Chevy Nova convertible

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Nova400, 30.11.2003.

  1. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Hep!

    Yhteystiedot Suomen avonovaharrastajille ovat hieman hukassa, muutamaa tapausta lukuunottamatta, eli yritetäänpäs kysyä tätä kautta:

    Muistaakseni jollakulla oli tallessa alkuperäinen katon suojus, eli ameriikaksi top boot. Siis se osa, joka neppareilla viritellään alaslasketun katon päälle. Itseltäni tuo puuttuu, mutta kaveri on luvannut semmoisen tehdä. Hommaa helpottaisi kovasti, jos talven ajaksi saisi mallin lainaksi, vaikka huonokuntoisenkin. Autostakin mittaaminen kuulemma onnistuu, mutta on aina hankalampaa, kuin valmiin osan mittaaminen.

    Jukka
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Nimimerkki rapa-ripalla on tommonen avokas, ellet tiennyt jo... Ja hiano sellanen. Jotkut ne vaan joutuu tyytymään neliovitolppiin... :grin:
     
  3. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Enpä tiennyt tuota, varmaankaan... Kuten sanottu, nimet ja yhteystiedot hukassa, nimimerkeistä puhumattakaan. Mikähän niistä muutamista tuo rapa-ripan yksilö mahtaa olla? Listasin tietämiäni avonovia, ja sain aikaan 7 autoa pitkän listan: 3 hopeanväristä (joista yksi oma), pari punaista, yksi turkoosi ja yksi kuulemma aika surullinen tapaus metsässä.

    Joillakin on varaa peltikattoon ja jopa neljään oveen, täytyy koettaa pärjätä halvalla kaksovisella, jossa ei ole edes kunnollista kattoa... :smile:

    Jukka
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Se on semmonen kirkkaanpunanen, melkeinpä oranssi. Sen lisäks meidän kylältä löytyy yks punanen ´63 avo, kuva tais olla V8-Magazinessa tossa viime kesänä. Minkäslainen tekele itselläs on? Ei kai vaan se musta/hopea joka muutama vuosi sitten oli V8-Magazinessa? (Tossa ne avot onkin mitä mä tiedän...) Metsälöydöstä saa mielellään kertoa lisää...
     
  5. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Mulla on se kokonaan hopea valkoisella katolla, jos olet sattunut näkemään. Se veekasissa ollut oli ainakin aikoinaan Kiteellä ja väriltään tosiaan hopea/musta.
    Kirkkaanpunaista en muista nähneenikään, eli taas yksi rivi lisää listaan. Sen punaisen olen nähnytkin ja taidan tietää omistajankin. Ja eilen muistin jossain olleen valkoisenkin varsin originaalin pelin, joten luku alkaa olla jo yhdeksässä. Onhan noita...

    "Metsälöytö" on nyt sellainen huhu, kuulemma jossain on auto, joka jäi seisomaan, mutta ei ole myytävänä. Ollut taivasalla kai toista kymmentä vuotta.

    Jukka
     
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Itseasiassa muistin just että olen kuullut valkoisesta avosta, parempi puolisko kertoi että jollain sukulaisella oli joskus valkoinen avo... Enempää en tiedä, ei hajuakaan missä auto on nykyään... Kokonaan hopeinen, ei ainakaan muistu mieleen... Niin ja sitten on yks keltanen laikka-Avo, mutta niitä ei kai lasketa.
     
  7. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

    Korsossa kulomäen lähellä seisoi valkoinen avo nova yhden omakotitalon pihalla vuosi oli jotain -97?.?..
     
  8. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Sama auto. Kellään tietoa missä nykyään?
     
  9. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Lappeenrannassa oon nähny yhtä valkoista mustalla katolla.
     
  10. rapa-ripa

    rapa-ripa Gearhead

    meidän kottero on oranssi, ei punainen..
    t. ripa
     
  11. f-85

    f-85 Gearhead

    Valkeekoskella 65´ turkoosi kutosella, hiien siisti.
     
  12. Z11

    Z11 Gearhead

    Se Lappeenrannan pirssi on aito Nova SS 63.
    Entinen oma sekin.
     
  13. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Siis se valkoinen? Olisko mahdollisesti sama laite kuin se Kulomäessä seissyt? Vai onko valkoisia kaks?
     
  14. Z11

    Z11 Gearhead

    Lprn valkoinen ei oo Kulomäen auto.
    Pääosin Lprssa, joskus Koivukylässä
     
  15. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Jos kerran valkoisiakin on kaksi, niin lukumäärä listalla on jo 11. Aika monta tuntuu pienessä Suomessakin olevan, vaikkei noita nyt ihan jatkuvasti vastaankaan tule. Mahtaakohan toinen näistä valkoisista olla se, joka muistaakseni oli muutama vuosi sitten Tampereen Rinta-Joupilla myynnissä? Oli _muistaakseni_ valkoinen punaisella sisustuksella ja alkuperäisellä tekniikalla. En päässyt itse katsomaan, vaan näin vain ilmoituksen lehdestä.

    Jukka
     
  16. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Kuinka moni noista on veekasilla? Ihan vaan mielenkiinnosta, kun on itellä rakenteilla nostalginen 283 Hi-Perf- moottori, jolle pitäis jossakin vaiheessa hommata ympärille auto.
     
  17. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Varmaa tietoa mulla ei ole, mutta omalta listaltani katsottuna ainakin neljässä ja korkeintaan kahdeksassa yhdestätoista on pikkulohkokasi.

    283 on mukava moottori viritettynä, kierroksia kestää vaikka kuinka, eikä pieni kone saa poltettua paljoa polttoainettakaan. Tuli tuollainen rakennettua aikoinaan, noin 220hp:n versiota vastaava.

    Jukka
     
  18. evg

    evg Gearhead

    Jukka, tuosta Ripan autosta löytyy kuva cruisereiden saitilla, jos ko. tieto tarpeen. Terveiset kotikulmilta!
     
  19. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Se Kulomäen auto oli kuulemma nimenomaan punaisella sisustalla, ainakin melko varmasti (ei naiset aina niin tarkasti noita juttuja muista... :grin: ). Alunperinhän yksikään avo ei ole kasilla, mikäli sitä nyt joku ei tiennyt... Yllättävän paljon noita tuntuu sitten Suomessa olevan, tai ainakin on ollut (montako nykyään Ruotsissa?)
     
  20. 383

    383 Gearhead

    joskus 90 luvun puoli välin tietämillä oli valk.pun sisustalla myytävänä aleksiskiven kadulla yhdessä talissa
     

Kerro tästä muillekin!