota takimmaiset ja keskimmäiset, ja löystä keulasta ni ei ainakaan taita mitn, käsijarruvaijeri ja vaihdevipu tarkkailuun kun tunkkailet.
   
 8. caprice305

  caprice305 Gearhead

  Tietty jos haluat vain kuskin puolen tarkistaa, niin kuskin puolelta auki, ja löystää apparin puolelta. En lähtis kokeilemaan vain 1 puslaa kerrallaan.
   
  JL- tykkää tästä.
 9. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kyllä sen alakautta näkee niinkuin mahdolliset halkeamatkin.
   
 10. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Tammerdiesel on yks paikka. Pidä jostain tukevasti kiinni kun kysyt hintaa.
   
  Jussi289, Gary Grand, palontie ja 1 muu tykkäävät tästä.
 11. JL-

  JL- 2nd gear

  Puhuit aikasemmin että kolmella jääkiekolla tulee sopiva korkeus, niin nyt tyhmänä kysyn että eikös noissa ole sen kannakkeen ylä- ja alapuolella puslat, eli meneekö noi kolme kiekkoa sinne kannakkeen päälle ja alaosa säilyy alkuperäisenä, vai kuinka?
   
 12. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Ekaks puslat runkoon ja siihen päälle kiekot.
   
 13. JL-

  JL- 2nd gear

  Muokattu: 20.5.2019
 14. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Sorry luulin että korotat, rungossa on pauttiaralla 2" reijät kannakkeiden kohdalla. Pelkillä kiekoilla ei kyllä onnistu "järkevästi noitten orkkisten korvaaminen, mun mielestä.
   
 15. JL-

  JL- 2nd gear

  Ei äkkiseltään valjennut itsellenikään miten tuo noilla hoituu, odotan Karpovin lisäselvitystä :D
   
 16. Karpov

  Karpov Gearhead

  Mulla on yläkuppi hytin pohjassa, sitten kolme kiekkoa kannakkeen päällä. Metallilevy estää kiekkoja tippumasta kannakkeen reiästä. Kannakkeen alla orggis alakuppi. Orig pultilla koko paketti läjässä.
   
 17. Karpov

  Karpov Gearhead

  [​IMG] tämmösiä vastaavia on ihan lift kitteinä, jotain polyuretaanitankoa sun muuta. Ei se sen kovempaa ole kuin jääkiekko


  Olen siinä käsityksessä ollut, että korokesarjan kanssa ei orig puslalla tee mitään, vai laittaako joku tollasen pätkän muka orig puslien väliin?  20tkm oon ajellut kiekoilla eikä ongelmaa. Mulla on autossa jouset ja iskarit sitä varten, että epätasasuudet poistuu. Eihän sitä rungottomissa autoissakaan sen kummempaa vaimennusta ole
   
 18. JL-

  JL- 2nd gear

  Näin arvelin. Onko toi kiekkojen alla oleva metallilevy siis vaan joku neliön muotonen levy jossa myös 12mm reikä keskellä?
   
 19. Karpov

  Karpov Gearhead

  Joo. Nyt kesällä kun alkaa hitsuut niin hitsaan ne kiinni eli korikannakkeessa sit vaan toi reikä keskellä eikä isoa reikää enää. Muutenkin ne reiät ruostuu isoksi ja orig mallin pusla tulee läpi. Sitten alkaa pauke.
   
 20. JL-

  JL- 2nd gear

  Taidanpa tehdä niin että avaan takimmaiset puslat ja katon onko kannakkeen reikä isontunut, jos ei niin käyn southwest tradelta kysymässä puslia, jos myyvät eioota tai reiät on alkaneet suurentua niin lainaan sun tyyliä hommaan. Et sattuis muistaan noiden levyjen mittoja, että voisin samantien töissä tehdä ne varuilta valmiiksi?
   

Kerro tästä muillekin!