Chevy Starcraft -99 runkonumero missä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja hopeanuoli, 29.10.2016.

 1. hopeanuoli

  hopeanuoli 1st gear

  Katsuri ei löytänyt ja aika monesti käytetty leimalla..minne lie hävinnyt??
   
 2. kapa73

  kapa73 2nd gear

  Katso kuskin oviaukkosta etualanurkka
   
 3. Gerball

  Gerball Gearhead

  Oikean takapyörän takaa ? Muistaakseni palkissa sellainen ovaalin muotoinen reikä, sen takaa, alta, vierestä tai läheltä.
   
 4. Bukero

  Bukero Gearhead

  siinä just vähän kuin pistematriisikirjoituksena pystysuunnassa/poikittain runkoon nähden
   
 5. vanilla

  vanilla Gearhead

  Minulla alkuperäinen meistos vm-99 autossa oikean etupyörän takana runkopalkissa pystysuunnassa. Myöhemmin tein vaakaan uuden runkopalkkiin etupyörän viereen joka katsastusasemalla hyväksyttiin.Tuo orkkis meistos oli hemmetin huono...
   
 6. aesvi

  aesvi Gearhead

  Niin on, minä jouduin jo aikoja sitten tekemään uuden merkinnän vasemman etuoven etukarmiin, kun vanha merkintä ei enää katsastuksessa näkynyt - siinä oikein piti Metro-Autosta saada joku todistus, joka sinällään oli helppo, kun auto on uudesta saakka ollut minulla. Eli kannattaa ryhtyä ryhtyä "elvytystoimiin" heti, kun merkintä alkaa "hiipua", mutta katsastuksessa saa vielä selvää, selviää helpommalla. Merkinnänhän joutuu itse tekemään/teettämään ja katsastaja lyö sinne uuden merkinnän päihin oman "hyväksymismeiston".
   

Kerro tästä muillekin!