Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. oobee

    oobee 1st gear

    Siellä on jenkeissä asennettu Pro-Compin 6" korotussarja. Takana paksut murkulat akselin ja lehtipakan välissä+lisälehti, ja edessä onkin sitten tavaraa kuin "mateen päässä"! Ei pahemmin vaikuta ajo-ominaisuuksiin, tahi en oikein tiedä kun en vakiolla ole ikuna ajellut, mutta ihan kiva toi tollasena on ajella. Mutkiin saa laskea ihan sen mitä kuskilla pää kestää/perse pysyy penkissä. Ei ole kyllä mitään valittamista asian suhteen! Ainoa pienen pieni epäkohta on, että perä on helv...n jäykkä. Eli kun hidasteeseen/yms ajaa niin hyppää aikas lailla... Tarvii koittaa ottaa se lisälehti pois ja kattoo mihin muuttuu...
     
  2. persus

    persus 3rd gear

    kuinkas paksut korokepalat sul siel pakan välis on jos peräki on 6" korotettu :p ???noi on helvetin kalliita noi keulan korotussarjat missä tulee romua niin perkeleesti!
    onks kellää kokemust /tietoo ku us-partsil mulle sanottii että vääntösauvoja voi säätää jonku yhen tuuman tiukemmalle eettä se ei haittaa viel...mut että jos enemmän kiristää ni se syö vetareita ja niveliä????? :cry:
    ja kuulemma huonontaa ajoominaisuuksia ku ei oo enää joustoo paljo yhtää..kyl itekki huomasin että se vähä huononsi,vaikka joustoakin kyl viel on!!
     
  3. Kintus

    Kintus 1st gear

    onko kukaan ahtomittaria laittanu?

    Kokemuksia, kui on helpoin?
     
  4. HRTP

    HRTP Gearhead

    ahtomittari on helppo laittaa... edellisessä turbokikkareeseen laitoin niin oli simpeli homma. T-haara siihen pikku pilliin mikä menee turbolta jonnekin päin konetta päin(en nyt tähän hätään muista mikä nimeltään ja minne menee) ja siihen T-haaraan mittarin letku kiinni ja sitten vaan alkaa tekemään johdotukset kuntoon mittarille että saa valot siihen ja ei muutakuin miettimään minne sen mittarin asentaa... pitäs itellekin laittaa tuommonen mittari,ehkä jo viikonloppuna
     
  5. kojo

    kojo Gearhead

    Juu, sieltähän noi on peräisin, rahti oli muistaakseni jotain 70 dolalrin luokkaa south carolinaan.
     
  6. hot34

    hot34 1st gear

    suburbaanin -96 lailliset etuvalot jossa kork.säätö

    eli onko kellään kokemusta suburbanin laillisista etuvaloista jossa olis korkeuden säätö.
     
  7. oobee

    oobee 1st gear

    Ei se ahtomittarin laitto nyt ihan noin helppoa ole, kun sieltä ahtimelta/mistään muualta ei lähde yhtää letkua missä olisi mitään muuta kuin alipaine!! Tarvii porata imusarjan kanteen kara, mihin saa sen mittarin letkun kiinni! Ainaskin ittelläni on näin...
     
  8. hyeena

    hyeena 1st gear

    Kokemusta ei ole, mutta optioita haeskelen.
    Kuulemma noita tehdaan yhdistelmalla mitsun etuvalot + ooppelin saatimet..
    Kalliimpi vaihtoehto, hellan 90mm pyoreet tuning valot ~90e kpl + hellan ultraaani tunnistemella varustettu automaattisaadin ~300e..
    Metrolla on jotain valoja mutta -96 - -98 valoihin ei osanneet tiskilla suoraan sanoa mitaan..
     
  9. persus

    persus 3rd gear

    itellä on ihan lailliset valot jossa on korkeuden säätö!
     
  10. hyeena

    hyeena 1st gear

    Kattelin noita kuvia, taitaa olla juurikin mitsun valot?
    Jaksatko kattoa valoista ja saatimista jotain tunnisteita?
     
  11. persus

    persus 3rd gear

    meinaatko että olis mitsun valot vai??? :-? edellinen omistaja sano että noi on jotku suburbanii tarkotetut hellan valot mut ei oo kyl pistäny silmää missää hellan logoa!istuu kyl ihmeen hyvin!
    mä yritän huomen muistaa kattoo lukeeko niis mitää,sinne vaa näkeeki aika huonosti ku on akut edessä :mad:
     
  12. Kintus

    Kintus 1st gear


    Ootko sen ite tehnyt, vai oliko jo jenkeissä näprätty.

    Mimmonenkohan kara siihen tartti saada, vai tarvisko siihen jenka tehdä ja siihen joku nippa? Ja millä ja minkä kokosella letkulla se kannattas mittarille viädä?


    Oobee, sattusko oleen kuvaa siittä sun karasta. Sais pikkasen hahmotettua päähänsä :eek:
     
  13. kojo

    kojo Gearhead

    Ei oo tullu tohon subuun viel ahtopainemittaria väsättyä, mutta pikkarissa oli, helpoimmat ratkasut on yksinkertasia, siin imusatsin päällä on se map tunnistin kahella ruuvilla kiinni, sen kun nykäsee irti niin näkee miten simppelisti sen liitäntä imariin on tehty. Sopivan kokonen muovinen t-haara vaan esim motonetistä, pätkästään se saman mittaseks kun mapinkin kaula, ja siitä vaan vedetään letkulla mapille ja mittarille paineet :D

    Ei tietty hirveen pro kun sitten sen mapin joutuu patentoida johonkin muualle, mutta toimii :poff:
     
  14. Vinnie

    Vinnie 1st gear

    Jeps..

