Chevy K3500 Pickup Katsastus apua tarvitaan !!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja eetuli, 7.3.2008.

 1. kane

  kane 1st gear

  Mitä helv..... :mad:
  Tuotekoodi: ChevyPU88-99_Sub92-99_DOT (jari mäki)
  DOT valo 230€ kpl ??? Ja sama DOT about 30$ jenkkipuljuissa...hä?!!
  t.kane
   
 2. sakuc

  sakuc 1st gear

  J. Mäellä on hinnat kohallaan :D
   
 3. forssi83

  forssi83 3rd gear

  ja e-hyväksytty takavalo suburbaniin 480e/kpl! tarttee laittaa oma virma pystyyn noilla hinnoilla!!!
   
 4. julang

  julang 1st gear

  Hei Laita mulle:
  -Auton merkki:
  -Auton malli (mahdollisimman tarkasti!)
  -Moottorin koko esim 5,9 litr.
  -Moottorin käyttövoima bensa/ diesel
  -VIN (alusta) numeron
  -Käyttöönotto kuukauden (Ei sama kuin valmistuskuukausi!)
  -Vuosimallin

  voin ehkä auttaa...


  http://www.dodge.harjutie15.com/

  Oon muutaman hommannut?
   
 5. eetuli

  eetuli 3rd gear

  valot

  Mistähän ne on noi hinnat keksiny noille valoille. Maksaa ihan V..sti :soosoo:
   
 6. SamiL

  SamiL Gearhead

  Eikö näiden säännösten järjettömyydessä ole mitään rajaa?? :mad:
  Vastaan itse itselleni: Ei :mad: tunnu :mad: olevan :mad: :mad:
  Miksei sen lasinkin pidä olla hitsattu kiinni paikoilleen? :rotfl:
  Onneksi ei maailmalla taideta tietää näistä järjettömyyksistä. Muuten olisivat suomalaiset vieläkin enemmän naurunalaisia...
   
 7. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Juu, siis viirusilmä-duraan ei saa valmiita e-valoja, siihen vanhempaan saa.

  Toi oli ihan uusi juttu ettei ne usa-valojen lasin taa rakennetut kelpais, miksi ei? Siinä lasissa lukee toki dot mut itse valossa e? Missä on kielletty ettei molempia merkintöjä saisi olla? Vai mikä tuossa on ajatuksena?
   
 8. duramax03

  duramax03 1st gear

  tuo valojuttu ja takalasihomma tuli viime keväänä samalla AKE:n myllekirjeellä........siitä oli silloin keskustelua että onko sen jälkeen esim imukupilla tulevat kirkkaat umpionsuojat laittomat, kun niistä puuttuu E-hyväksyntä, veikkaan että osa katsastusasemista jätti tämän AKE:n myllykirjeen laittamatta mappiin.
  NO, kyllä suomessa ollaan osattu aijemminkin, juttelin tässä joku kesä miehen kanssa joka oli keksinyt ja markkinoinut 70-luvulla ne taka ikkunalla heiluvat eri väriset kädet joissa luki esim: TSAU HEI HEI TERVE........
  Jotain Katsastusmiestä oli ne ottaneet kupoliin, ja kun muuta ei keksitty niin viranomaiset keksivät kieltää niiden myynnin siitä syystä että läpinäkyvä imukuppi voi toimia suurennuslasin tavoin ikkunaan kiinnitettynä ja sytyttää auton liekkeihin ..........ja kädet vedettiin markkinoilta.....hetkeksi, syncro oy nekalasta teki imukupit harmaasta muovista ja sai tuotteen uudelleen markkinoille. Eli jos törmäät näihin käsiin I ja II tuotantokauden käpälät eroittaa tuosta imukupin väristä
   
 9. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Nyt kyllä hävettäs jo Katsastusmiesten puolesta...jos meinaan osais hävettää. :rotfl:
   
 10. SamiL

  SamiL Gearhead

  Joskus se kuulosti naurettavalta, että kuulemma ennen täytyi jossainpäin Eurooppaa auton edellä kulkea jalkaisin lippua heiluttava ja torvea töräyttelevä varoittaja, mutta nämä Suomen vainoharhaiset vaatimukset alkavat jo lähennellä naurettavuudessa samaa.
   
 11. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Valojen E merkintä...

  Hi!

  Eihän noissa uusissa autoissakaan,jossa on ne korin mukaiset kirkkaat kuoret tai "suojat" niiden varsinaisten valaisimien päällä,ole niissä uloimmissa osissa noita tarvittavia merkintöjä :eek: (ainakaan kaikissa )
  Ymmärtääkseni ne hyväksynnät on kai jossain siellä sisällä tai konehuoneessa,joten mikä ero on näillä "kirkkailla" suojilla, jos siellä on kuitenkin E merkityt valaisimet alla. :odroll: Eli jos siitä uloimmasta on "poistettu" Dot merkintä= ei mitään merkintöjä. Niin nuo "rakennetut" pitäisi "yhdenmukaisuuden" ja kaiken järjen mukaan ( tasavertaisena ) kelvata. :eek:

  Eihän tuossa koko valohommassa ole mitään järjellistä syytä se on enemmänkin aivan päinvastaista toimintaa,mutta eihän se noita meidän "virkamiehiä" kiinnosta :mad: kunhan nyt saavat vaan pompotella porukkaa.... :wc: :wc: :wc:

