Chevy k5 blazerin ikkunapropleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja tappokinnas, 23.10.2010.

  1. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Elikkä vm.1990 6.2l diesel k5 blazerissa seuraavaa ongelmaa toistaiseksi vasta apukuskin ikkunassa. Autoa on ahkerasti rakennettu pari vuotta ja nyt on ikkunoiden laiton aika. Autoon ostin southwest tradesta tehdaskorjatut ikkunan moottorit ja uudet ikkunantiivisteet.
    Nyt kuitenkin kun tiivisteet on laitettu ja ikkuna, nostimet moottori ym. hilppeet kiinni ei homma toimikkaan niin kuin pitää. Lasi nousee pirun laiskasti eikä jaksa mennä ylös saakka. Tiivisteen reunaan ja lasin väliin jää muutama milli väliä ja se tuleva suhinahan on varmaan tosi mukavaa. Lisäksi kun lasin laskee alas, se ikään kuin pullahtaa pois siitä pienen tuuletusikkunan kiskolta ja kun nostaa ylös se kuitenkin menee raiteilleen.

    Mikä voisi olla vikana? Kuuluuko tuon ikkunan alhaalla ollessaan mennä pois kiskolta? Lasi ei kuitenkaan liiku mihinkään vaikka se on ulkona tiivisteeltä ala-asennossa. Onko nuo tehdaskorjatut moottorit vain paskoja vai miksiköhän ei jaksa nostaa. Tuo uusi tiivistekään ei tahdo joka kohdasta sopia paikalleen, että tarviiko sitä modifioida jotenkin? Saakeli, että vituttaa kun nuo tiivisteet on aika perhanan kalliita. Kuskin ikkunaan en ole vielä kokeillut laittaa hilppeitä kiinni.
     
  2. Rytari

    Rytari Gearhead

    kai putsailit ja rasvailit kaikki ne vivuston liikkuvat osat,
     
  3. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Juu putsailtu on kiiltäviksi ja sen jälkeen laitettu vaseliinia. :-?
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Voin muistaa väärin, mutta eikös nuissa se lasi laske etukiskossa pysyen
    ja rakoa tulee taakse? Vivuston kasauksessa jotain väärin?
     
  5. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Tuo asia tarvii tutkia. Tässä vaiheessa ei ole yhtään huonoa ideaa, kun tuntuu, että kaikki on omasta takaa jo käytetty. :lol: Täytyy katsoa nuo nostimet.
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Taisin muistaa oikein:
    [​IMG]
     
  8. starcraft

    starcraft Gearhead

    Blazerin ikkunahisseistä ei ole kokemuksia mutta -60 cadin ikkunahissit teki joskus kummallisia liikkeitä kun auton maalauksen jäljiltä autoa kasailin. Tais ainakin yksi ikkuna hypätä aina pois kiskoilta kun ajoi ylös. Korjauksena löysäsin kaikki säädöt mitä vain ikinä ovesta löysin ja joilla oli vaikutusta hisseihin. Sitten vaan ajelin ikkunaa ylös alas ja pikkuhiljaa säätyi itsestään ja lasikin pysyi kiskoilla. Ehkä jotain tälläistä voisi Blazerin ikkunoihinkin soveltaa?
     
  9. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Hei! Ikkunoihin alkoi löytymään eloa uusien akkujen myötä. :D
     

Kerro tästä muillekin!