Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. 66monaco

    66monaco Gearhead

    huh olipas aikaasaava päivä! 3" suora putkisto 5" ulostulolla (kojolle kiitokset päästä) asennettu, tuli ehkä vähän liian ulos mutta nyt saa olla noin :) ahtoapaine mittari upotettu kojetauluun cargo light napin yläpuolelle ja mitä tuossa ylemmissä viesteissä sanottiinkin, pyyhkijöiden ohjainkortti vaihdettu! mulla hävis kaikki pyyhkijöiden ongelmat sillä ja maksaa 9e rockautossa ;)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    onko akselin ylitysputkella vai ihan suora akselin kohdaltakin vai näyttääkö se vaan...? helpottanee tekemistä, jos ei omaa vararengasta lavan alla.
    itse en kyllä tykkää putkesta tuota reittiä myöten, koska kaikki paska palaa kiinni putkeen renkaan takana ja muualla. meinaan vaan hienoa putkenpäätä... vaikka nyt itsellänikin menee samaista reittiä.
     
  3. 66monaco

    66monaco Gearhead

    ylitys on joo. ei oikein mun mielest ollu muita mestoja, takarenkaan eteen tuli viimeks ja näytti dorkalta. suoraan taakse en myöskään halua enkä auton alle kun noin siisti pää on. ja lavaputket ei mielestäni sovi kuin cummins Dodge rameihin ;) roiskeläpät vielä duunaan joka kulmaan vähän ees suojaamaan helmoja, rööriä jne..
     
  4. Rolleri

    Rolleri 1st gear

    Tästä varmaan tulee rajua palautetta mutta kun ei tuo miitti ole jyppylässä aikaisemminkaan onnistunut niin olisiko ihan tuhoon tuomittua suunnitella miittiä tänne etelä-suomeen..?
     
  5. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Miksi 5" putkenpätkä, tai siis makuasia varmaan :) mutta ei se 3" nyt niin pilli ole että tuollaista rööriä tarvii sinne päähän laittaa..kai.

    Mielestäni hyvä paikka putkelle..

    [​IMG]
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mun mielestä ne miitit pitäisi tasapuolisuuden nimissä sijoittaa lähelle keski matkalle suomea,siis että lapistakin olisi tasapuolinen matka miittiin.
     
  7. ToniR-

    ToniR- 2nd gear

    Ei kellää olis ylimäärästä valokatkaisiaa 94vm. oma sano sopimuksen irti, pienellä laitolla toimi hetken mut simahti taas, nyt on nippariviritys painamassa kytkimen koteloa niin et pääs kotia asti :D ei oo enää luottoa tuohon kytkimeen joten jos löytyy täst uudeltamaalta niin olisin kiinnostunut. Jos ei niin toivotaan et kestää maanantaihin asti.
     
  8. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    Jep. Tuo BigWheelsin yhteyteen saa ainakin multa äänen. Kokoontuminen ja siitä letkana alueelle niin saa autot riviin. Eikä tarvii miettiä ohjelmaa kun sen on muut suunnitellu valmiiksi.
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Paljos on esim stadista matkaa jyskälään ja paljon esim Rovanniemeltä:).Tasan ei käy onnen lahjat.
     
  10. Rolleri

    Rolleri 1st gear

    Ei käy tasan mutta eipä tuonne ole ennenkään saatu väkeä miittiin. Pitäisi sitten varmaan järjestää sellanen etelä-suomi miitti erikseen kun on sellanen tunne että tässä helsinki+100km olisi jonnin verran harrastajia joilla saattaa osallistumiskynnys laskea aika paljon jos miitti on lähempänä.
    Vai pitääkö tasapuolisuuden nimissä yrittää väkisin järjestää kaikki miitit jossain keski-suomessa ja sitten sinne ei tule ketään. Sitä on jo yritetty huonolla menestyksellä, nyt voisi yrittää täällä etelässä ja sitten kun miitti täälläkin on mennyt vituiksi voidaan seuraava sopia tasapuolisuuden nimissä rovaniemelle.
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onhan se noinki,hankala homma kaikenkaikkiaan.
     
