Chevy pickup kolina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ktamma, 4.6.2017.

  1. ktamma

    ktamma 1st gear

    Onko muilla ollut vastaavaa vikaa ja mistä lähtis etsimään.. Eli 6.2d pickup käynnissä ollessaan pitää kolina ääntä,en ole saanut paikallistettua vikaa vielä.. Kun painaa jarru tai kääntää rattia eli pumppu tekee töitä niin kolina loppuu ja se ei tule pumpulta koska sen jo kerkesin uusia..
     
  2. Ade62

    Ade62 Gearhead

    Ota hihnat pois ja kuuntele kuuluuko kolina. Näin saat rajattua apulaitteet pois.
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jos se on jo moniurahihnalla, niin aika vahva ehdokas on alahihnapyörän kumivaimentimen vulkanoinnin pettäminen. Jos hihna liikkuu käsin vähän edestakas ja alahihnapyörä mukana, niin se.
     
  4. ktamma

    ktamma 1st gear

    Ei ole moniura hihnalla vaan kiila versio mutta jussi oikeassa olit.tässä kans kumilla oleva pyörä ja sehän oli irti kehältään.nyt saalistamaan ehjää ja kolinat varmaan loppuu.. Kiitos vinkeistä
     
  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Okei, se vaimennin on tullu mukaan jo sit kiilamalleissakin. Oletin jostain syystä, että ekat moniurat olis ollu ensimmäisiä.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    On ilkee ääni ja monesti seuraa kierroksia. 3.8 buikista kans levis ja hetken aattelin että laakeri.
     
  7. ktamma

    ktamma 1st gear

    Eihän keltään löytyisi kyseistä pyörää.. Kolmella hihnalla on vaikkakin ilmastointia ei enää kiinni joten yksi ura tyhjänä
     

Kerro tästä muillekin!