Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

 1. hyeena

  hyeena 1st gear

  Uudemmissa on paivavalot, polttaa ajovaloja alennetulla jannitteella, tonasee vahan seisontajarrun poljinta niin saa koko auton pimeeksi.
  Oisko joku viritellyt tommosen sinne ja viela pitkiin..
   
 2. Ama83

  Ama83 1st gear

  Ei tarvii alipainetta, mut toi kuvaamasi skenaario omassani aiheutui siitä kun koko taven puhallus ollut tuulilasille tai tuulilasi/jalat niin meinaa jumia hiukan. Ei muuta kun puhallusta kovemmalle ja asennosta asentoon säätönamiskaa niin mulla ainakin vapautui läpät ja alkoi toimimaan.
   
 3. Tuomo_

  Tuomo_ 1st gear

  Vaihdoin uuden anturin eilen jakolaatikkoon ja kävin 15km koeajon suorittamassa. Toimi normaalisti, ainakin koeajon verran :rotfl:. Vikakoodia pukkaa edelleenkin, enkä saanut sitä GMTD scanilla nollattua. Mielenkiinto ei riittänyt irrottamaan akun napoja. Tänään tulee noita kilometrejä sitten reilummin niin eiköhän se totuus paljastu...

  Toivottavasti tuli nyt tolla kuntoon, pääsis viikonloppuna pienessä vellissä sitten vaihtelemaan kaikki ohjausnivelet ja laittamaan ilmastoinnin kuntoon 8).
   
 4. elmer

  elmer 3rd gear

  Tervehdys

  tuli hommattua emännälle -95 subbari jossa todennäköisesti pumppu vamma. tai suodattimen ja ruiskutuspumpun välissä jotain mätää polttoaineen kulussa. vajaa vuosi sitten kuittien mukaan d-tec hiluineen laitettu yms. ja olkoon syy hajoamiseen nyt sitten mikä vaan ja niin pois päin.... kunnostukseen ostin.

  lähinnä kiinnostaa että kun olette rempanneet ton polttoaine puolen niin kuinka on sen jälkeen pelannu? ja kestäny?

  tarviiko jotain muuta kuin siirtopumpun releistys, uus ruiskutuspumppu bokseineen ja suuttimet. suuttimille vähintään tarkastus tai uudet. polttoaine linjat tietenkin tarkistettava.
  ja d-tec pmd yksikkö kestää myös omalla paikallaan vaiko onko "pakko" siirtää viileämpään ettei ala nikottelemaan tulevaisuudessa? mitä vaihteisto tykkää kevyestä koneen tehon nostosta?
   
 5. palontie

  palontie Double Gearhead
  Ostikos Seinäjoelta ton subun?
   
 6. tapsa4x4

  tapsa4x4 Gearhead

  Mikähän vikana -94 subbarissa kun vilkkujen rele naksuu koko ajan koneen ollessa käynnissä ja polttaa sulaketta aina välillä ja kun sulake on palanut niin kone ei starttaa. rele naksunut jo ainakin 3kk mutta sulakkeen poltaminen alkoi tänään.

  antaa vika koodi 19
   
 7. Tuomas 83

  Tuomas 83 1st gear

  Voiko huonot öljyt ohjaustehostimessa antaa sellasen rääkäsyn kun kääntää tyhjäkäynnillä rattia? Tämä kuuluu vain kun on jonkun aikaa ajanut. "Kylmillä" öljyillä ei äännä yhtää.
   
 8. t.t.tammi

  t.t.tammi 2nd gear

  Vikakoodithan löytyy tuolta wikistä
  DTC 19 - Crankshaft Position Reference Error

  Siel sanotaan että liitin auki lähtee käyntiin varajärjestelmäl.

  Oletko varma että vilkun rele naksuu? Siinä tuhkakupin vieres?
  Ainakaa chiltonin mukaan turn-sulakkeelt menee piuha vain releel ja sieltä vilkkukatkaisijalle.

  Ja kiitos noista ac ja jarruvinkeist, sit vaa pitäis keritä suorittaan.
   