  12. 66monaco

    66monaco Gearhead

    miksi ei 5" :D maku asia, mun mielestä sopii isoon autoon moinen ja sillee miten sen laitoin. muut laittaa myös miten haluavat.
     
  13. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    kyllähän se sopii ja jokainen tosiaan laittaa kuten haluaa putkiston. itseäni vaan vituttaa tuossa reitityksessä kun putkeen palaa kiinni kaikki suolamoska, ei näy putki vaikka kuinka olisi rosteria ja roiskeläppää... ja renkaan etupuolella on vähän sellanen kantoharan näkönen, lavakatteeseen ei viittis pystyputkelle tehdä reikää.
    onhan minullakin 4" putkenpää 3" jatkona.
     
  14. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Tätä miekin kannatan! Vähän laiskanlaisesti tulee lähettyä mihinkään erillisiin tapahtumiin.

    Tietysti joku muukin häppeninki kelpaa jos tuntuu tuo Pieksämäki olevan kaukana!
     
  15. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Olisiko jollain tarkempia tietoja näistä vanteiden ET-luvuista? Mikä olis passeli ET/vanteen leveys, et olisi laillinen pelkästään noilla alkuperäisillä "kaarimuoveilla" ja tietysti ettei ottaisi mihinkään kiinni? Taka-akselihan taitaa olla vähän kapeampi, mutta kuinka paljon? Olisi tuossa tiedossa 17" 9"leveinä ja 0 ET:llä, niin menisiköhän nuo minkäänlaisella rengastuksella ilman mitään muutoksia leimasta läpitte?
     
  16. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Itsekkin olen keskisuomen miitin puolella. Etelään ei tule lähdettyä kun on pitempi matka, toki saa etelässäkin miitin pitää mutta se on etelän miitti. :)
     
  17. juhis_90

    juhis_90 2nd gear

    Älä nyt monaco heti "dissaa" mun ylpeyden aihetta... ;)
    http://aijaa.com/TibujM
    http://aijaa.com/qvL933
    Omasta mielestä erottuu sopivasti massasta, eriäviä mielipiteitäkin toki on tullut vastaan.. :)
     
  18. 66monaco

    66monaco Gearhead

    makuja on monia :) mut ei noi pahalta tossa näytä! upee pickkari!
     
  19. jarona

    jarona Gearhead

    Moi!
    Tuli mieleen tuosta kardaanikeskustelusta aika
    jolloin olin töissä hydraulifirmassa,
    kiristelin tojotan kardaanien booreja
    hydrauliletkun holkkipuristimella.
    Hyvät tuli ja asiakas onnellinen,
    uusi olisi maksanut maltaita.
     
  20. ajw

    ajw Gearhead

    joo - kato täällä Southern Finlandissa on kaikki komiampaa ;-) hahaha - ei vaiskaan, mutta eikös Big Wheels olisi kova sana?!!!

    joku tuossa jo ehdotti jotta kokoontuminen ja letkana alueelle - ISO käsi ja kannatan! siitä sitten vaan grilli takarontista nurtsille ja hodaria napaan ;-) meillä tulee skiditkin mukaan (x6) joten on sitten muidenkin skideille vähän seuraa tarjolla!

    lisäksi veikkaan jotta ainakin itse tulee rullattua taasen pick nickiin forssaan - tänä vuonna käytiin vissiin ekan kerran 5-7 vuoteen ja olihan tapahtuma kasvanut. no vedettiin hodareita siinä keskinurtsin reunamilla ja ihailtiin ohilipuvia mobiileita :D :D :D kaksi muuta subbea näin alueella, mutta kummankaan kanssa en "ehtinyt" vaihtaa sanaakaan kun olivat parkissa aivan toisella laidalla.

    ps. kyllä tässä voi stadin miittiinkin tulla - puxun mäkkäri? :poff: (kuplaporukkaa kokoontuu tuolla jonain päivänä kerran pari kuussa...en enää muista milloin)
     

Kerro tästä muillekin!