Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. tirkkis

    tirkkis 1st gear

    Otin vaan siitä jarrulevyhärpäkkeestä keskeltä mutterin auki, pallonivelet irti ( ei oo tietoo onko aiemmin auottu mutta lähtivät ihan kopauttamalla kun mutterin irroitti), raietangonpää auki ja sit jarrulevyhärpäke poies. Murros lähti ihan vetämällä kun väänti vaan sokkaa kumin sisältä auki päin.
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Taidnpa sitten jättää nivelet normiasentoon ja rupeen suunnittelemaan korin nostoa.
     
  3. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    mikähän nyt sitten on vikana kun noin tasasta 100km/h kun ajeleen niin yht äkkiä pudottaa turbiini lukon pois ja samantie laittaa takaisin lukkoon? :eek:

    ei päivää chevyn kanssa että ei mitään vikaa olis :mad:
     
  4. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Arvauksii mihin sähkö on hukkunu kun ei lähe siirtopumppu höriseen kun syöttää 12volttii diagnostiikkapistokkeen G-pinniin?

    Pumppu toimii suoral sähköl ja autoki käy taas eli huomenna relehommiin.

    Mistä olis hyvä ottaa hot in run sähkö sillee että radio-asennos ei pumppu lutkuttais?
     
  5. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Ottaa sen ohjauksen öljynpaine-anturilta sille siirtopumpulle. Niin mä oon tehny jo kolmelle autolle.

    Jos se pumppu ei lähde pelittämään kun syöttää G-pinniin virtaa niin joku seppä on jo todennäköisesti tehnyt jotain kytkentöjä.
     
  6. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Jarruvalokatkaisija nyt kannattaa tutkia kunnolla. Testaa ajella ilman sitä katkaisijaa niin voi poissulkea sen. Vikakoodit kannattais katella löytyiskö niistä mitään. Tiedät missä niitten lukeminen onnistuu tai sitten jos et kerkee tulla käymään niin katot ne ite klemmarikytkennällä. Se sun läppäris on edelleenkin vaiheessa, meinasin tänään kattoa sen pelaamaan kunhan ensin vapaudun näistä muista hommista.
     
  7. lt50

    lt50 2nd gear

    Tuon verran e itellä nousi aikanaan...kyllähän sitä perääkin pitää korottaa :D
     
  8. neppi

    neppi 1st gear

    Akkugallup.

    Pitäis hommata uudet akkumulaattorit Suburbaniin. Kaks.

    Että mitäs laitetaan?
     
  9. AtAi

    AtAi 1st gear

    damned oliko siellä sellanen? olis voinu piipahtaa.

    Jepjep, kahtoo mitä tekee noitten vannehommien kanssa, menee kuitenkin kesäkuulle ainakin kun tän kuun pennoset on menny kilpuriin ja suburbanin tankkiin, jo tässä vaiheessa kuuta subbarilla tullu mittariin melkeen 800km :oops:
     
  10. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  11. Harbo

    Harbo 1st gear

    Jepjep, kahtoo mitä tekee noitten vannehommien kanssa, menee kuitenkin kesäkuulle ainakin kun tän kuun pennoset on menny kilpuriin ja suburbanin tankkiin, jo tässä vaiheessa kuuta subbarilla tullu mittariin melkeen 800km :oops:[/quote]

    Mulla tuli viime lauantaina ajoa 816 km trippiin..11,3l/100 km mittasin...
     
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  13. kojo

    kojo Gearhead

    Ja noin tehdessä jää edelleen se mahis että anturin kytkentäarvot on mettässä.. mä oon tavannu useemman sellasen anturin jotka ei kytke kärkiään yhteen kuumalla koneella ilman että antaa kierroksia
    :mad:

    sytkävirrasta vaan..
     
  14. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    No onneks en viel saanu kojetaulun alaosaa paikkaansa, nyt ainaki naputtaa ja iha niinku ois vetojaki ollu paremmin.

    Oli vaa melko sotkusta touhuu ku sitä löpöö ois tullu vaikka kuinka ihan painovoiman avustuksella. :poff:

    Sit oon täältä ihmetelly tuota päivävalojuttuu ku on toistkyt vuotta ajanu autoo jos automaattiset valot niin näillä keleil meinaa unohtuu päälle ja pois aina vääräs kohtaa.
    http://fsd.log-group.org/diagnostiikka:ajovalot

    Mulla on kakkoskuvan tyyliin kytkettynä lyhyet niin voinko mä nyt laittaa öp-anturilta sen harmaan 12v piuhan tuohon lyhkästen releen syöttöön(pin 86) vai täytyykö siihen laittaa diodi väliin ettei valot vivusta kytkiessä syötä sähköö öp-anturil?

    Tietty vois kytkee ekan kuvan tyylisesti yhen releen jonka lähtö(87) tuohon nykysen ohjaukseen (86) mutta eka houkuttais ku nyttenki tarttis rakentaa joku jakokisko että sais joka paikkaan akulta sähköt siististi.
     
  15. KeljuKooKojootti

    KeljuKooKojootti 1st gear

    Subbe ei lähde käyntiin

    Noniin nyt uusi harrastaja liittyy vajaan vuoden subbe ajelun jälkeen mukaan jutustelemaan, koska vapun harrasteajelu jäi kesken, sillä kottero ei enää herännyt sammuttamisen jälkeen. :-? PMD joutui heti lähempään tarkasteluun, koska vikakoodeja ei löytynyt mutta vaikka kokeilin kahtakin eri yksikköä kone ei herää, ei edes lupaa... Polttoainetta tulee ruiskutuspumpulle, siirtopumppu on releistetty. Edellinen omistaja on laittanut 1.5 vuotta sitten uuden ruiskutuspumpun, siirtopumpun, suodattimen, jne. Autolla ei ole ajettu varmaankaan kuin 10-20000km. tämän remontin jälkeen. Ajossa ei ollut ennemmin havaittavissa mitään outoa, kaikki on toiminut kuin junan vessa, ainoa oire on aina ollut yllättävän pitkä starttaus ennenkuin käynnistyy. Tuo pmd siis ohjaa tuota syöttösolenoidia, jonka vastusta mitattaessa arvoksi ei tullut kuin jotain 0.05 ohmia, eli melko täydellinen oikosulku. Itselläni epäilyt kohdistuvat lähinnä tähän syöttösolenoidiin, koska miltei kaikki muu on jo tutkittu. Sammutin solenoidikin toimii ja sen vastus oli 20 ohmin luokkaa tjtsp.
    Eli olisko hyviä ehdotuksia??
     
  16. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onkos 1500 ja 2500 subussa samanlaiset iskarit?
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kuinkas moni käy tankkaamassa kevyt kuorkkinsa venäjällä ja tarvitaanko tullilta tosiaan joku helvetin lupa lappu vaikka ajo on yksityinen?
     
  18. Panze

    Panze 3rd gear

    Re: Subbe ei lähde käyntiin

    Laitoin apuja yv,llä
     
  19. KeljuKooKojootti

    KeljuKooKojootti 1st gear

    Joo täytyy huomenna mittailla, jotain niistä navoista mittailin jo ennemmin, onko muuten tietoa siitä pmd:ltä lähtevän signaalin jännitetasosta/voiko sitä mitata?
     
  20. AtAi

    AtAi 1st gear

    Paskan marjat, ton räkäsauma vanteita ei voi tälläseen 4tonnin kokmassan omaavaan autoon laittaa... Hajoovat vielä alle. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!