Chevy SSR

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja blazoffer, 24.10.2003.

 1. blazoffer

  blazoffer 3rd gear

 2. 454SS

  454SS 3rd gear

 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  No kohta tulee eka Chevy SSR Suomeen, eikä taida muita tullakkaan kun noita on valmistettu ainoastaan 1 400kpl. Pienokaisen numero on 24 ja väri punainen.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

 5. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  SSRstä huhuttiin, että tulisi eurooppaan, mutta tiedä sitten.. Näyttänee pahalta.

  Mukava peli ajaa ja ihan sopivan ruudikas noin vakioksi. Valitettavasti en ole autolla korttelin ympäri pidempään suditellut......
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Täh siis oot ajanu semmosella??
   
 7. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Reissulla piti mennä anelemaan diileriltä tyyppejä, kun sillä sattui pihalla olemaan yksi kpl esillä.. Tuli apukuskiksi ja reissu käsitti tosiaan korttelin kierron.. Kys. auton olisi saanut mukaansa vaivaisella 45k$.... Ei visa olisi riittänyt.

  Autoahan valmistetaan vuosittain vain tietty määrä, eli on aika marginaali tavaraa. Toisaalta ostajia saattaisi riittää. Säännöstelemällä tuotantoa riittänee asiakkaita pidemmäksi aikaa, eikä tule kyllästettyä markkinoita niin helposti.

  Seuraavalla reissulla yritän päästä tyypittämään uuden GTOn.. Saas nähdä.. Auto vaikuttaa kuvien ja juttujen perusteella ihan namulta!
   
 8. retro

  retro Gearhead

  Ot, mutta kun tuli tuo GTO puheeksi, niin tuolal Ponchon sivuilla pääsee kuuntelemaan sen ääniä. On yllättävän hyvän kuuloset uudeksi autoksi, kun on molemmilla koneenpuolikkailla oma eripituinen röörinsä. Uusimmassa TM:ssä mainittiinkin, että ääniä oli suunniteltu, kun Ferrariin.
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Vai tulee eka SRR suomeen kohta.
  Ilmoittele yhteystiedot kenelle tulee,mulla olis yks visio siitä.
  p. 09-2515250 Luppe
   

Kerro tästä muillekin!