Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kojo

    kojo Gearhead

    Ja saithan sä siinä kylkiäisenä tarrapäivityksenkin: [​IMG]
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Noita kojon mainoksia voisi ottaa ikkunoihin itsekukin,lisäisi myyntiäkin vink vink.:)
     
  3. kojo

    kojo Gearhead

    Pistä yyveellä väritoive ja osote niin katotaan josko tarramaakari väsäis sullekin...
     
  4. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mitens noissa kun lukee ikkunan napissa auto..eli pitäisikö kuskinsivuikkunan mennä itestään painalluksella ylös tai alas? mulla nyt uusi katkaisin laitettu eikä toimi...pitääkö ikkuna "opettaa" jotenkin?
    auto siis 1996 gmc sierra
     
  5. ViLU

    ViLU Gearhead

    Kyseisestä autosta en tiedä, mutta omassa 2007 Seatissa pitää ikkuna ajaa ylös ja sitten näpytellä sitä nappia vielä muutaman kerran ylös. Sitten sama homma alaspäin. Aina ei tarvitse edes ajaa lasia alas vaan oppii jo yläasennossa. Tullu toi ikkunan opettaminen varsin tutuksi kun on lasit jäässä talvella ja yrittää väkisin avata sähkölaseja...
     
  6. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Opel:ssa opetus tapahtui pitämällä ylösnosto nappia pohjassa muutama sekuntti. Virrat jos oli pelkästään päällä ja muutoin hiljaista, niin kuului vaimea naksahdus.
     
  7. 66monaco

    66monaco Gearhead

    pitääpä kokeilla
     
  8. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    sillon joku aika sitten kirjottelin koneen lämpötila mittauksista. nyt laitoin acdelcon termostaatin, samassa kohtaa on viisari edelleen kuin ennenkin. ja vaihtaessani huomasin sen, että siellä oli jo acdelco paikallaan. oli samat numerot ja kirjaimet. onhan se tullut joskus vaihdettua tosin kerran, merkkiä ei ollut vaan kuitissa.
     
  9. Broadspeed

    Broadspeed 1st gear

    Pikakysymys: Miten näissä kevytkuorkeissa on xenoneitten kanssa? Uudet umpiot menossa paikkaansa ja meinasin että jos samalla laittais?

    Auto -94 Sub
     
  10. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Hyvä kysymys, minulla on ainakin todella heikkotehoiset valot. Pimeällä ei näe. Umpion kiinnityskin on outo kun valot kääntyvät alaviistoon kun on välystä.
     
  11. kojo

    kojo Gearhead

    Lyhyesti ottaen niin että saa laittaa jos on xenon hyväksytyt umpiot, sellasia ei vaan kukaan näihin tee niin joutuu viritteleen jostain yleismallisista tai sitten laittamaan jonkun laittoman patentin.
     
  12. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Jälki-asennetut xenonit on muutoskatsastettava aina, niin parhaan vastauksen saat kun menet katsastuskonttorilta kysymään. Tuohon -94 olis kai mahdollista saada muutoskats. xenonit, se kun ei vielä tarvitse automaattista korkeuden säätöä, mutta umpioista täytyy löytyä tietynlaiset merkinnät, valojen pesulaite ja moottorillinen korkeudensäätö pitää löytyä. Aivan tarkasti jos lakia ja ohjetta tulkitaan, niin likipitäen mahdotonta, mutta jos tarkastetaan ainoastaa tärkeimmät asiat, niin mahdollista kyllä.
     
  13. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Mulla on lyhyissä releytetyt 55w xenonit, näkee paremmin kuin mondeon pitkillä. Todella paljon hajavaloa ja ihan varmaan jokaista vastaan tulijaa vituttaa.. mutta näkee. Orkkis composite valot siis paikallaan. Mietin että tilaan jossain vaiheessa LMC Truckilta kirkkaat umpiot, onko niissäkin samanlainen jenkkien haja-valo-kuvio? Sais jotain tolkkua tuohon häikäisyyn. Ilmeisesti projektori umpiot on oikealla valokuviolla mutta peräaho nivalasta meinas että ovat muuten aivan surkeat..? Tiedä häntä miten tekisi..

    Edit: itsekkin siis revin xenonit pois katsastukseen, miekkataksin miehiä ei ole kiinnostanut. Lailliseks niitä ei kuitenkaan saa.
    Edit2: ajovalojen releytys tuo vakio polttimoillakin huomattavasti enemmän valotehoa. Itsellä uuden katkaisijan kautta parkeilta heräte lyhkäsien releelle, palaa siis kaikki valot kun lyö pitkät päälle.
     
  14. 66monaco

    66monaco Gearhead

    Mitens tälläne 96 gmc sierra, eikö ole releistetyt valot vielä?? Huomen pitäis laitella uudet smole umpiot xenoneilla kiinni niin tietäis et tarviiko hakea releet jo valmiiks...
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ei ole releistetty.
     
  16. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Anna sitten arvio valokuviosta niillä uusilla umpioilla. Onko lyhyen valon polttimon päällä huppu vai näkyykö pulttimo kokonaan? Mistä hankit ja millä hintaa?
     
  17. 66monaco

    66monaco Gearhead

    Katotaan kun saan kiinni ja käyn perjantain duunis säätää ne. Smoke versiot kromi heijasti pinnalla ja "hupulla". Ebaystä tilasin. 8 osanen sarja, 6000k 35w xenoneilla, litteillä ballasteilla. Ja "kaupanpäälle" tuli vielä led päivävalot. N.190€ oli kaikki lähetyksineen ja tulleineen. 6 päivässä tuli san fransiscosta :)
     
  18. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    laitoin kirkkaat umpiot -93 malliin ja xenonit ,nyt on hyvät valot,kuviokin on pistemäinen ei työvalomallia,ilmajousilla saa perää ylös tai alas,ei oo ku h merkinnät umpioissa,ei ne katsastuksessa kieltäneetkään,sama oli luminassa ,kyselin kats.ukoilta onko lailliset vai ei,kolme ukkoo pähkäili ja sanoivat etteivät kielläkkään joten xenoneilla mennään.
     
  19. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    kirkkaat umpiot, lyhkäsillä aikalailla rajattu tuo valaisu alue. ei ole oikeastaan hajavaloa ollenkaan. pitkät taasen näyttää sinne minne pitää, mutta kun en ole releistänyt niin ovat vähän heikohkot. joten lyhkäset palaa koko ajan ja erillisestä katkaisijasta lähtee neljä pitkää päälle joissa xenonit.

    olikos minkälainen työ releistää nuo ajovalot, samalla voisi releistää niin että lyhkäset+pitkät samaan aikaan pitkillä valoilla mentäessä?
     
  20. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ei se releistys ole kummonen homma.Ostaa valonvahvistin sarjan biltsusta tai mätänetistä ja heräte sieltä katkaisijasta ym,ohjeet tulee mukana.
     

Kerro tästä muillekin!