Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. hanhis

    hanhis 1st gear

    Skanneria ei löydy mutta odb liitäntään tuleva pc:n usb porttiin liitettävä palikka löytyy ja siihen pitäisi olla softakin. Joten jos sulta löytyy läppäri niin tuon systeemin saa kyllä lainalle. Löytyy Nurmosta.
     
  2. Ama83

    Ama83 1st gear

    Paljon painetta 265/70/16 BFG A/T Load range D, edessä 245/75/16 load range E kumeihin, tuntuu motarilla vähän ravistavan sykleissä johtuisko vääristä paineista? Tärisee noin 3 sekkaa sitten saman verran ei täristä ja sit taas, aivan tasaisesti yli 90km/h???
     
  3. estonian

    estonian 1st gear

    Nyypiö taas utelee:

    Satunnaiset käynnistymishäiriöt vaivanneet tuota tbi myllyä ja nyt sitten havaitsin, että bensapumppu ei aina halua antaa painetta. Sitten havaitsin, että samalla kun ei suostu käynnistymään ja nostamaan bensapainetta, ei nouse öljynpaineetkaan startessa yhtään.
    Voiko oikeasti olla, että tuo ottaa tiedon bensapumpun releen toiminnalle moottorin öljynpaineesta ja jos se anturitieto on pois pelistä, niin kone ei käynnisty. Vai olenko ihan harhateillä :(
     
  4. Impala76

    Impala76 Gearhead

    kyllä tbi moottorin pa pumppu ottaa ohjaustietonsa moottorin öljynpaineesta... Vaihda öp anturi..
     
  5. estonian

    estonian 1st gear

    :rotfl: hienoa, en ookkaan niin pölö kun luulin ja jos tällä korjaantuu, niin 8)
     
  6. puna niska

    puna niska Gearhead

    siinä pitäs olla kaks öp anturia toine lohko kylessä toine imarin takana imarin taka oleva on muistaakseni tietsikalle,varmista jostain tää on mun mutu muistia ei oo luottamine.
    Tänää otin oma pikkarin liikenteeseen on se hienoo ajella tolla mölöllä taas talven tauon jälkeen.Atf:n käry yhdys putkesta epämääränen ohjaus laakaistan ledi vilkkuu miten sattuu,on tää hienoo
     
  7. mixmauser

    mixmauser 1st gear

    Suburbanin perästä?

    http://i365.photobucket.com/albums/oo91 ... olt003.jpg

    Laitoin osotteen jossa kuva gm 14 bolt 9.5 perästä. Kuva ei ole minun perästä, mutta itsellä juuri samanlainen. Kysymys kuuluu, että tuossa on ilmeisesti jokin lukko vai? Ja kuinka sen tulisi toimia, koska itsellä en ole huomannut minkäänlaista lukon toimintaa ajossa. Lukolle kyllä olisi tarvetta maastossa, suunnitelmissa on ollut esim powertrax no-slip, mutta tämä voi muuttaa suunnitelmia. Kertokaa jos löytyy tietoa kyseisestä systeemistä.
     
  8. kojo

    kojo Gearhead

  9. Zlade

    Zlade 1st gear

    Höps. Ei kellään sattuisi löytymään sähkökaaviota -94 valo systeemille??? Parkit hukassa ja jossain oikosulku heti melkein katkasijan jälkeen :mad: :mad: polttaa heti sulakkeen kun parkit pukkaa päälle.. uusi katkaisijakin niin siinä ei ongelma!!! Sähkärin kanssa katottiin niin suoralla virralla palaa kaikki parkit ja kylkivalot :argue: :argue: Kuskin puolen lokarissa ei pala vilkku joten sekin liittyy nyt tähän mysteeriin!!!??? Loppuu kohta oluet vikaa ehtiessä :argue: :soosoo:
     
  10. mixmauser

    mixmauser 1st gear

    Jep kiitti vaan kojolle,eatonihan se on. Ei vaan taida toimia mulla olleskaan, ei kyllä pidä mitään ääntäkään. Just kerkesin vaan vaihtaa tavan öljyt...näissähän ilmeisesti pitää käyttää lukkoperä öljyä? Ei taida tähän pystyä laittaa esim powertaraxin lukkoa? onko mitään vippaskonsteja jolla lukkoa vois koittaa herätellä?
     
  11. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Mulla on 245/75 r16 gummeissa painetta 3 bar ja hyvin rokkaa. Kuluu tasaseen eikä ravistele. Täristelyt saattaa ennemminki johtua esim tasapainotuksen puutteesta (paino irronnu) tahi väljästä raidetangon päästä..
     
  12. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Chiltonin mukaan ei olis mitään välissä, pelkkää piuhaa ja liittimii.

    Oliko suoras virras myös sulake käytös?
    Vetokoukun sähköt saattaa monesti aiheuttaa häiriöitä.

    Yks on tietty irroittaa kaikki parkit, kilven valot ja sivuvalot ja lisätä yks kerrallaan kunnes sulake taas paukkuu.
     
  13. misshudson

    misshudson 3rd gear

    Jos siinä on miljoona rosvoliitintä välissä niinkun oli mulla tuossa '94ssa niin revi nyt ens alkuun ne vaikka v*****n sieltä ja juota kunnolla ne liitokset. Samalla kattele että meneekö siellä liikaa piuhoja yhden rosvon kautta, niin kuin oli tuossakin. Sillä oikeni virran kulku tuossa minun betonimyllyssä.
     
  14. Zlade

    Zlade 1st gear

    Huh vika paikallistui... oli katkasijan takana johtonipussa muutama johto sulanut ja sieltä otti oikkarin :mad: :mad: :mad: piru että teetti ylimäärästä hommaa ehtiminen :poff: :poff: nyt onneksi toimii taas.... pitää laittaa takasin uusi miljoona katkaisija :rotfl:
     
  15. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Ajovalojen releytyttäminen on hyvälääke tuohon johtojen sulamiseen...
     
  16. Ama83

    Ama83 1st gear

    Raidetangon sisempi on kyllä väljä, että vaidetaanpas sitten se :D
     
  17. Zlade

    Zlade 1st gear

    juu se ollu tarkotuksena ja tarpeetkin valamiina kuhan jossain välissä kerkiesi laittelemaan :cry:
     
  18. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

    Mitenkäs nuo takavalojen kytkennät?
    Tuossa omassa on joku kytkenyt pakkivalot vilkuiksi ja jarru/parkki omanaan. :mad:
    Saisikohan tuon kytkennän muuttaa takaisin jenkkityyliseksi, että jarruvalo toimisi vilkkuna vai onko kielletty kuorma-autoissa? :soosoo:
    Muistaakseni josain vanhemmissa pikkareissa oli rekkarissa joku maininta, että valot hyväksytty jollain poikkeusluvalla vai liittyiköhän se jotenkin DOT valoihin. :eek:
     
  19. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Saa olla punaiset vilkut takana jos auto on tarpeeksi vanha, raja taitaa olla kesäkuu 95. Kytkennöistä en sen enempää tiedä, KVG auttaa :poff:. Luulis että sähkökaaviot löytyy suht helposti.
     
  20. Harbo

    Harbo 1st gear

    Ilmavaivoja....tankin päellä...!!!
     

Kerro tästä muillekin!