 9. t.t.tammi

  t.t.tammi 2nd gear

  Omakohtaista kokemusta ei oo mutta koko ketjun luin vuodenvaihtees läpi niin kannattais ehkä kumminki kokeilla uudel pmd/fsd-boxilla ja siirtää se suosiol pois pumpun kyljest enne isompii remonttei.

  Vaihteistoo on kehuttu vahvaks, hajoo ilmeisesti ennemmin kilsoista ku pienest viristä. OD:lla ei tietty kannata revitellä...
   
 10. elmer

  elmer 3rd gear

  seinäjoelta joo. tuntus olevan aika kuuluisa laite :poff:

  toista boksia kokeillaan jahka kaveri tuo lainaan.

  hitto että rupes naurattaa yhdes routa hypyssä kun taka oven lukko nappula tippu oven sissään :rotfl: kaikenlaista pikku hiplaamista...
   
 11. persus

  persus 3rd gear

  multa on saatavana lokasojiin levike kumia jos joku tarvii,levittää 6cm kuuden metrin kela ja maksaa 130e kieppi!
  ja nyt myös kromi jauhemaalia!
  nettisivuiltani löytyy molemmista kuva!
   
 12. ponco76

  ponco76 1st gear

  Mulla on Subussa alkuperäiset päiväajovalot ja niissä palaa pitkät alennetulla teholla. Ne sammu kun pikkasen painaa käsijarrupoljinta tai laittaa ajovalot päälle.
   
 13. ponco76

  ponco76 1st gear

  Taas tuli käytyä hakemassa leima Subuun. Ei onkelmia, katsuri sai erinomaiset savuarvot , 1.2, vaikka auto on BENSAkoneella!!!!!!
   
 14. AtAi

  AtAi 1st gear

  Pitäs hommata 2-3x 3"V-band laippaa ja klemmari, niin sais tehtyä ulostulon takapyörän edestä ennen vaimenninta, semmosen että dummyn vaihtamalla laippaan saa normi pakarin käyttöön ja mutkapaikallaan murisee sivuputkesta, näin saa kisareissuilla hiljaseks mutta muuten murajais....

  :rotfl:
  Eikö hyvä vaan...
   
 15. Regno

  Regno 1st gear

  Hain myös tänään leiman subiin. Tällä kertaa selvittiin rasvauksella, kuormatilanerotusverkon asennuksella, takasillan ylityksen sekä polttimoiden ja iskareiden vaihdolla.
  Savut oli 1.99 vaikka oli dieseli. :rotfl:
   
 16. AtAi

  AtAi 1st gear

  Turussa talvella miittaillu Valkoinen ex-seriffisubbe, minkä merkkiset sun mustat vanteet oli?
   
 17. jyrsis

  jyrsis 3rd gear


  Väriltään taitaa olla ruskea vai?
  Jos se on sama auto missä olen niin pumppu vikainen niinkuin
  omanikin, joka varmistui ennen pääsiäistä kun pääsi testeriin.
  Iso kiitos kaikille jotka auttoivat vian kanssa.
  Seuraavaksi aloitetaan pumpun metsästys / vaihto operaatio :cry:
   
 18. elmer

  elmer 3rd gear

  sama varmaankin
  olivat kattoneet testerillä ja ei kuulema ollu vika koodeja ja ei pala servise valo tai mitään muitakaan ylimääräisiä valoja. alle 2000 kun pitää kierrokset niin toimii. vähän auki että ajaako korjaamolle vai lavetilla.
   
 19. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  samanlain on/oli tuos omas RAMs. paskaa jos lisävaloja jonka heräte otettu pitkiltä. startatessa koko kylä näkee valoshown :poff:
   
 20. Impala76

  Impala76 Gearhead

  ne on cragar ja malli on black soft... Kvg:sta löytyy kuviakin.. Uspartsista ostin puoltoistavuotta aikaa.. Ovat loppujenlopuksi ihan hyvän näköiset vanteet vaikka ihan "perusmustat" peltivanteet ovatkin....
   

Kerro tästä muillekin!