    Mitäs sanotte tämmösestä. Ostin tossa kuukausi takaperin 6.5TD Suburbanin autoliikkeestä. Ehdin ajella kyseisellä kulkuneuvolla n.500km.. (ostoreissulla siitä meni jo n.250km) ..Kuitenkin. Auto ehti olla mulla pari viikkoo, kun yhtenä kauniina päivänä aika kaukana MISTÄÄN auto heitti öljyt mäkeen. Huomasin onneks heti et paineet rupes laskeen, (paitsi verenpaineet) ja pysäytin auton tien sivuun. Moottoriöljyn lauhduttimen letku oli katkennu.. Ei siinä muuta kun hinausautoa soittamaan, et saa Letukan lavetilla kämpille. No auto oli yltä päältä öljyssä ja samoin kämpän piha ym. No sain letkun, tai siis letkut, siis kummatkin korjattua. Toinen oli ropannu kumiletkun ja alumiiniputken prässäyksestä, ja toinen tiputteli pikkasen, koska oli aikasemmin korjattu jollain puutarhaletkun pätkällä. No siinä konehuoneessa tutkiessani, kun sain homman kuntoon ja öljyt sisään, niin huomasin et vesikannesta lämppärin vesikiertoon lähtevä liitin vuotaa myös. Otin liittimestä KÄSIN kiinni ja hieman tunnustelin, niin sekin jäi käteen!! Kierre oli murtunu, kun ilmeisesti oli vedetty hullunlailla kiinni ja ilmeisesti se itekkin huomattu, koska kierteenjuureen oli yritetty laittaa jotain "tiivistetököttiä. (huom. valuliitin)

    No tuli sit laitettua sekin, kun tänään lähdin ajamaan autolla.. Kaikki toimi hyvin. Lämmöt ja paineet normaalit. Eikä tippaakaan vuotanut mistään. Heitin aika pitkänkin lenkin, kun kotiin tullessani avasin konepellin ja huomasin, et motti täristää oudosti. Ei ilmeisesti käyny kaikilla. No annoin kärryn jäähtyä ja kokeilin tossa äsken uudestaan, niin hyvin lähtee käymään, mut ei käy kaikilla. Putkesta tulee aika rankasti harmaa sinertävää kaasua ja nafta haisee aika rankasti. Lämmöt ja kaikki kuitenkin normaalit, eikä mitän outoja kolinoita. Mikähän nyt on, tai mitähän vittua nyt tehdään??? Olisko joku suutin pärähtäny, vai mitä!

    Pitäsköhän ottaa yhteyttä myyjään?? Auto ollu mulla kuitenkin vasta kuukauden ja n.500km ehtiny ajaan... Nyrkit savessa ollu melkein senkin ajan. Harmittaa vaan kun ei toi kuitenkaan mikään ihan ilmanenkaan ollut ja käteisellä tuli maksettua. :-?
     
  15. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    Tervetuloa tähän mystiseen suburbanien omistaja joukkoon :rotfl: ja se oli vasta alkua......
     
  16. hot34

    hot34 1st gear

    suburbanin etu valot

    moi nimim.persus. autossasi näyttää olevan onnistenut valomuutos. mitsu lancerissa -88 samannäköiset valot. olisko mahdollista saada tarkempia lähikuvia lampuista ja säätimistä. itselläni on -96 suburbani laki vaatii e hyväksytyt etuvalot ja niissä pitää olla korkeuden säätö.gmllä. ei saatavissa edes hyväksyttyjä valoja.ennen näihin sai poikkeusluvan.ei enää. tarkoista kuvista olen valmis maksamaan vaivan näön.
     
  17. GMC-96

    GMC-96 1st gear

    Pitäisi ehdottomasti, koska kauppatavara ei ole vastannut sitä mitä sen on ostohetkella oletettu olevan. Ellei teillä nyt ollut erikseen puhetta "pikkuvioista" ja 500km toiminta ajasta :D
     
  18. Vinnie

    Vinnie 1st gear

    Ei ollu puhetta ei.. Rupee vaan itteekin kypsyttään pikkuhiljaa... :mad:
     
  19. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Kuluttajan kannalta hyvä juttu nykyään on 6 kuukauden mittainen myyjaän vastuu virheestä,oikeudessakin tuo nykyään pätee.Joten jos puhe ei auta -yhteys juristiin.
    Omasta kinneristä(pemari :oops: )hajosi moottori n. 4 kk ostosta ja kyllä "rehti autokauppias" joutui sen korvaamaan,tosin pienen väännön jälkeen.
     
  20. persus

    persus 3rd gear

    hot 34 voin laittaa kuvia vaikka sähköpostiisi jos kerkeäisin viikonloppuna kuvaamaan,joten voitko antaa osoitteesi...koitin tänää vähä tutkia niitä mut niis ei oo missää näkyvil mitää järkevää textii/numeroita mistä vois olla jotaa hyötyä!voi olla että joutuu irrottaa akut jos tarvii sieltä takapuoleltaki kuvia :cry: ??

    ja se joka puhu risasta juuri ostetusta subbarista ni ehdottomasti myyjään yhteys...tosiaan liikkeestä ostettaessa on puolivuotta myyjä vastuussa(jos ostaja on yksityinen). voisko olla joku hehku pimeenä???
     

Kerro tästä muillekin!