Chevy/GMC Subbe/Pickup/Van osien Swap meet sivuja...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja sincere 51, 19.8.2009.

  1. perfo

    perfo 2nd gear

  2. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Ostetaan 6,5 TD ahtimen puoleinen pakosarja,vain hyvä! Suburbaniin kirkkaat ajovaloumpiot,siis sellaiset mallia paremmat kuin originaalit...
    Tarjoo YV:llä - kiitos.
     
  3. suburman-62

    suburman-62 3rd gear

    myytään suben osia -95 2500 d-teckin ruiskun ohjaus-boksi,öp-anturi,jarruhihnat,autom.suod+tiiviste nää kaikki uusia.sit käytettyy..4kplnastarenk.265/75 16,sylint.kannet(ei plaanattu!)kamat siuntiossa,voin lähettää ympäri suomee.

    tavottele puh:040-8305386 tai yv.llä t.Jaska
     
  4. Sierra

    Sierra Double Gearhead

  5. tuomo.leva

    tuomo.leva 2nd gear

    Tiedätkö sopisiko tuollainen tankki Chevrolet Silverado C2500:n jossa on pitkä 2 ovinen ohjaamo?
    Tuossa on alunperin 130 litran tankki, mutta se on niin ruosteessa että pakko vaihtaa.
    Auto on purettu rungoksi, joten mahdolliset muutokset pystyis tekemään aika helposti vielä. Isompi tankki kiinnostais. :)

    EDIT: Ja vuosimalli on 1989.
     
  6. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Lavanpituus ratkaisee, jos on pitkälavainen niin menee heittäen paikalleen, lyhyt lavaisessa ohjaamon taka-alaosa tulee tankin tielle, sekä mahdollisesti rungon alapoikki palkki hieman sekin tiellä ja myös olikohan taka-akselikin liian lähellä tankkia, mutta nuo siis vain lyhytlavaisen ongelmia.
    Mutta luultavasti sinulla pitkälavainen, koska tankkisi kait tuo 34gal/128litrainen vakio, noin 1,5metriä pitkä mötkylä?
     
  7. tuomo.leva

    tuomo.leva 2nd gear

    tankkia en päässyt vielä mittaamaan, mutta lava oli noin 100 tuumaa pitkä.
    tankin etupää sukeltaa poikkipalkin kohdalla pikkasen alaspäin ja jatkuu pikkasen ohjaamon alle.
    ei muistaakseni tullut kovin lähelle taka-akselia, vaikka olikin semmoinen pitkä pötkylä.koitan saada tänne jossain välissä kuvan tankista.
     
  8. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    -88 uudemmissa fleetsideissä ollut kahdenlaista peltitankkia, joiden pituudessa ja tilavuudessa selvä ero, lyhytlavaisten vakio ja ainut alle mahtuva tankki vajaa 100 litraa ja sen pituus 1.24m, toinen tankki joka monesti löytyy pitkälavaisista tilavuudeltaan noin 129 litraa ja sillä pituutta 1,57m.
    Pitkälavaisissa siis kumpaakin tankikokoa käytetty ja lyhytlavaisiin sopii vain tuo pienempi. Tilavuuksissa noin 10 litran tarkkuus,koska tuossa huomioitu paisunta tila, venäjän tankkari saattaa saada liruutettua noihin jopa 15 litraa ylimääräistä.
    Nuo minulta saatavat tankit siis pitkälavaiseen, noin 1,57 pitkiä, joihin saa venäjän tankkari liruutettua vajaa 170 litraa.
     
  9. Sputnik70

    Sputnik70 1st gear

    Ostetaan:

    Chevy 6.2 dieseliin toimiva alipainepumppu. Ei remmivetoinen vaan sellanen pystymalli apparin puolella koneen takaosassa. Saa tarjota.
     
  10. BAD

    BAD Gearhead

    Ostetaan 94 suburbanin listat oviin

    040-5122720
     
  11. Jebu

    Jebu 1st gear

    Ostetaan 1KPL 285/75/16 General Grabber AT2 taikka vastaavalla kuviolla.!
     
  12. BAD

    BAD Gearhead

     
  13. tuomo.leva

    tuomo.leva 2nd gear


    Tänään kerkesin vähän mittailemaan tankkia. http://koti.mbnet.fi/levabros/overdrive ... tankki.jpg Tuommoinen ja pituutta noin 1,57 metriä. Paljonko olisi tuolla sinun tankilla hintaa, ja onnistuisiko toimitus Mustasaareen?
     
  14. kilikali

    kilikali 1st gear

    Löytyiskö keltään tai tietäiskö mistä saisi K5 blazeriin oven alle helmapalaa oikealle puolelle. Voihan sen itekin vääntää, mutta jos löytys koko pala valmiina... Onko pick-upin helma sama? Vuosimalleissa ei vissiin eroja?
     
  15. sbf

    sbf Gearhead

    South west tradella hyllykamaa.Tosin se sisähelma kaupataan kaikkiin sopivina mutta vaatii takaosastaan muokkausta koska pikkarin ja blazen laattia on siitäkohti erilainen.Ja se on kyllä muutenkin kaikkea muuta kuin mittatarkka.Tarkkuusvaroitus koskee myös ulkohelman korjauspalaa.
    Tarkentaakseni vielä hitusen, laitoin swt:n sisähelman heftiin.Siihen ulkohelman heftiin ja sovitin saman firman myymää uutta ovea paikoilleen ja sormet meni hanskat kädessä alareunan rakoon.
     
  16. kilikali

    kilikali 1st gear

    Kiitti nopeasta vastauksesta! Täytyykin swt:lle laittaa tilausta.
     
  17. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Tarvetta olisi tehtaan korjausmanuaalille 1997 K2500 Pickarille. Eli 1997 Light truck service manual. 1996 ja 1998 lienevät 99,9% yhteensopivia myös, eli nekin käy oikein hyvin.
    Ja saa olla sähköisenä, tai paperiversiona, tulostelenpahan tarvittavat sivut tallikäyttöön.

    Tämä ostettu. Kiitokset tukkijullille ;-)
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oiskos jollain joutilaana alkuperäistä taustapeiliä jossa olisi kompassi,itellä joku tarvike joka on aivan hemmetin surkee.
     
  19. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Oliskos jollain ylimääräisenä kromattua tai rosterista lisävalorautaa tollaseen 95 subbariin käypästä??
     
  20. jone-70

    jone-70 2nd gear

Kerro tästä muillekin!