  Vaan en kai minä ja moni muu ...sitten vain ymmärretä selvää juttua :poff:
   
 12. TeeWee

  TeeWee 3rd gear

  No eihän näissä valojutussa oo mitään järkeä :poff: :wc: Mullakin löytyy e39 koppasesta bemarista dot merkintä valojen suojamuovista ja taaempana itse valoista löytyy e merkintä :wink: Täytyy varmaan tasavertaisuuden nimissä ruuvata kohta talmut keulalle :p
   
 13. RacingUSA

  RacingUSA 1st gear


  Ja ne e-hyväksytyt valot (Chevy PU 88-99, Sub 92-99) maksaa Motonetissa jotain 40€/kpl. Ovat muuten Mitsubishi Lancerin umpiot, joita J.Mäki tarjoaa Chevyyn hintaan 125€/kpl.
   
 14. tst

  tst Gearhead

  Käry kävi :rotfl: Minkäs ikäisen lanserin umpio tuohon menis kun ei nuo dotit oo kirkkaudella pilatut :odroll:
   
 15. sincere 51

  sincere 51 1st gear

  Noo tosta näiden valojen tehoista on ollut täällä ennenkin juttua,mutta tulkoon nyt uudestaan otettua esille. Siis paljon on kiinni siitä minkälaiset polttimot on käytössä ja ...ettei umpiot ole kellastuneet tai kovin "naarmuuntuneet"( = muuten samentuneet ) Kyllä noilla alkuperäismallisilla (rihlatut...ei sileäpintaiset) kunnossaolevilla näkee aika hyvin :D Nimittäin.... On tullut kokeiltua useampia vaihtoehtoja :poff:

  Tietenkin kaikki on suhteellista ... :odroll: ja varmaan noiden uusimpien Xenon mallien valoteho on jotain muuta.

  Sitten tietenkin on toinen juttu ja tilanne noiden E merkin vaativien valaisimien kohdalla. :eek:

  Sorry ,ettei tullut mainittua tarkemmin, eli tuota juttua valoista taidettiin käsitellä tuolla meidän Suburban foorumilla. :oops:
   
 16. daimleri

  daimleri Gearhead

  koitin katsoa motonetin sivuilta moisia, en löytänyt

  ei sulla jotain linkkiä tai koodia tai jotain niihin osiin ole vaiko ihan tiskiltä kysymällä ? ettei tarttis tehdä tuota allaolevaa ....

  itsellä on c3500:nen jossa taakse tehty "tosi älykäs ja ihan älyttömän kaunis" tsydeemi.

  irroitettavaan vetokoukun tappiin tulee kiinni, ihan samalla systeemillä kuin se koukkukin, tanko johon vuorostaan on kiinnitetty ns. alleajosuoja jossa vuorostaan on molemmissa päissä jotkut tosi "hianot" kuorma-auton E-HYVÄKSYTYT valot, pyöreät, oisko n. 3" halk. ostopaikka suomen kuljetuslaite oy / koivunen oy. edelleen alkuperäinen johtosarja on katkaistu siten että vain pistokeen vaihto toiseen sarjaan niin ne oikeat ja autossa kiinni olevat lakkaavat toimimasta ja nuo "viralliset" toimii. vaihtoaika n. 2 min. kunhan kamat on ensin löydetty taas katsastuksen ajaksi.

  edessä onkin alkuperäiset raiskattu sahaamalla ne poikki ja vaihtamalla ajovaloiksi jotkut kantikkaat hellat (?) ja etuvilkkuihin on sahattu reikä minkä päälle liimattu sellainen "peräkärryn" irtolasi.

  swiddu näitä valo-operaatioita. eikö tälle asialle nyt ihan oikeesti voisi tehdä joku taho jotain ? onhan tää nyt siis ihan p*rseestä kun jossainpäin maailmaa joku insinööri ihan oikeesti suunnittelee ja miettii miten joku asia saataisiin paremmaksi ja varmaan kaikkien kannalta turvallisemmaksikin. sit nää jutut ei suomistoliitossa sitten toimikkaan.

  muualla maailmassa ihmissilmä kyllä näkee dot-valon ja -valoilla, suomalaisten silmissä on varmaan jotain jäänteitä ajoista jolloin vielä kiipeiltiin puissa ja asuttiin luolissa ............... :mad: :mad: :mad: :mad:
   
 17. freeride

  freeride Gearhead

  niin tai vaan kusipäisen suomistoliittovirkamiehen silmissä ja varsinki H..... K.......:n silmissä,vittu ku joku ampuis sen..
   
 18. hyeena

  hyeena 1st gear

  Motonetin varaosa numerot 50-1469 & 50-1470.
  Ihan heittamalla ei mene paikalleen, kuten ei kuulemma maen myymatkaan..
  Mulla on yksi kaytetty pari hyllyssa odottamassa paatostani laitanko ne keulalle vai jotain muuta.
   
 19. daimleri

  daimleri Gearhead


  dänxsistä :D :D
   
 20. teeitse

  teeitse 1st gear

  paljonko maksaa 2000vm chevyyn pikkariin ece todistus joka kelpaa akelle eli on siellä hyväksyttyjen laitosten listassa hinta ja mistä voi tilata nopeiten tuon paprun
   

Kerro tästä muillekin!