Chevy II

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mopar freak, 16.12.2003.

 1. HeZe90

  HeZe90 2nd gear

  Noniin ja vanha "L.A Chief" löysi tiensä etelään vaihteeksi. Ajatuksena tässä oli, että saisi noille pikkulohko pikkukakkosen fenderwell sarjoille käyttöä jotka tuolla vintillä lepää.

  Löytyykö koneenkorvia ja etusumpullista öljypohjaa keltään?
  Ja lämppärin kenno ois kova juttu, ei tarvisi palella. Kaikkihan saa jenkeistä, mutta kysellään nyt eka harrastepiireistä

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  manha tykkää tästä.
 2. kippariv8

  kippariv8 Gearhead

  Mulla olis ylimääräisenä Chevy II orggis V8 etusumpulla oleva öljypohja imuputki Tarvittaessa malliksi alkuperäinen öljypumppu ja käyttöakseli. pistä viestiä jos kiinnostaa 0405507684 voin ottaa la Teivoon mukaan.
   
 3. HeZe90

  HeZe90 2nd gear

  Tini taiteili hieman piristettä tuohon mattamustan kuoosin päälle...

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Seppä Leonardo, manha, wilburi ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Minne kuvien ´65 kotiutui...? Katselin itsekin tuota kun oli myynnissä, onneks ei ole tilaa haalia enempää projekteja :rotfl: Löytyikö lämppärin kenno?
   
 5. HeZe90

  HeZe90 2nd gear

  Bowtie. Hämeenlinna hattula alueella pyörii. Lämppärin kennon tilasin rockautosta. Mutta ei jaksanut venailla niin hain southparkista hyllystä. Nyt siis varallakin .


  350 kasiaihio nyt on hallin lattialla. Summitilta tuli koneenkorvat, kipparilta pohja, pumppu, sumppu, kara. Ja kun noi fenderwellit on niin ei muuta kun läjäilemään.
   
 6. HeZe90

  HeZe90 2nd gear

  Kone reseptinä:
  - 350 010 lohko .30 ylikoossa, dekki nollaan millisellä kännintiivisteellä
  - pattipää männät
  - portatut 624 kannet
  - comp xe268
  - edel perf. Rpm imari
  Ja.... Tritrii kirsikkana kakun päällä holley tbi efi ja biokaasut :) että näin
   
 7. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Jaa että lisää potkua, hyvähyvä. Mulla on semmonen muistikuva että toi orkkis etusumpullinen pohja ei sopisi 3.48” iskun kanssa, voi toki olla että muistan väärin mutta kannattanee varmistaa...?
   
 8. Nova400

  Nova400 Gearhead

  Etusumpullisen kanssa on aika tarkalla 3.48" iskulla, mulla osui kiertokangen ruuvi öljypumppuun, kun meinasin sellaista laittaa aikoinaan. En ruvennut tekemään tilaa, vaan laitoin silloin takasumpullisen pohjan. Lähipiirissä taas on toinen tapaus, jossa on etusumpullinen pohja 350:ssä ja mahtuu pyörimään. Eroja ei sen tarkemmin ruvettu tutkimaan.
   
 9. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Orimattilan Nova-kuiskaajalta tuli tarkempaa tietoa! Ei muistikuva ollut ihan väärä...
   
 10. Nova400

  Nova400 Gearhead

  Tuli tänään asennettua tuo aiemmin mainittu öljypohja 350:seen ja kyllä se edelleen otti kiinni 8-pytyn kangen mutteriin se öljypumppu. Aika minimaalisella työstämisellä se kyllä mahtui ja nyt on sitten kruisailupelissä siisti öljypohja, joka ei ole heti ottamassa mökkitiellä maahan kiinni. Loiskelevy ei mahtunut öljypumpun imuputken kanssa, joten sen jätin pois. Loiskelevylle tarkoitetut runkopukkien pinnapultit mahtuivat kyllä.
  Kuva 1: Osuu
  Kuva 2: Ei osu
  Kuva 3: Jyrsintä
  Kuva 4: Öljypohja paikallaan
   
  Muokattu: 21.12.2019
 11. Nurmisto

  Nurmisto 1st gear

  Laitoin tonne "myydään osat" osastolle myyntiin tommosen chevyll mallin 283:sen lohkon missä öljynsuodattimen paikka korkeammalla kun normi lohkossa, siellä on kuva jos jollain tarvetta moiselle.
   
 12. lordC

  lordC Gearhead

  Paljonkohan noita vinkkelillä olleita II on purettu tässä maassa?
  Mäkin ostin vuos sitten 283 Chevy II lohkon. Se on vm. 66
   
 13. kaarpo

  kaarpo 1st gear

  mikähän mahtais olla paras et-lukema että saisi maksimoitua renkaan leveyden? alkaa olemaan pitovaikeuksia gen3 5.3:lla
   
 14. Folkke West

  Folkke West 1st gear

  [​IMG]
  Lisätään tämä oma kakkonen myös tänne keskusteluun ja myöhemmin projekteihin
   
  Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!