Chevy Starcraft 6.5td männän vaihto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja hopeanuoli, 4.8.2016.

 1. hopeanuoli

  hopeanuoli 1st gear

  Uudempi kori -98->Elikkäs mäntä puhki apukuskin puolelta ja miten kannattais tehdä? Kone pois vai paikallaan männän vaihto?
   
 2. Bukero

  Bukero Gearhead

  VAROITUS! vastaus saattaa sisältää rasistisen viestin. vaneilla lähes 20v. ajaneena ja joskus siellä kojelaudan alla voimisteluliikkeitä harrastaneena väitän ettei se oo valkoisen miehen hommia ensinkään...vaihdoitpa sitten männän tai moottorin.
   
 3. hopeanuoli

  hopeanuoli 1st gear

  Tämä auttoi paljon :D joo on muutamasti jo harrastanu kansijumppaa. Aattelin vaan kumminko olisi helpompi, onnistuuko männän vaihto jos kone paikallaan? Jos ei niin hyvät koneen irroitusohjeetkin otetaan vastaan.
   
 4. mukko

  mukko 2nd gear

  Mahtaa olla helpoin kun purkaa keulan pois edestä.
   
 5. hopeanuoli

  hopeanuoli 1st gear

  Mites tuo männän vaihto? Kans pois ja öljypohja. Sitten kanki alapäästä auki ja mäntä+kanki ylös?
   
 6. lalacurf121

  lalacurf121 1st gear

 7. Bukero

  Bukero Gearhead

  asiahan kannattaa ajatella niin että tekeekö vaan sen yhden pytyn kuntoon vai joutuuko tekemään muutakin. pika "myyntiremppa" pitää tehä paikallaan ( selkälihasten ehdoilla ) mutta jos itselle käyttöpeliä aikoo niin eiköhän tuolloin kannata koko kamiina vetää (lähtee eteenpäin) sieltä ulos ja moottoripukkiin. tosin kumpikaan vaihtoehto ei oo mikään parkkipaikka remppa.
   
 8. hopeanuoli

  hopeanuoli 1st gear

  Tarviikos momentinmuunninta irrotella ennenkö kone irtoo??
   
 9. paja1

  paja1 Gearhead

  Tarvii.
   
 10. Bukero

  Bukero Gearhead

  siis vetolevystä irti joo, muuten tahtoo särkyä ainakin stefa lootasta. mutta jos aiot jättää lootan paikalleen niin eihän se siellä pysy ellet tue sitä lootaa kunnolla. kandee ripustaa se vaihteisto jonkin tangon/kepin varaan sieltä ohjaamon aukon puolelta. painaa sekin mutikka jonkunverran.
   
 11. autoilija

  autoilija Gearhead

  Eihän tuossa ole mitään järkeä että kone irti,jollei ole pakko yhden männän vaihtamisen takia.Öljypohja irti ja kansi irti,jos se vaan veiveineen tulee sieltä niin uusi paikalleen ja osat kasaan.Ihan sama jos autosta on yksi rengas rikki,on pakko vaihtaa kaikki,miksi,että ne ovat balansissaan keskenään?
   
 12. aesvi

  aesvi Gearhead

  Voihan sen koko kopan nostaa pois edestä
   
 13. Bukero

  Bukero Gearhead

  pikkuvikoja, heleppo korjata:D
   
  autoilija tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!